Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Moram priznati da mi je vise dokurciila ova Mourinhova taktika,kako pobijediti kad protivnik ima kontatno loptu, prave akcije i normalno je da ce barem jedna uci ja nepamtim utakmicu da mi nismo primili gol,jbo ga coentrao sta Marcela ostavlja na klupi lijeva strana je mrtva bila 2 smo fasovali zbog toga u drugom.kukavicka taktia nas ubija i mi to moram priznati 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
Pa šta je problem s tom slikom, linija pokazuje ofsajd

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- PatrickBateman
- Kontakt:
je.benolegenda reala je napisao/la:Pa šta je problem s tom slikom, linija pokazuje ofsajd![]()
ne vrijedi ni objasnjavat

Real je odlicno otvorio sezonu

opet su se Masoni okrenuli protiv njih,pu
Jedna osoba napisala da nije bilo penala i sad se svi 'fataju toga..
Pri registraciji na forum nemoras ukucavat nikakav kod,il sabirat dva i dva;pa prema tome nemojte se hvatat za paraglajdere..
Penal-da
Offside-da
Valdes klipan-da
Pri registraciji na forum nemoras ukucavat nikakav kod,il sabirat dva i dva;pa prema tome nemojte se hvatat za paraglajdere..
Penal-da
Offside-da
Valdes klipan-da

sreca pa im nije stalo do trofejaSaurman je napisao/la: Poslije svake utakmice ( čitaj poraza Reala ) počnu priče o sudijama, standardna spika na temi.

ser del barça es el millor que hi ha !
Oj ovih simpatizera, sada vidim ko puni stranice Realovoga topica na ss.ba
Utakmica bila, pa prošla, idemo dalje

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ja navijam za Real, pa nisam siguran da li je offside.skontaj da ova slika nista ne pokazuje, mora kamera da bude ravno sa odbrambenim da bi se vidjelo, jasna situacija, tako i sudije rade..mozes li to da svaris?D10S je napisao/la:Ne, prosle sam se godine zalio kad nije sviran cist penal nad Ronaldom. Kada ga je Valdes povukao za nogu.PatrickBateman je napisao/la:[
Sumnjam da si se zalio prosle godine u Superkupu kad je Ronaldo zabio iz ofsajda.
Naravno,ovo nije ofsajd nego linija. Ugao kamere vara. Ovo isto onaj gol Ibrahimovica Realu,kada ste krivu liniju napravili da dokazete da je bio ofsajd
Ovo je ofsajd, ti ako ovdje ne vidis da je Pedro ispred Coentraa, ja nemam sta raspravljati sa tobom.
Nemoze to tek takozizu1991 je napisao/la:Oj ovih simpatizera, sada vidim ko puni stranice Realovoga topica na ss.ba![]()
![]()

Mora malo svadje,vrijedanje i tako to

Visca el Barça ! Mes que un club !
Sam' što je ta linija povučena paralelno sa desnom i lijevom stranom slike.legenda reala je napisao/la:Pa šta je problem s tom slikom, linija pokazuje ofsajd![]()

Valjda uspiješ ukapirat.

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 24 avg 2012, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
CiganiDesimaL je napisao/la:Nemoze to tek takozizu1991 je napisao/la:Oj ovih simpatizera, sada vidim ko puni stranice Realovoga topica na ss.ba![]()
![]()
Utakmica bila, pa prošla, idemo dalje![]()
Mora malo svadje,vrijedanje i tako to

Zahvaljuci kradji na Camp Nou igrali finale kraljevskog kupa 

L_blancos je napisao/la:CiganiDesimaL je napisao/la: Nemoze to tek tako![]()
Mora malo svadje,vrijedanje i tako to![]()

Visca el Barça ! Mes que un club !
NAKON UTAKMICE:
Novinarka Marce : Kako komentarišete ovaj poraz od 3-2.
Mourinho : "Zar smo mi uopste porazeni ? Koliko ja znam bilo je 1-2 za nas"
Jose Mourinho: "Pogodak Pedra je bio velika greška linijskog suca, to je to."
Za sve ostalo tu je Ronaldo !
Novinarka Marce : Kako komentarišete ovaj poraz od 3-2.
Mourinho : "Zar smo mi uopste porazeni ? Koliko ja znam bilo je 1-2 za nas"
Jose Mourinho: "Pogodak Pedra je bio velika greška linijskog suca, to je to."
Za sve ostalo tu je Ronaldo !
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ha ja,nije ni ono penal bio nad Iniestom,jer bez obzira na ocigledan faul,svirati penal protiv Reala je apsurd i zavjera protiv kraljevskog kluba .nanek je napisao/la: Mourinho : "Zar smo mi uopste porazeni ? Koliko ja znam bilo je 1-2 za nas"
Patrick, ne igraj prljavo, nije Mourinho ovdje da te quota, i ne može ti odg na provokaciju, igraj po pravilimaPatrickBateman je napisao/la: Ha ja,nije ni ono penal bio nad Iniestom,jer bez obzira na ocigledan faul,svirati penal protiv Reala je apsurd i zavjera protiv kraljevskog kluba .

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Dajte, bezveze pišete offside, jest bio, vidilo se na snimku, ali brate to su neke mili stotinke, ne može se to tek tako zapaziti... Ako se već žalite, onda pišiti UEFA-i da uvede Challenge, kao na tenisu, ha ya...
Utakmica nikakva. Preloši smo, ne znam samo kako smo uspeli ovako dobar rezultat izvuć, cirkus. Albiol, Arbeloa, Khedira, nemaju oni veze sa fudbalom. Onaj Arbeloa prsima nešto spušta Casillasu, umalo sam sebi ne dade gol, Khedira trči isto konj, primi loptu ne zna gde se nalazi, sav se slomi. Luka nam treba, pričali vi to il ne. Čovek ima pregled igre, ima odličan pas, Alonso sam ne može igrati, a Ronaldo nema lopti, Khedira mu je ne može dati. Di Maria, odličan, trči, bori se i na kraju se isplatio. Benzema trut, valjda za mesec se vrati u neku formu, ovako isto panj, ništa s ničim. Ozil, tu i tamo, zapinje za travnjak, zaboravlja loptu, ne znam. Čudna igra prvaka Španije.
Valjda se brzo vrate u formu, jer ovako nemamo nikakve šanse protiv Barcelone.
Ali eto, nikakva igra će nam doneti trofej, prvi u sezoni, nije ni to loše.
Utakmica nikakva. Preloši smo, ne znam samo kako smo uspeli ovako dobar rezultat izvuć, cirkus. Albiol, Arbeloa, Khedira, nemaju oni veze sa fudbalom. Onaj Arbeloa prsima nešto spušta Casillasu, umalo sam sebi ne dade gol, Khedira trči isto konj, primi loptu ne zna gde se nalazi, sav se slomi. Luka nam treba, pričali vi to il ne. Čovek ima pregled igre, ima odličan pas, Alonso sam ne može igrati, a Ronaldo nema lopti, Khedira mu je ne može dati. Di Maria, odličan, trči, bori se i na kraju se isplatio. Benzema trut, valjda za mesec se vrati u neku formu, ovako isto panj, ništa s ničim. Ozil, tu i tamo, zapinje za travnjak, zaboravlja loptu, ne znam. Čudna igra prvaka Španije.
Valjda se brzo vrate u formu, jer ovako nemamo nikakve šanse protiv Barcelone.
Ali eto, nikakva igra će nam doneti trofej, prvi u sezoni, nije ni to loše.
Boli Moua k sta ce javnost reci na njegovu izjavu,njemu je bitno da on digne atmosferu u svlacionici i Madridu,a sve ostalo je manje bitno. Nije ni on teljka,zna i on da je bio penal..PatrickBateman je napisao/la:Ha ja,nije ni ono penal bio nad Iniestom,jer bez obzira na ocigledan faul,svirati penal protiv Reala je apsurd i zavjera protiv kraljevskog kluba .nanek je napisao/la: Mourinho : "Zar smo mi uopste porazeni ? Koliko ja znam bilo je 1-2 za nas"
Anonimus,mislim da grijesis za Arbelou..
Po mom misljenju igrac utakmice..
Arbeloa uvijek gospodski odradi tekme protiv jačih ekipa.I večeras je 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jel sad jasno zasto nam treba Modric,ovi nasi veznjaci neznaju lopte povuc. 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.