Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo četvrti put zaredom zabija na Nou campu..
choke what
choke what
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kad malo bolje razmislim, pa ovo ne bi vidio ni sudac da se utakmica igra u pet puta usporenom snimku.
Čista pobjeda Barce.
Čista pobjeda Barce.
- anonymousHD
- Kontakt:
s Twitera: "Anyone see that dive from Alexis Sanchez? The last time I
saw someone go down that quickly I had to pay her £50."
[youtube][/youtube]
0.08

0.08
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Klub koji je poceo da postoji dolaskom Platinija na celo UEFE i dalje dominira prepoznatljivom taktikom 4-3-3-3.
Ne znam kako ovi nasi uhljupi mogu kukati "Francuzi nas pokrali u barazu" ; "Portugalci imali pomoc sudija".. a klub koji simpatisu, Reala nikada nije dobio bez neke sudijske carlame u njihovi korist. Onakav ofsajd bi i Vukasovic svirao a placaju ga 500 KM. Jadno, jos jadniji simpatizeri kantalonaca.
Ne znam kako ovi nasi uhljupi mogu kukati "Francuzi nas pokrali u barazu" ; "Portugalci imali pomoc sudija".. a klub koji simpatisu, Reala nikada nije dobio bez neke sudijske carlame u njihovi korist. Onakav ofsajd bi i Vukasovic svirao a placaju ga 500 KM. Jadno, jos jadniji simpatizeri kantalonaca.
ovaj Ronaldo tacno nije normalan.. zaleti se svom snagom u protivnickog igraca i pomete ga, pokazuje lafo, kao rame nesto, to se smije valjda, ma ne znam ni sta zeli da dokaze...a na drugoj stani pada na dodir tijelaemir18 je napisao/la:[youtube][/youtube]
0.08![]()
ovakvi kao on nam kvare reputaciju kluba
Iako (blago rečeno) ne simpatišem ni Real ni Barcu što znači da ću biti objektivan, u videu imate situaciju na 2:08 šta bi bili da je situacija bila obrnuta tj da je Real postigao gol.
Ovaj lik sa bijelim MOBITELOM naravno je "platiMi"
[youtube][/youtube]
Ovaj lik sa bijelim MOBITELOM naravno je "platiMi"
[youtube][/youtube]
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
I ovi na sportsport haman svi za farsalonu navijaju, najobicniji faul i oni su napravili vijest samo zato sto je ronaldo startao na messija.sejo90 je napisao/la:ovaj Ronaldo tacno nije normalan.. zaleti se svom snagom u protivnickog igraca i pomete ga, pokazuje lafo, kao rame nesto, to se smije valjda, ma ne znam ni sta zeli da dokaze...a na drugoj stani pada na dodir tijelaemir18 je napisao/la:[youtube][/youtube]
0.08![]()
![]()
![]()
![]()
ovakvi kao on nam kvare reputaciju kluba
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Faul nije pretjerano grub,samo je smijesan Ronaldo sa protestima
A ovaj Mourinho je pravi peh,u koji god klub da ode,protiv tog kluba se odjednom okrenu sudije. Cudne li slucajnosti
A ovaj Mourinho je pravi peh,u koji god klub da ode,protiv tog kluba se odjednom okrenu sudije. Cudne li slucajnosti
Ostavi se ti fudbala...Azzurri je napisao/la:Klub koji je poceo da postoji dolaskom Platinija na celo UEFE i dalje dominira prepoznatljivom taktikom 4-3-3-3.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- adriano_leite
- Kontakt:
Faul jeste bio najobicniji, ali Ronaldo je smijesan jer pokazuje da je isao ramenom, a ramenom ga nije dotakao, nego ga je opalio po nogama, zato i jeste smijesno i dosta ljudi komentarise. Nije sto je neko navijac Barcelone ili sto je faul grub, nego sto je Ronaldo glumac.neurofunk je napisao/la: I ovi na sportsport haman svi za farsalonu navijaju, najobicniji faul i oni su napravili vijest samo zato sto je ronaldo startao na messija.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Onaj ofsajd bi od 5 vidjela i svirala mozda 2 linijska..lako je tebi pricati kad pogledas usporene snimke, slike i sl...ali oni svoju odluku moraju donijeti u djelicu sekunde bez gledanja usporenih snimaka i sl.nije to lako kako se cini..Azzurri je napisao/la:Klub koji je poceo da postoji dolaskom Platinija na celo UEFE i dalje dominira prepoznatljivom taktikom 4-3-3-3.
Teško je to objasniti pojedincima,pogotovu ako navijaju za realenobarca je napisao/la:Onaj ofsajd bi od 5 vidjela i svirala mozda 2 linijska..lako je tebi pricati kad pogledas usporene snimke, slike i sl...ali oni svoju odluku moraju donijeti u djelicu sekunde bez gledanja usporenih snimaka i sl.nije to lako kako se cini..Azzurri je napisao/la:Klub koji je poceo da postoji dolaskom Platinija na celo UEFE i dalje dominira prepoznatljivom taktikom 4-3-3-3.
Ne jedan,ne dva,ne tri vec pet cigica zaredom
i usput,sumnjam da @Azuri navija za Real.
- adas_barca
- Kontakt:
A pola ekipe vam Portugalci cccRaul_64 je napisao/la:Ne jedan,ne dva,ne tri vec pet cigica zaredom![]()
Modrić vam je potreban i poboljšat će vas ,jer nemate takav tip igrača. Volio bi da ne dođe u Real al izgleda tu je sve riješeno
cekaj, ako se registrujes na forum a navijac si barce, na kojima temama ces sigurno pisati ? Na hoffenheimovoj mozda ?Raul_64 je napisao/la:Ne jedan,ne dva,ne tri vec pet cigica zaredom![]()
ser del barça es el millor que hi ha !
i sta sam ja to rekao istim osim sto sam konstatova da zaista je bilo 5 culese zaredom ?Scof1eld je napisao/la:cekaj, ako se registrujes na forum a navijac si barce, na kojima temama ces sigurno pisati ? Na hoffenheimovoj mozda ?Raul_64 je napisao/la:Ne jedan,ne dva,ne tri vec pet cigica zaredom![]()

- raul-zakon
- Kontakt:
Nema smisla raspravljati o ofsajdu, bio je 100%. Reći da nije bilo ofsajda može reći samo extremno nerealna osoba, koja navija za Barcu...
Možda još i moja sestra koja misli da je ofsajd ako je igrač. kad primi loptu, iza leđa odbrane.
Isto vrijedi i za penal, naravno. Penal za Barcu je bio, u to nema nikakve sumnje...
Možda još i moja sestra koja misli da je ofsajd ako je igrač. kad primi loptu, iza leđa odbrane.
Isto vrijedi i za penal, naravno. Penal za Barcu je bio, u to nema nikakve sumnje...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Aha, cudno je kako uvijek u el klasiku te odluke koje se donose u djelicu sekunde idu na stranu barcelone.enobarca je napisao/la:Onaj ofsajd bi od 5 vidjela i svirala mozda 2 linijska..lako je tebi pricati kad pogledas usporene snimke, slike i sl...ali oni svoju odluku moraju donijeti u djelicu sekunde bez gledanja usporenih snimaka i sl.nije to lako kako se cini..Azzurri je napisao/la:Klub koji je poceo da postoji dolaskom Platinija na celo UEFE i dalje dominira prepoznatljivom taktikom 4-3-3-3.
- adas_barca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.