Pa sta bi mi trebali ako igrac lose igra??Sutiti i gledati, ma ja cu ga kritikovati da mi je rodjeni brat.Od igraca koje je placen preko 30 miliona eura ocekujem vise kao sto sam vec rekao..a to koga su trebali dovesti ja ne znam, nije moje da odlucujem o tome..a koliko se sjecam i ti si prije nego sto ce Song doci pisao kako je on los igrac, kako ga ne trebaju dovesti i sl, zar se i ti nisi u tom slucaju dizao na veci nivo od skauta i strucnog staba??ripper je napisao/la:Pa nemoj onda gledati niti jednu u kojoj je Sanchez na terenu. Budi karakter jel. Zapravo nemoj nikako gledati Barcu, ako ces uslovljavati nekim igracima.enobarca je napisao/la:Ako se ovo odnosi na mene, siris dezinformacije, ja sam napisao da utk u Madridu necu gledati ako Sanchez bude igrao od 1.min.mislim da se to razlikuje od ovog sto si ti napisao.ripper je napisao/la:Onaj jedan piše isto dijete, kao da nece više nikad pratiti Barcu ako ne bude Ville![]()
pa mislim ono....kakvi frikovi ovdje uzimaju rijec
![]()
strahota
@Desimal ok, to je tvoje misljenje, svako ima pravo na isto..ja i dalje ostajem pri onome sto sam rekao, nadam se da ce mu ova sezona biti bolja od prosle i da cu i ja dijeliti tvoje misljenje ubuduce.
Ili je sad furka da izbacujemo drek po Alexisumora se uvijek naci neki dužurni po kojem treba izbacivati.
Prije je to bio Oleguer, kasnije G.Milito...a sad biramo između Adriana i Sancheza, a i Valdes je u opticaju.
Da nije to malo žalosno![]()
Sad ne mislim na tebe licno - a za ove strucnjake koje vole sebe stavljati na veci nivo od skauta i strucnog štaba Barce pitanje: A koga je to trebala Barca dovesti za one pare umjesto Alexisasamo nemoj da odgovr bude fuckin Neymar
I nadam se da ce Alexis ove godine proigrati maximalno, da mnogi popapaju sopstveni drek bacen na njega
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ovaj Valdes ima tremu pred Di Marijom,i na SB je ispucao Di Mariji u noge loptu,pa Benzema zabio.
Prije je tako reagovao pred Villom
Prije je tako reagovao pred Villom
Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
Bas sam to htio napisati, ali zaboravio.Tad su mnogi tvrdili da je to cist penal, ali kad se to desi protiv Barce, niko ni ne spominje.mandraX je napisao/la:Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tad je obrnuta situacija bila. Fabregas je isao na sut a Puyol je nekom carolijom izveo da Fabregasova noga ode izmedju njegovih i jos se plus slomi.mandraX je napisao/la: Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?
I protiv BiH u ParizumandraX je napisao/la:Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
edit:
Na ovo oplakoDonnie Darko je napisao/la:Tad je obrnuta situacija bila. Fabregas je isao na sut a Puyol je nekom carolijom izveo da Fabregasova noga ode izmedju njegovih i jos se plus slomi.mandraX je napisao/la: Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 24 avg 2012, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
@enobarca...hajd dobro, svi smo malo prenaglili usljed gluposti Valdesa
ali bice sve OK
Ja ti garantujem da ce Alexis biti pravi ove godine. Eto, živi bili pa vidjeli
....samo da ga povrede zaobiđu.
A to isto ne mogu garantovati za Songa
Ja ti garantujem da ce Alexis biti pravi ove godine. Eto, živi bili pa vidjeli
ma Valdes nas je sviju zaje*oripper je napisao/la:@enobarca...hajd dobro, svi smo malo prenaglili usljed gluposti Valdesaali bice sve OK
Ja ti garantujem da ce Alexis biti pravi ove godine. Eto, živi bili pa vidjeli....samo da ga povrede zaobiđu.
Messi dao 14 golova Ikeru odnosno Realu, najs. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ne mislim ja da je Song toliko loš igrac, vec koliko ce igrati (a može igrati samo na Busquetsovom mjestu) i koliko ce to biti isplativa investicija (a placen je 19 miliona)....zato sam onda pisao da se bojim slucaja Hleb2...i Hleb je bio jako dobar igrac u Arsenalu, ali kod nas je dobijao mrvice od minutaže. Afellay isto, glavni igrac PSV-a , veliki talenat ali kod nas propada - nažalostenobarca je napisao/la:ma Valdes nas je sviju zaje*oripper je napisao/la:@enobarca...hajd dobro, svi smo malo prenaglili usljed gluposti Valdesaali bice sve OK
Ja ti garantujem da ce Alexis biti pravi ove godine. Eto, živi bili pa vidjeli....samo da ga povrede zaobiđu.
A to isto ne mogu garantovati za Songa...nadam se da si u pravu za Alexisa, a za Songa ne znam sta napisati.U Arsenalu je bio dobar, ali bio je i Hleb dobar u Arsenalu, pa je u Barci bio prelos..
Pa jbt kod nas jedan Villa (svjetski kalibar) nije 100% siguran da ce biti prvih 11, usljed nenormalne konkurencije...a kako ce tek biti Song koji je tek došao....zato kažem, treba Alexis tek da pokaže svoje pravo lice...ja vjerujem da je on doveden kao dogorocnije napadacko riješenje, njemu su tek 22-23 godine...mlađi je i od Perda i od Messia.
Ma bice on dobar aBd..haj raja laku noc.
Visca Barca!!!
Visca Barca!!!
Iker Casillas : "Valdes je vrlo dosljedan golman i ne bi smio biti kritikovan zbog jedne greške"
Iker pokušava da ga izvadi i opere od one stupidarije....ali ni vanish, ni ariel, ni persil tu ne pomažu...dosljedan je samo u poklon golovima, vec drugi put mu Di Maria krade lopte
Bože, podari nam normalnog golmana
Iker pokušava da ga izvadi i opere od one stupidarije....ali ni vanish, ni ariel, ni persil tu ne pomažu...dosljedan je samo u poklon golovima, vec drugi put mu Di Maria krade lopte
Bože, podari nam normalnog golmana
naidjo na dobar komentar veceras :
"reakcija navijaca Reala nakon gola Ronalda:
JEEEEEEEEEEE bem ti Pedro mater "
"reakcija navijaca Reala nakon gola Ronalda:
JEEEEEEEEEEE bem ti Pedro mater "
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
messi sa vecerasnjim golom izjednacio se na prvom mjestu sa cesarom na listi najboljih strijelca barce u el clasicima
,ukupno dijeli trece mjesto( sa jos tri igraca) najboljih strijelaca u clasicima ,
di stefano 18 golova ,raul 15 ,i et messi 14
,ukupno dijeli trece mjesto( sa jos tri igraca) najboljih strijelaca u clasicima ,
di stefano 18 golova ,raul 15 ,i et messi 14
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Istochnyak
- Kontakt:
Sanjo' sam ga, je8o ocu mater...
Prije utakmice je bio sa jednom ljudinom, i tu tražim razlog onog kiksa od sinoć:

Idemo dalje, u subotu mini El-Clasico u 21:00h, Barça B - Madrid Castilla.
Prvi trening Songa:
[youtube][/youtube]
Prije utakmice je bio sa jednom ljudinom, i tu tražim razlog onog kiksa od sinoć:

Idemo dalje, u subotu mini El-Clasico u 21:00h, Barça B - Madrid Castilla.
Prvi trening Songa:
[youtube][/youtube]
mandraX je napisao/la:To je taj golman, to je ta klasa, **** vas on!
UVIJEK SAM GOVORIO DA TA MAJMUNCINA POJMA NEMA I DA NE ZASLUZUJE NI SEKUNDE U DRESU BLAUGRANE. BUDALAS NESPOSOBNI KOJI U SVAKOJ TEKMI PROTIV REALA NAPRAVI NEKI SAMO SEBI MAJMUNSKI RAZUMLJIV POTEZ. FUJJJ AL TRPIT NAM JE BUDALU...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sinoć na Kamp Nou bilo 91.728 ljudi! 
Čestitke momcima na pobijedi,idemo ka osvajanju Kupa u madrid!
Čestitke momcima na pobijedi,idemo ka osvajanju Kupa u madrid!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja se nesto uzdam u Alvesa da ce mu **** mater, jedino Alves i mozda Puyol smiju Valdesu sasuti sve u facu. Nadam se da ce mu malo i kragnu popraviti
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ma Messi je toliko loš igrač samo je 3 put dobio zlatnu loptu svaki put zabije Realu prošle godine rasturio Primeru.Vaš najbolji igrač je Valdes.Da imamo pravog golmana dobivali bi vas uvijek minimalno 2 razlike ali eto nadam se da ćemo dovesti pravog golmana.D10S je napisao/la:Pa Messi u jacoj tekmi moze zabiti samo gol iz penala, kada se protivniku iskljuci dva, eventualno jedan igrac, ili kada je vec 2,3-0.LBJ MVP je napisao/la: Kad je Messi zadnji put u jačoj tekmi zabio gol iz igre![]()
![]()
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.