FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

enobarca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la enobarca » 24 avg 2012, 01:26

ripper je napisao/la:
enobarca je napisao/la:
ripper je napisao/la:Onaj jedan piše isto dijete, kao da nece više nikad pratiti Barcu ako ne bude Ville :lol: :lol: pa mislim ono....kakvi frikovi ovdje uzimaju rijec :o :shock: strahota
Ako se ovo odnosi na mene, siris dezinformacije, ja sam napisao da utk u Madridu necu gledati ako Sanchez bude igrao od 1.min.mislim da se to razlikuje od ovog sto si ti napisao.
@Desimal ok, to je tvoje misljenje, svako ima pravo na isto..ja i dalje ostajem pri onome sto sam rekao, nadam se da ce mu ova sezona biti bolja od prosle i da cu i ja dijeliti tvoje misljenje ubuduce. :)
Pa nemoj onda gledati niti jednu u kojoj je Sanchez na terenu. Budi karakter jel. Zapravo nemoj nikako gledati Barcu, ako ces uslovljavati nekim igracima.
Ili je sad furka da izbacujemo drek po Alexisu :o mora se uvijek naci neki dužurni po kojem treba izbacivati.
Prije je to bio Oleguer, kasnije G.Milito...a sad biramo između Adriana i Sancheza, a i Valdes je u opticaju.
Da nije to malo žalosno :oops:
Sad ne mislim na tebe licno - a za ove strucnjake koje vole sebe stavljati na veci nivo od skauta i strucnog štaba Barce pitanje: A koga je to trebala Barca dovesti za one pare umjesto Alexisa :?: samo nemoj da odgovr bude fuckin Neymar
I nadam se da ce Alexis ove godine proigrati maximalno, da mnogi popapaju sopstveni drek bacen na njega ;)
Pa sta bi mi trebali ako igrac lose igra??Sutiti i gledati, ma ja cu ga kritikovati da mi je rodjeni brat.Od igraca koje je placen preko 30 miliona eura ocekujem vise kao sto sam vec rekao..a to koga su trebali dovesti ja ne znam, nije moje da odlucujem o tome..a koliko se sjecam i ti si prije nego sto ce Song doci pisao kako je on los igrac, kako ga ne trebaju dovesti i sl, zar se i ti nisi u tom slucaju dizao na veci nivo od skauta i strucnog staba??

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 24 avg 2012, 01:27

Ovaj Valdes ima tremu pred Di Marijom,i na SB je ispucao Di Mariji u noge loptu,pa Benzema zabio.

Prije je tako reagovao pred Villom

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2012, 01:28

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika
Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 avg 2012, 01:29

mandraX je napisao/la:
Bas sam to htio napisati, ali zaboravio.Tad su mnogi tvrdili da je to cist penal, ali kad se to desi protiv Barce, niko ni ne spominje.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2012, 01:31

mandraX je napisao/la: Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?
Tad je obrnuta situacija bila. Fabregas je isao na sut a Puyol je nekom carolijom izveo da Fabregasova noga ode izmedju njegovih i jos se plus slomi.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 24 avg 2012, 01:36

mandraX je napisao/la:
I protiv BiH u Parizu ;)

edit:
Donnie Darko je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Ovakav penal se svirao protiv Arsenala, nad Fabregasom. Ako se sjećate?
Tad je obrnuta situacija bila. Fabregas je isao na sut a Puyol je nekom carolijom izveo da Fabregasova noga ode izmedju njegovih i jos se plus slomi.
Na ovo oplako :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 24 avg 2012, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 24 avg 2012, 01:37

@enobarca...hajd dobro, svi smo malo prenaglili usljed gluposti Valdesa :oops: ali bice sve OK
Ja ti garantujem da ce Alexis biti pravi ove godine. Eto, živi bili pa vidjeli ;) ....samo da ga povrede zaobiđu.
A to isto ne mogu garantovati za Songa :?

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 avg 2012, 01:41

ripper je napisao/la:@enobarca...hajd dobro, svi smo malo prenaglili usljed gluposti Valdesa :oops: ali bice sve OK
Ja ti garantujem da ce Alexis biti pravi ove godine. Eto, živi bili pa vidjeli ;) ....samo da ga povrede zaobiđu.
ma Valdes nas je sviju zaje*o :D ...nadam se da si u pravu za Alexisa, a za Songa ne znam sta napisati.U Arsenalu je bio dobar, ali bio je i Hleb dobar u Arsenalu, pa je u Barci bio prelos..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2012, 01:42

Messi dao 14 golova Ikeru odnosno Realu, najs. :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 24 avg 2012, 01:46

enobarca je napisao/la:
ripper je napisao/la:@enobarca...hajd dobro, svi smo malo prenaglili usljed gluposti Valdesa :oops: ali bice sve OK
ma Valdes nas je sviju zaje*o :D ...nadam se da si u pravu za Alexisa, a za Songa ne znam sta napisati.U Arsenalu je bio dobar, ali bio je i Hleb dobar u Arsenalu, pa je u Barci bio prelos..
Ma ne mislim ja da je Song toliko loš igrac, vec koliko ce igrati (a može igrati samo na Busquetsovom mjestu) i koliko ce to biti isplativa investicija (a placen je 19 miliona)....zato sam onda pisao da se bojim slucaja Hleb2...i Hleb je bio jako dobar igrac u Arsenalu, ali kod nas je dobijao mrvice od minutaže. Afellay isto, glavni igrac PSV-a , veliki talenat ali kod nas propada - nažalost :( svašta nešto se poklopilo protiv njega: ogromna konkurencija, plus ozljede.
Pa jbt kod nas jedan Villa (svjetski kalibar) nije 100% siguran da ce biti prvih 11, usljed nenormalne konkurencije...a kako ce tek biti Song koji je tek došao....zato kažem, treba Alexis tek da pokaže svoje pravo lice...ja vjerujem da je on doveden kao dogorocnije napadacko riješenje, njemu su tek 22-23 godine...mlađi je i od Perda i od Messia.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 avg 2012, 01:50

Ma bice on dobar aBd..haj raja laku noc.
Visca Barca!!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 24 avg 2012, 02:01

Iker Casillas : "Valdes je vrlo dosljedan golman i ne bi smio biti kritikovan zbog jedne greške"

Iker pokušava da ga izvadi i opere od one stupidarije....ali ni vanish, ni ariel, ni persil tu ne pomažu...dosljedan je samo u poklon golovima, vec drugi put mu Di Maria krade lopte

Bože, podari nam normalnog golmana

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 avg 2012, 02:21

naidjo na dobar komentar veceras :

"reakcija navijaca Reala nakon gola Ronalda:
JEEEEEEEEEEE bem ti Pedro mater " :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 avg 2012, 02:41

messi sa vecerasnjim golom izjednacio se na prvom mjestu sa cesarom na listi najboljih strijelca barce u el clasicima
,ukupno dijeli trece mjesto( sa jos tri igraca) najboljih strijelaca u clasicima ,

di stefano 18 golova ,raul 15 ,i et messi 14
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Istochnyak
Kontakt:

Post Postao/la Istochnyak » 24 avg 2012, 06:39

Cestitke Barci, strasan el klasiko.
Olimpic u srcu ;) FORZA INTER

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2012, 08:35

Sanjo' sam ga, je8o ocu mater... :mrgreen:
Prije utakmice je bio sa jednom ljudinom, i tu tražim razlog onog kiksa od sinoć:
slika
:lol: :lol:

Idemo dalje, u subotu mini El-Clasico u 21:00h, Barça B - Madrid Castilla.

Prvi trening Songa:
[youtube][/youtube]

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 avg 2012, 08:37

mandraX je napisao/la:To je taj golman, to je ta klasa, **** vas on!

UVIJEK SAM GOVORIO DA TA MAJMUNCINA POJMA NEMA I DA NE ZASLUZUJE NI SEKUNDE U DRESU BLAUGRANE. BUDALAS NESPOSOBNI KOJI U SVAKOJ TEKMI PROTIV REALA NAPRAVI NEKI SAMO SEBI MAJMUNSKI RAZUMLJIV POTEZ. FUJJJ AL TRPIT NAM JE BUDALU...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 24 avg 2012, 09:09

Sinoć na Kamp Nou bilo 91.728 ljudi! :shock:

Čestitke momcima na pobijedi,idemo ka osvajanju Kupa u madrid!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 avg 2012, 09:18

Ja se nesto uzdam u Alvesa da ce mu **** mater, jedino Alves i mozda Puyol smiju Valdesu sasuti sve u facu. Nadam se da ce mu malo i kragnu popraviti :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 24 avg 2012, 11:25

D10S je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Kad je Messi zadnji put u jačoj tekmi zabio gol iz igre :mrgreen: :lol: :P
Pa Messi u jacoj tekmi moze zabiti samo gol iz penala, kada se protivniku iskljuci dva, eventualno jedan igrac, ili kada je vec 2,3-0.
Ma Messi je toliko loš igrač samo je 3 put dobio zlatnu loptu svaki put zabije Realu prošle godine rasturio Primeru.Vaš najbolji igrač je Valdes.Da imamo pravog golmana dobivali bi vas uvijek minimalno 2 razlike ali eto nadam se da ćemo dovesti pravog golmana.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.