Da probamo ovaj zadnji peč sa svim transferima
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Na FM2013 ce bit El Shaarawy tako da necu imat potrebealess je napisao/la:Sto se dovodio Verratti, dovodio... na fm2013 nema vise... Dobar je Carlos Fierro, i Eric Toress iz tamo mexicke lige... Znaci kad "porastu" postanu babuke...
ja sam u 7-8 sezoni uspio osvojiti LP....znaci najbitnije je u prve 2-3 sezone dzaba dovoditi a prodavati skupo igrace i jako je bitno igrati evropu nebitno dal LP ili EL samo da pare dolaze...meni je rating lige sada meni se cini 3 zvjezdice.... trenutno 14 takmicenje u svijetu je nasa liga....a zeljo je 9 tim u evropiipetm je napisao/la:Ako je neko uspio za 5 sezona sa našom ekipom osvojiti LP ili je izmislio Manger ili je editovao u editoru. Za sam igro 6,7 sezona i nikada nisam uspio proći grupe. Ali Premijer Ligu je pravo dosadno igrati.
nastavlja se dominacija,ponovjen uspjeh iz sezone 2012/2013 u kojoj sam prosao u 1/16 finala evropa lige prvi put je bilo protiv juventusa,a sada sa twenteom.dasao mi je escudero iz kayseri spora i na kraju sezone dolae adel taraabt te inigo perez.Cijena kluba mi je 24 mil eura medu 60 klubova sam na svijetu.budzet mi je 22 mil eura.harqe je napisao/la:uzeo sam Celik,sezona mi je 2017/2018,u ligi sam nepobjediv prvak u kupu i u ligi 5 sezona za redom budzet mi je 15 mil eura.Standardan sam u ligi prvaka.
e drug imas li pri ruci link za ovaj 12.2.0 trazio sam nazad po postovima ali nisam uspio naci pa ako ti nije problem poslati ..muXmania je napisao/la:Ako je neko raspoložen za online igre, tražimo jednog nolajfera
12.0.4. je zadnji patch koji postoji za neoriginalne igrice, tako da nemoj traziti dzabe, ja sam se slomioadi89r je napisao/la:e drug imas li pri ruci link za ovaj 12.2.0 trazio sam nazad po postovima ali nisam uspio naci pa ako ti nije problem poslati ..muXmania je napisao/la:Ako je neko raspoložen za online igre, tražimo jednog nolajfera
MrBlackHoleMoon je napisao/la:Ne znam jel neko prije stavio, ali evo menadžera za Android, prejako je, ubilo se![]()
http://thepiratebay.se/torrent/7178043/ ... .3_Android" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Samo instalirati i pustiti da downloaduje fileove, zato obavezno na WI-Fi biti prikopčan prilikom instalacije
E jbg i ja se sinoc slomio trazio po skidrow-u ali nisu uspjeli jos ni 12.1.1 neko stavio link na utube da se skine 12.2.2 i na kraju nista corak...aless je napisao/la:12.0.4. je zadnji patch koji postoji za neoriginalne igrice, tako da nemoj traziti dzabe, ja sam se slomioadi89r je napisao/la:e drug imas li pri ruci link za ovaj 12.2.0 trazio sam nazad po postovima ali nisam uspio naci pa ako ti nije problem poslati ..muXmania je napisao/la:Ako je neko raspoložen za online igre, tražimo jednog nolajfera
da li ulazis direktno na save ili pokreces novu karijeru ?bagrcavi je napisao/la:Ne znam gdje da napišem, pa ću ovdje.Igram FIFA MANAGER 12, i kad u editoru uradim transfere, sačuvam to sve, počnem igricu ali igrači nisu prebačeni.Ako me neko skonto šta hoću da kažem, može li mi pomoći da otklonim taj problem ?
Ako si napravio u editoru sacuvao si ga pod nekim imenom. Kad odes new game iskoci ti prozor i stavis kvacicu negdje (izbriso sam ga prije 2 mjeseca pa se ne sjecam) i onda ti nesta otvori i odaberes to ime svoje i onda ce ti biti.bagrcavi je napisao/la:Idem new game i izaberem ekipu, ali igrača koje sam prebacio nema.
Prije nego udes u sezonu pise ti ondje kako ces da igras, cini mi se dvije opcije a jedna od tih je Editor Database izaberes to i moraju biti.bagrcavi je napisao/la:Ne znam gdje da napišem, pa ću ovdje.Igram FIFA MANAGER 12, i kad u editoru uradim transfere, sačuvam to sve, počnem igricu ali igrači nisu prebačeni.Ako me neko skonto šta hoću da kažem, može li mi pomoći da otklonim taj problem ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.