Da probamo ovaj zadnji peč sa svim transferima
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Ako je neko raspoložen za online igre, tražimo jednog nolajfera 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Na FM2013 ce bit El Shaarawy tako da necu imat potrebealess je napisao/la:Sto se dovodio Verratti, dovodio... na fm2013 nema vise... Dobar je Carlos Fierro, i Eric Toress iz tamo mexicke lige... Znaci kad "porastu" postanu babuke...
- fanatic1991
- Kontakt:
ja sam u 7-8 sezoni uspio osvojiti LP....znaci najbitnije je u prve 2-3 sezone dzaba dovoditi a prodavati skupo igrace i jako je bitno igrati evropu nebitno dal LP ili EL samo da pare dolaze...meni je rating lige sada meni se cini 3 zvjezdice.... trenutno 14 takmicenje u svijetu je nasa liga....a zeljo je 9 tim u evropiipetm je napisao/la:Ako je neko uspio za 5 sezona sa našom ekipom osvojiti LP ili je izmislio Manger ili je editovao u editoru. Za sam igro 6,7 sezona i nikada nisam uspio proći grupe. Ali Premijer Ligu je pravo dosadno igrati.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Auuu neki dan sam vidio ovdje neku taktiku 4-2-4 i probam je sa Sarajevo jer sam nesto opao u formi , taktika razvaljuje 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
evo narode zadnji update za transfere, sa Songom u Barci, Cassanom u Interu, Van Pussy-em u Man. Utd. itd.
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=6702" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=6702" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
nastavlja se dominacija,ponovjen uspjeh iz sezone 2012/2013 u kojoj sam prosao u 1/16 finala evropa lige prvi put je bilo protiv juventusa,a sada sa twenteom.dasao mi je escudero iz kayseri spora i na kraju sezone dolae adel taraabt te inigo perez.Cijena kluba mi je 24 mil eura medu 60 klubova sam na svijetu.budzet mi je 22 mil eura.harqe je napisao/la:uzeo sam Celik,sezona mi je 2017/2018,u ligi sam nepobjediv prvak u kupu i u ligi 5 sezona za redom budzet mi je 15 mil eura.Standardan sam u ligi prvaka.
e drug imas li pri ruci link za ovaj 12.2.0 trazio sam nazad po postovima ali nisam uspio naci pa ako ti nije problem poslati ..muXmania je napisao/la:Ako je neko raspoložen za online igre, tražimo jednog nolajfera
12.0.4. je zadnji patch koji postoji za neoriginalne igrice, tako da nemoj traziti dzabe, ja sam se slomioadi89r je napisao/la:e drug imas li pri ruci link za ovaj 12.2.0 trazio sam nazad po postovima ali nisam uspio naci pa ako ti nije problem poslati ..muXmania je napisao/la:Ako je neko raspoložen za online igre, tražimo jednog nolajfera
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
- MrBlackHoleMoon
- Kontakt:
Ne znam jel neko prije stavio, ali evo menadžera za Android, prejako je, ubilo se
http://thepiratebay.se/torrent/7178043/ ... .3_Android" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Samo instalirati i pustiti da downloaduje fileove, zato obavezno na WI-Fi biti prikopčan prilikom instalacije
http://thepiratebay.se/torrent/7178043/ ... .3_Android" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Samo instalirati i pustiti da downloaduje fileove, zato obavezno na WI-Fi biti prikopčan prilikom instalacije
Tacno da imam ovaj telefon sa androidom pa bi na godinu garant 
MrBlackHoleMoon je napisao/la:Ne znam jel neko prije stavio, ali evo menadžera za Android, prejako je, ubilo se![]()
Samo,na ovom menađeru kad uzmem npr Malagu,ne mogu promijenit ligu nikako,vec samo mogu prec' u neki spanski klub -.-
Ima li nacin da se to promijeni?
- raul-zakon
- Kontakt:
Jedva čekam srijedu, pa da mogu ovog FM igrati bez yebenog štopanja !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E jbg i ja se sinoc slomio trazio po skidrow-u ali nisu uspjeli jos ni 12.1.1 neko stavio link na utube da se skine 12.2.2 i na kraju nista corak...aless je napisao/la:12.0.4. je zadnji patch koji postoji za neoriginalne igrice, tako da nemoj traziti dzabe, ja sam se slomioadi89r je napisao/la:e drug imas li pri ruci link za ovaj 12.2.0 trazio sam nazad po postovima ali nisam uspio naci pa ako ti nije problem poslati ..muXmania je napisao/la:Ako je neko raspoložen za online igre, tražimo jednog nolajfera
Ne znam gdje da napišem, pa ću ovdje.Igram FIFA MANAGER 12, i kad u editoru uradim transfere, sačuvam to sve, počnem igricu ali igrači nisu prebačeni.Ako me neko skonto šta hoću da kažem, može li mi pomoći da otklonim taj problem ?
DRUG NEBI TI PUNCA
da li ulazis direktno na save ili pokreces novu karijeru ?bagrcavi je napisao/la:Ne znam gdje da napišem, pa ću ovdje.Igram FIFA MANAGER 12, i kad u editoru uradim transfere, sačuvam to sve, počnem igricu ali igrači nisu prebačeni.Ako me neko skonto šta hoću da kažem, može li mi pomoći da otklonim taj problem ?
Idem new game i izaberem ekipu, ali igrača koje sam prebacio nema. 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ako si napravio u editoru sacuvao si ga pod nekim imenom. Kad odes new game iskoci ti prozor i stavis kvacicu negdje (izbriso sam ga prije 2 mjeseca pa se ne sjecam) i onda ti nesta otvori i odaberes to ime svoje i onda ce ti biti.bagrcavi je napisao/la:Idem new game i izaberem ekipu, ali igrača koje sam prebacio nema.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Isprasi me Werder ukupno 7:2, ali nema veze u ligi niko mi nista ne moze, primio samo 2 gola od pocetka drugog dijela, a sad sam negdje na polovini aprila

- 10DelPiero
- Kontakt:
Prije nego udes u sezonu pise ti ondje kako ces da igras, cini mi se dvije opcije a jedna od tih je Editor Database izaberes to i moraju biti.bagrcavi je napisao/la:Ne znam gdje da napišem, pa ću ovdje.Igram FIFA MANAGER 12, i kad u editoru uradim transfere, sačuvam to sve, počnem igricu ali igrači nisu prebačeni.Ako me neko skonto šta hoću da kažem, može li mi pomoći da otklonim taj problem ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.