OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 24 avg 2012, 23:28

bolje da ste nama pustili da mi udjemo :)
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 24 avg 2012, 23:30

Ljumani_Banovici je napisao/la:bolje da ste nama pustili da mi udjemo :)
Što? Da dodatno poboljšamo rekord koji držimo po broju ulazaka i ispadanja? :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 24 avg 2012, 23:32

LjumanM95 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:bolje da ste nama pustili da mi udjemo :)
Što? Da dodatno poboljšamo rekord koji držimo po broju ulazaka i ispadanja? :lol:
kako god okrenes niko nam nije ravan.. :mrgreen:
1947!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 avg 2012, 02:46

cekaj ba...zar niste ovdje pisali da igrate samo par kola u gradaccu i da je samo vrijeme kad ce se pocet radit stadion...da ce bit ekspresno uradzena ta tribina da mozete igrat kuci..otkud sad da se nece uopste gradit :? :roll: ..jel to neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a :? ....ako je tako...izljubite se sa svakom ekipom poslije drugog susreta sa istima...ekspresni povratak u LF vam je zagarantovan....ja bi licno volio da se spasite al realno nemate gotovo nikakve sanse..bit cete topovsko meso za vecinu ekipa..tu i tamo cete izcalakat bod...nedovoljno za opstanak..mislim...jbg :(
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 25 avg 2012, 10:49

Dobra kvota na vas 2.60, odigrat 1 ne sumnjam u pobijedu, ta ce Velez..Sretno ;)

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 25 avg 2012, 10:56

samozeljo1987 je napisao/la:Dobra kvota na vas 2.60, odigrat 1 ne sumnjam u pobijedu, ta ce Velez..Sretno ;)
I ja igram na nas dobra kvota pravoo :D Poderat ćemo Veleža.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 25 avg 2012, 10:57

staragarda je napisao/la:cekaj ba...zar niste ovdje pisali da igrate samo par kola u gradaccu i da je samo vrijeme kad ce se pocet radit stadion...da ce bit ekspresno uradzena ta tribina da mozete igrat kuci..otkud sad da se nece uopste gradit :? :roll: ..jel to neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a :? ....ako je tako...izljubite se sa svakom ekipom poslije drugog susreta sa istima...ekspresni povratak u LF vam je zagarantovan....ja bi licno volio da se spasite al realno nemate gotovo nikakve sanse..bit cete topovsko meso za vecinu ekipa..tu i tamo cete izcalakat bod...nedovoljno za opstanak..mislim...jbg :(
nista brate od stadiona ... izgleda da je tako jbg ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 11:32

Bas steta da jedan klub zasluzeno uđe u PL.i da općina za uzvrat ne omogući uslove kako bi igrali na svom stadionu.Vidim dosta svijeta iz Srebrenika dolazi u Gradačac da bodri Gradinu ali to nije to.Ja ću i danas pratiti i bodriti Gradinu ali nesto mi glupo da domaćini budete u Gradačcu,ajd par utakmica.Iskreno bi volio da zaigrate na svom stadionu i da taj problem sto prije rijesite.Sretno danas do pobjede.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 avg 2012, 11:55

vatreni je napisao/la:Bas steta da jedan klub zasluzeno uđe u PL.i da općina za uzvrat ne omogući uslove kako bi igrali na svom stadionu.Vidim dosta svijeta iz Srebrenika dolazi u Gradačac da bodri Gradinu ali to nije to.Ja ću i danas pratiti i bodriti Gradinu ali nesto mi glupo da domaćini budete u Gradačcu,ajd par utakmica.Iskreno bi volio da zaigrate na svom stadionu i da taj problem sto prije rijesite.Sretno danas do pobjede.
:!:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 avg 2012, 12:09

Benjo_AFC86 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Bas steta da jedan klub zasluzeno uđe u PL.i da općina za uzvrat ne omogući uslove kako bi igrali na svom stadionu.Vidim dosta svijeta iz Srebrenika dolazi u Gradačac da bodri Gradinu ali to nije to.Ja ću i danas pratiti i bodriti Gradinu ali nesto mi glupo da domaćini budete u Gradačcu,ajd par utakmica.Iskreno bi volio da zaigrate na svom stadionu i da taj problem sto prije rijesite.Sretno danas do pobjede.
:!:
jbg priatelju sta ces,niko ne mari za gradinom..ja sam danas posebno nesto tuzan,sjeban do bola sto se tice odlaska u gradacac i pracenaj gradine..bolje da igramo 16 kantonalnu u nasem gradu i na nasem stadionu..nego ovo sad sto se desava...samo iscekujem ove sto sad traze glasove za izbore,da pocnu kucat na vrata i moljakat za glasove,ne bi im bio u kozi ima da im se najebem..
MOdric..MOdric..MOdric..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 avg 2012, 12:18

Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 avg 2012, 12:26

zmajevac je napisao/la:Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.
teska situacija brate,nvoine i svi pisu kako je sve idelano u timu i oko tima..mada meni se cine da ako dans gradina ne dobije veleza,da ce sve ladje potonut i da vise necemo uzet boda u premijer ligi..relacija uprava vs navijaci apaci je katastrofa..sve u svemu nek dans bude 300 do 500 ljudi iz sreb bit ce masallah..
MOdric..MOdric..MOdric..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 14:16

Luka je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.
teska situacija brate,nvoine i svi pisu kako je sve idelano u timu i oko tima..mada meni se cine da ako dans gradina ne dobije veleza,da ce sve ladje potonut i da vise necemo uzet boda u premijer ligi..relacija uprava vs navijaci apaci je katastrofa..sve u svemu nek dans bude 300 do 500 ljudi iz sreb bit ce masallah..
Sumnjam danas u neku posjetu,jbt.ako igrači moraju na 40 stepeni igrat, ko će gleda na ovoj žegi.ključa sve....

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 25 avg 2012, 14:27

vatreni je napisao/la:
Luka je napisao/la:
Sumnjam danas u neku posjetu,jbt.ako igrači moraju na 40 stepeni igrat, ko će gleda na ovoj žegi.ključa sve....
po ovakoj vrucini tesko da ce i ko doc
jos mora se dodat da APACHA ce dosta manje doc
sramota al et taka nam je uprava
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 14:48

Luka je napisao/la:
Luka,koju ulogu Nedzo bizon ima u klubu,vidim ga sa ekipom

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 25 avg 2012, 14:53

On je zaduzen za bezbijednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim ;)
Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 25 avg 2012, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 avg 2012, 14:54

zuka_TM je napisao/la:On je zaduzen za bezbjednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim ;)

ev zuka je odgovorio...
MOdric..MOdric..MOdric..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 14:55

zuka_TM je napisao/la:On je zaduzen za bezbjednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim ;)
Znam da je bio policajac,pa ima veze sa bezbjednošću,kao pojava i jeste za toga....ima ga :)

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 avg 2012, 14:56

Ja mislim da je isad policajac
MOdric..MOdric..MOdric..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 14:57

Luka je napisao/la:

ev zuka je odgovorio...
Onako pitam,Luku sam pitao,pretpostavljam da si s Luke odakle je i Nedzo....a brat mu je dobro pjevao...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.