OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Što? Da dodatno poboljšamo rekord koji držimo po broju ulazaka i ispadanja?Ljumani_Banovici je napisao/la:bolje da ste nama pustili da mi udjemo

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kako god okrenes niko nam nije ravan..LjumanM95 je napisao/la:Što? Da dodatno poboljšamo rekord koji držimo po broju ulazaka i ispadanja?Ljumani_Banovici je napisao/la:bolje da ste nama pustili da mi udjemo

1947!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cekaj ba...zar niste ovdje pisali da igrate samo par kola u gradaccu i da je samo vrijeme kad ce se pocet radit stadion...da ce bit ekspresno uradzena ta tribina da mozete igrat kuci..otkud sad da se nece uopste gradit
..jel to neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a
....ako je tako...izljubite se sa svakom ekipom poslije drugog susreta sa istima...ekspresni povratak u LF vam je zagarantovan....ja bi licno volio da se spasite al realno nemate gotovo nikakve sanse..bit cete topovsko meso za vecinu ekipa..tu i tamo cete izcalakat bod...nedovoljno za opstanak..mislim...jbg 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Dobra kvota na vas 2.60, odigrat 1 ne sumnjam u pobijedu, ta ce Velez..Sretno 

- Vandelanoitte
- Kontakt:
I ja igram na nas dobra kvota pravoosamozeljo1987 je napisao/la:Dobra kvota na vas 2.60, odigrat 1 ne sumnjam u pobijedu, ta ce Velez..Sretno

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
nista brate od stadiona ... izgleda da je tako jbgstaragarda je napisao/la:cekaj ba...zar niste ovdje pisali da igrate samo par kola u gradaccu i da je samo vrijeme kad ce se pocet radit stadion...da ce bit ekspresno uradzena ta tribina da mozete igrat kuci..otkud sad da se nece uopste gradit![]()
..jel to neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a
....ako je tako...izljubite se sa svakom ekipom poslije drugog susreta sa istima...ekspresni povratak u LF vam je zagarantovan....ja bi licno volio da se spasite al realno nemate gotovo nikakve sanse..bit cete topovsko meso za vecinu ekipa..tu i tamo cete izcalakat bod...nedovoljno za opstanak..mislim...jbg

Bas steta da jedan klub zasluzeno uđe u PL.i da općina za uzvrat ne omogući uslove kako bi igrali na svom stadionu.Vidim dosta svijeta iz Srebrenika dolazi u Gradačac da bodri Gradinu ali to nije to.Ja ću i danas pratiti i bodriti Gradinu ali nesto mi glupo da domaćini budete u Gradačcu,ajd par utakmica.Iskreno bi volio da zaigrate na svom stadionu i da taj problem sto prije rijesite.Sretno danas do pobjede.
-
- Moderator
- Kontakt:
vatreni je napisao/la:Bas steta da jedan klub zasluzeno uđe u PL.i da općina za uzvrat ne omogući uslove kako bi igrali na svom stadionu.Vidim dosta svijeta iz Srebrenika dolazi u Gradačac da bodri Gradinu ali to nije to.Ja ću i danas pratiti i bodriti Gradinu ali nesto mi glupo da domaćini budete u Gradačcu,ajd par utakmica.Iskreno bi volio da zaigrate na svom stadionu i da taj problem sto prije rijesite.Sretno danas do pobjede.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
jbg priatelju sta ces,niko ne mari za gradinom..ja sam danas posebno nesto tuzan,sjeban do bola sto se tice odlaska u gradacac i pracenaj gradine..bolje da igramo 16 kantonalnu u nasem gradu i na nasem stadionu..nego ovo sad sto se desava...samo iscekujem ove sto sad traze glasove za izbore,da pocnu kucat na vrata i moljakat za glasove,ne bi im bio u kozi ima da im se najebem..Benjo_AFC86 je napisao/la:vatreni je napisao/la:Bas steta da jedan klub zasluzeno uđe u PL.i da općina za uzvrat ne omogući uslove kako bi igrali na svom stadionu.Vidim dosta svijeta iz Srebrenika dolazi u Gradačac da bodri Gradinu ali to nije to.Ja ću i danas pratiti i bodriti Gradinu ali nesto mi glupo da domaćini budete u Gradačcu,ajd par utakmica.Iskreno bi volio da zaigrate na svom stadionu i da taj problem sto prije rijesite.Sretno danas do pobjede.
MOdric..MOdric..MOdric..
Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.
teska situacija brate,nvoine i svi pisu kako je sve idelano u timu i oko tima..mada meni se cine da ako dans gradina ne dobije veleza,da ce sve ladje potonut i da vise necemo uzet boda u premijer ligi..relacija uprava vs navijaci apaci je katastrofa..sve u svemu nek dans bude 300 do 500 ljudi iz sreb bit ce masallah..zmajevac je napisao/la:Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.
MOdric..MOdric..MOdric..
Sumnjam danas u neku posjetu,jbt.ako igrači moraju na 40 stepeni igrat, ko će gleda na ovoj žegi.ključa sve....Luka je napisao/la:teska situacija brate,nvoine i svi pisu kako je sve idelano u timu i oko tima..mada meni se cine da ako dans gradina ne dobije veleza,da ce sve ladje potonut i da vise necemo uzet boda u premijer ligi..relacija uprava vs navijaci apaci je katastrofa..sve u svemu nek dans bude 300 do 500 ljudi iz sreb bit ce masallah..zmajevac je napisao/la:Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.
- gradinaARNEL
- Kontakt:
po ovakoj vrucini tesko da ce i ko docvatreni je napisao/la:Sumnjam danas u neku posjetu,jbt.ako igrači moraju na 40 stepeni igrat, ko će gleda na ovoj žegi.ključa sve....Luka je napisao/la:teska situacija brate,nvoine i svi pisu kako je sve idelano u timu i oko tima..mada meni se cine da ako dans gradina ne dobije veleza,da ce sve ladje potonut i da vise necemo uzet boda u premijer ligi..relacija uprava vs navijaci apaci je katastrofa..sve u svemu nek dans bude 300 do 500 ljudi iz sreb bit ce masallah..zmajevac je napisao/la:Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.
jos mora se dodat da APACHA ce dosta manje doc
sramota al et taka nam je uprava
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
Luka,koju ulogu Nedzo bizon ima u klubu,vidim ga sa ekipomLuka je napisao/la:teska situacija brate,nvoine i svi pisu kako je sve idelano u timu i oko tima..mada meni se cine da ako dans gradina ne dobije veleza,da ce sve ladje potonut i da vise necemo uzet boda u premijer ligi..relacija uprava vs navijaci apaci je katastrofa..sve u svemu nek dans bude 300 do 500 ljudi iz sreb bit ce masallah..zmajevac je napisao/la:Komsije sretno danas i abg.do prve pobjede.Treba da budete ponosni na svoju ekipu ciji kostur sacinjavaju vasi domaci igraci,a imate i svog trenera koji je po meni solidan.Jedini vas problem je neigranje u Srebreniku,jer da ste imali pritisak domaceg terena sad bi bili u vrhu tabele.Pozz.i sretno.
On je zaduzen za bezbijednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim 

Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 25 avg 2012, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
zuka_TM je napisao/la:On je zaduzen za bezbjednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim
ev zuka je odgovorio...
MOdric..MOdric..MOdric..
Znam da je bio policajac,pa ima veze sa bezbjednošću,kao pojava i jeste za toga....ima gazuka_TM je napisao/la:On je zaduzen za bezbjednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim

Onako pitam,Luku sam pitao,pretpostavljam da si s Luke odakle je i Nedzo....a brat mu je dobro pjevao...Luka je napisao/la:zuka_TM je napisao/la:On je zaduzen za bezbjednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim
ev zuka je odgovorio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.