FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 03 okt 2009, 08:57

Željovac sto mi ides na nerve pa sjeti se malo prosle sezone pa ona nesto napisi bola..i ti kao nisi zadovoljan igrom,,, ti si mi Amar naravno :evil: :!: :arrow:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 okt 2009, 09:11

nime_tm87 je napisao/la:Željovac sto mi ides na nerve pa sjeti se malo prosle sezone pa ona nesto napisi bola..i ti kao nisi zadovoljan igrom,,, ti si mi Amar naravno :evil: :!: :arrow:

Pa zar covjek nije upravu?Ovo je forum i iznosi svak svoje misljenje.Covjek nigdje nerece da je on Osim vec samo iznosi svoje misljenje.A ono je nazalost tacno.Nemamo igre.Nemamo sansi za gool.I naravno da nema ni goolova.Niko nije protiv Osima naravno.Ja licno bi ga podrzavo i da smo zadnji na tabeli do polusezone.Jer mislim da za jednu polusezonu nemozes nista napraviti kao trener.Ali zamisli molim te da nedadosmo iz jedne sanse gool Celiku,Rudaru,Sirokom kakva bi bila situacija na tribini.

Znaci treba nam veznjak pod hitno.Neko ko zna povuci kad treba ko zna stati kad treba ko zna dati taj zadnji pas kad treba.Ja neznasm sta se desava sa Bekricem ali on definitivno ove sezone nije ni za prvi jedanest.

Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!!!!!!!!!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 okt 2009, 10:10

Željovac je napisao/la:Od 95. - te pa do danas sam propustio možda tri domaće tekme računajući sve moguće prijateljske, kupove, prvenstvene... Tako da fakat ne kontam što napamet pišete o tome koliko ja često idem na tekme ŽELJE :roll:
Protiv Bosne S. i Rudara nam je sudija milion faulova navuk'o. S tim da nam je protiv Rudara mog'o mirne duše penal svirat', ali svejedno. Govorim o našoj igri i prilikama, pa zato spominjem hiljade navučenih faulova.
I ne mislim da bismo trebali igrati k'o Barca, ali i dalje mislim da ne stvaramo mnogo šansi. Je li mogu?!
Da dodam, i u Travniku smo napravili samo jednu šansu. Protiv Zrinjskog i Širokog možda ukupno dvije. Bilo je i utakmica sa po 3-4 prilike, da ne griješim dušu. Problem jeste i u realizaciji, ali daleko da je to osnovni nedostatak. Fali nam IGRA! DaBogda sutra vezli k'o Brazil, ali dosad nije bilo nikakve igre!
To je to .. :!:

Fali neki dobar paker da daje upotrebljive lopte u sesnaest da bi se stvarale sanse. Nema upotrebljivih lopti i to je razlog zasto i ne mozemo dati vise od jednog gola po utakmici. Mescini da smo vise sansi stvorili u Lukavici a posebno u Gradaccu nego i na jednoj utakmici kuci.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 okt 2009, 10:26

Pa ko je bio na gostujucim ove godine vidio je da bolje igramo vani nego kuci :!:

AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 03 okt 2009, 10:47

da...igramo bolje 100% u gostima...mi neznamo igrati protiv bunkera, ne samo mi vec i svaki klub...ccc...a nama na grbavici doduse rijetko koji sudija pomaze, pa da svira penal koji...:D:D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 okt 2009, 10:57

bistrikboy je napisao/la:Pa ko je bio na gostujucim ove godine vidio je da bolje igramo vani nego kuci :!:

AMAR AMAR OSIM OSIM
Upravo tako. Zato i kazem da smo vise sansi stvorili u Lukavici i Gradaccu. U Travniku bas to nije izgledalo tako jer tamo nismo nesto stvarali sanse.
Znam da je j.beno igrati protiv bunkera ali zato nam treba jedan jak igrac na sredini koji ce to sve probijati i davati dobre lopte napadacima koji opet nece cekati loptu na 25 metara nego ce se boriti u sesnaestercu.

Ali dobro, nadajmo se da ce to sve biti bolje kad se vrati Daka i kad onaj Visca pocne igrati. Koliko sam skontao decko voli pucati izvan sesnaest i dovoljno je da jedna lopta udje da bi se gosti malo otvorili a onda je lakse igrati.
AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 okt 2009, 11:00

Stole iz Bora je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Pa ko je bio na gostujucim ove godine vidio je da bolje igramo vani nego kuci :!:

AMAR AMAR OSIM OSIM
Upravo tako. Zato i kazem da smo vise sansi stvorili u Lukavici i Gradaccu. U Travniku bas to nije izgledalo tako jer tamo nismo nesto stvarali sanse.
Znam da je j.beno igrati protiv bunkera ali zato nam treba jedan jak igrac na sredini koji ce to sve probijati i davati dobre lopte napadacima koji opet nece cekati loptu na 25 metara nego ce se boriti u sesnaestercu.

Ali dobro, nadajmo se da ce to sve biti bolje kad se vrati Daka i kad onaj Visca pocne igrati. Koliko sam skontao decko voli pucati izvan sesnaest i dovoljno je da jedna lopta udje da bi se gosti malo otvorili a onda je lakse igrati.
E vidis meni nije jasno sto rijetko pucamo van 16-terca,vise vole peglati loptu okolo nego opucati,ali Amar je tu doci ce im iz glave u guzicu...

Veceras lagana pobjeda :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jakytm87
Kontakt:

Post Postao/la jakytm87 » 03 okt 2009, 11:35

Šehić, Čolić, Cocalić, Bajić, Radovanović, Selimović, Svraka, Bešlija, Stanić, Bekrić, Mešanović ;) 3 BODA ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 okt 2009, 11:37

Nema njima sta da dodje iz guzice...
Ma njima su noge teske od nase publike, strah ih loseg poteza da nebi pocelo spominjanje blize i dalje familije :mrgreen: valja stisnut pa opalit :mrgreen: Mislim da je Culum imao u drugoj svojoj tekmi 2-3 suta sa Malte na gol i otad je nekako prestalo :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 okt 2009, 12:49

Najzanimljivije će biti na Grbavici

U okviru 9. kola Premijer lige BiH danas je na programu pet utakmica. Na Grbavici gostuje Sloboda. Izabranici Amara Osima imaju težak ispit protiv kluba koji je u posljednjih nekoliko godina stanovao u samom vrhu bh. lige. Ipak, ove sezone situacija nije takva, jer je tuzlanska ekipa u donjem dijelu tabele.

“Ako želimo pobijediti, moramo drastično promijeniti pristup igri od posljednje utakmice. Mi igramo dobro, ali ne dajemo golove”, upozorava strateg tima sa Grbavice.

Pravo nastupa nemaju Milan Ćulum (zbog crvenog kartona iz Vrapčića) i Elvis Mešić (tri žuta kartona). No, i pored toga u “dolini ćupova” izgovara se samo jedna riječ - pobjeda.

rajvosa-x.com

Hoće li strijelci napokon proraditi?
Alen Mešanović očekuje pobjedu protiv Tuzlaka

Nakon domaćih remija sa Zrinjskim i Rudarom, Željezničar je došao u situaciju da na svom terenu više ne smije kiksati. Gostovanje Slobode prilika je da se "Plavi" vrate u gornji dio tabele, a na Grbavici se nadaju kako će strijelci napokon proraditi.

- Za razliku od utakmice s Rudarom, gdje smo bili katastrofalni, morat ćemo drastično promijeniti pristup.

Očekuje nas teška utakmica, a s obzirom na to koliko dajemo golova, bilo bi pretenciozno reći da ćemo bez problema pobijediti. Iako, ne igramo toliko loše - govori Amar Osim, menadžer i trener Željezničara.

U prvi tim se vraća najbolji strijelac ekipe Alen Mešanović, koji je posljednja dva duela propustio zbog povrede.

- Moramo pobijediti. Sloboda igra dosta tvrdo, ali očekujem da ćemo i mi napokon proraditi i postići barem dva gola - rekao je Mešanović.

U ekipi neće biti kažnjenih Ćuluma (crveni karton) i Mešića (tri žuta kartona). Rovčanin se oporavio, možda će biti na klupi, a novajlija Višća će propustiti utakmicu zbog lakše povrede.

Pomoć za malog Vedada

Udruženje navijača FK Željezničar pokrenulo je akciju za pomoć Vedadu Ražanici, jednomjesečnoj bebi rođenoj s teškim oboljenjem crijeva.

Tako će na današnjoj utakmici biti postavljeni punktovi na tribinama, na kojima će navijači moći dati novac potreban za operaciju malog Vedada u Italiji.

Protiv Veleža u utorak

Uzvratna utakmica osmine finala Kupa BiH između Željezničara i Veleža odigrat će se na stadionu Grbavica u utorak u 18 sati.

Do pomjeranja je došlo zbog toga što će u srijedu na Grbavici igrati juniorske reprezentacije Bugarske i Sjeverne Irske u okviru kvalifikacionog turnira za EP.

ABA3.ba

@Seyo_tm
Pokusavali su u BL cesto sa distance al' ne znaju :mrgreen:

ekom
Kontakt:

Post Postao/la ekom » 03 okt 2009, 15:35

MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 03 okt 2009, 16:39

ekom je napisao/la:MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE!
AMIN BRATE..

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 03 okt 2009, 17:04

damirfile je napisao/la:
ekom je napisao/la:MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE!
AMIN BRATE..
amin

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 03 okt 2009, 17:08

jel zna neko,koji ce se mec prenositi kao debri kola...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 okt 2009, 17:13

Faruk_Edin Džeko je napisao/la:jel zna neko,koji ce se mec prenositi kao debri kola...
Nece nijedan. Pravac Grbavica :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 03 okt 2009, 17:19

mah naravno da idem na utakmicu ali eo pitaju moji drugovi koji ne navijaju za Zelju pa zato ja pitam....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 okt 2009, 17:21

Faruk_Edin Džeko je napisao/la:mah naravno da idem na utakmicu ali eo pitaju moji drugovi koji ne navijaju za Zelju pa zato ja pitam....
Nema derbija kola na TV-u do 24.10.
AMAR OSIM

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 03 okt 2009, 17:25

Stole iz Bora je napisao/la:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:mah naravno da idem na utakmicu ali eo pitaju moji drugovi koji ne navijaju za Zelju pa zato ja pitam....
Nema derbija kola na TV-u do 24.10.
hvala na informaciji...

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 03 okt 2009, 17:42

ako BOG da nowa 3 boda!!!

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 03 okt 2009, 18:19

Imali kakvih informacija ljudi? :?
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anex, Laudrup, Paromlinac i 43 gosta.