Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nime_tm87 je napisao/la:Željovac sto mi ides na nerve pa sjeti se malo prosle sezone pa ona nesto napisi bola..i ti kao nisi zadovoljan igrom,,, ti si mi Amar naravno![]()
![]()
To je to ..Željovac je napisao/la:Od 95. - te pa do danas sam propustio možda tri domaće tekme računajući sve moguće prijateljske, kupove, prvenstvene... Tako da fakat ne kontam što napamet pišete o tome koliko ja često idem na tekme ŽELJE![]()
Protiv Bosne S. i Rudara nam je sudija milion faulova navuk'o. S tim da nam je protiv Rudara mog'o mirne duše penal svirat', ali svejedno. Govorim o našoj igri i prilikama, pa zato spominjem hiljade navučenih faulova.
I ne mislim da bismo trebali igrati k'o Barca, ali i dalje mislim da ne stvaramo mnogo šansi. Je li mogu?!
Da dodam, i u Travniku smo napravili samo jednu šansu. Protiv Zrinjskog i Širokog možda ukupno dvije. Bilo je i utakmica sa po 3-4 prilike, da ne griješim dušu. Problem jeste i u realizaciji, ali daleko da je to osnovni nedostatak. Fali nam IGRA! DaBogda sutra vezli k'o Brazil, ali dosad nije bilo nikakve igre!
Upravo tako. Zato i kazem da smo vise sansi stvorili u Lukavici i Gradaccu. U Travniku bas to nije izgledalo tako jer tamo nismo nesto stvarali sanse.bistrikboy je napisao/la:Pa ko je bio na gostujucim ove godine vidio je da bolje igramo vani nego kuci![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM
E vidis meni nije jasno sto rijetko pucamo van 16-terca,vise vole peglati loptu okolo nego opucati,ali Amar je tu doci ce im iz glave u guzicu...Stole iz Bora je napisao/la:Upravo tako. Zato i kazem da smo vise sansi stvorili u Lukavici i Gradaccu. U Travniku bas to nije izgledalo tako jer tamo nismo nesto stvarali sanse.bistrikboy je napisao/la:Pa ko je bio na gostujucim ove godine vidio je da bolje igramo vani nego kuci![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM
Znam da je j.beno igrati protiv bunkera ali zato nam treba jedan jak igrac na sredini koji ce to sve probijati i davati dobre lopte napadacima koji opet nece cekati loptu na 25 metara nego ce se boriti u sesnaestercu.
Ali dobro, nadajmo se da ce to sve biti bolje kad se vrati Daka i kad onaj Visca pocne igrati. Koliko sam skontao decko voli pucati izvan sesnaest i dovoljno je da jedna lopta udje da bi se gosti malo otvorili a onda je lakse igrati.
AMIN BRATE..ekom je napisao/la:MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE!
amindamirfile je napisao/la:AMIN BRATE..ekom je napisao/la:MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE!
Nece nijedan. Pravac GrbavicaFaruk_Edin Džeko je napisao/la:jel zna neko,koji ce se mec prenositi kao debri kola...
Nema derbija kola na TV-u do 24.10.Faruk_Edin Džeko je napisao/la:mah naravno da idem na utakmicu ali eo pitaju moji drugovi koji ne navijaju za Zelju pa zato ja pitam....
hvala na informaciji...Stole iz Bora je napisao/la:Nema derbija kola na TV-u do 24.10.Faruk_Edin Džeko je napisao/la:mah naravno da idem na utakmicu ali eo pitaju moji drugovi koji ne navijaju za Zelju pa zato ja pitam....
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Cwirek, NekoSaDaleka i 33 gosta.