P.S. Oprati stolice da se ne osramotimo.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Za klupe su rekli "Recaro"
http://www.recaro.com/en/product-areas/ ... seats.html, ako bude onda je to odlicno. Za golove ne znam, mozda im željezara napravi nove ili ce kupit u inostranstvu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa neće se stative praviti u željezari.
stative se prave od aluminija. mada ne znam šta je tolika priča oko stativa. manje-više sve su ove novije iste.
već klupe za timove i delegata su druga stvar. trebalo bi uzeti najsavremenji što se može....
stolice za gledaoce se peru šmrkom, pa ispadne kako ispadne...
stative se prave od aluminija. mada ne znam šta je tolika priča oko stativa. manje-više sve su ove novije iste.
već klupe za timove i delegata su druga stvar. trebalo bi uzeti najsavremenji što se može....
stolice za gledaoce se peru šmrkom, pa ispadne kako ispadne...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
UEFA ne zahteva ogradu,sta vise zahteva od klubova da je uklone ili da je bar malo smanje na pristojnu visinu.Npr.Partizan je na zahtev UEFE skinuo ogradu kada su igrali LP pre par sezona.Elegant je napisao/la:Ne bi je stavljali da UEFA ne zahtjeva, valjda je dovoljna tanka i sa prorezima da se moze gledati. Hoce li onaj zid makar okrecit, mozda je kasno da ga saniraju ?
Ogradu ovim vezuju predpostavljamhttp://bruh.org/ludizmaj/wp-content/upl ... ezice1.jpg
Kad namjeravaju golove i klupe stavit ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Stolice su uvijek skoro prane prije utakmica repke , ma skoro svugdje u svijetu kad odes na stadione stolice su da se razumijemo prljave , ali zbog radova na BP , sigurno da bi trebali oprati ....Nije ni pozoriste misa mu...Elegant je napisao/la:
Čelik do bagro
O tome sam i ja govorio, mislim da su i kod nas isto zahtjevali. Ne shvatam zašto ih vraćaju, ali nebitno.Devil je napisao/la: UEFA ne zahteva ogradu,sta vise zahteva od klubova da je uklone ili da je bar malo smanje na pristojnu visinu.Npr.Partizan je na zahtev UEFE skinuo ogradu kada su igrali LP pre par sezona.
I da, farbaće se ovaj mali zidić uz teren, samo ne znam u koju boju još.
Čelik Zenica 1945
Zato što kod nas dođu neiživljeni gelipteri, kojima ne možeš objasniti da svoje životne frustracije ne iskaljuju na igračima protivničkog tima, nego kod kuće. Pa zato sada ličimo na majmune u kavezu i divimo se engleskim navijačima koji gledaju utakmicu do samog terena bez ograde. Treba još vode da proteče Savom, Drinom i Unom da civilizacija zaživi na ovim prostorima!Nimla_RZ je napisao/la:O tome sam i ja govorio, mislim da su i kod nas isto zahtjevali. Ne shvatam zašto ih vraćaju, ali nebitno.Devil je napisao/la: UEFA ne zahteva ogradu,sta vise zahteva od klubova da je uklone ili da je bar malo smanje na pristojnu visinu.Npr.Partizan je na zahtev UEFE skinuo ogradu kada su igrali LP pre par sezona.
Prema pravilima UEFA, na stadionama na kojim se igra grupna faza nekog evropskog takmicenja ne smije biti ograde koja dijeli gledaoce od terene, jer, kako oni kaze, zele maksimalan komfort i vidljivost za navijace, da ih sto vise priblize i "uzive" dogadjajima na terenu.Nimla_RZ je napisao/la:O tome sam i ja govorio, mislim da su i kod nas isto zahtjevali. Ne shvatam zašto ih vraćaju, ali nebitno.Devil je napisao/la: UEFA ne zahteva ogradu,sta vise zahteva od klubova da je uklone ili da je bar malo smanje na pristojnu visinu.Npr.Partizan je na zahtev UEFE skinuo ogradu kada su igrali LP pre par sezona.
Ocigledno je dozvoljeno u kvalifikacijama (prva tri pretkola za ligu prvaka i ligu evrope, kao i za Evropsko i Svijetsko) imati ogradu, ali me nebi cudilo da vec u play-off ovih takmicenja zahtjevaju da se skine.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Pa i ne bas.AnelZ je napisao/la:
Prema pravilima UEFA, na stadionama na kojim se igra grupna faza nekog evropskog takmicenja ne smije biti ograde koja dijeli gledaoce od terene, jer, kako oni kaze, zele maksimalan komfort i vidljivost za navijace, da ih sto vise priblize i "uzive" dogadjajima na terenu.
Ocigledno je dozvoljeno u kvalifikacijama (prva tri pretkola za ligu prvaka i ligu evrope, kao i za Evropsko i Svijetsko) imati ogradu, ali me nebi cudilo da vec u play-off ovih takmicenja zahtjevaju da se skine.

To je slika sa utakmice Dinamo - Maribor i kao sto vidis tu je mreza. Ja se nadam da ce Dinamo proc dalje, pa da vidimo onda ocel morat maket
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Mreza se ne stavlja zbog navijaca,vec zbog divljaka
A posto EU nas balkance smatra divljacima,vjerovatno mreze ce ostati na nasim stadionima uvijek
Kako ko zasluzi,tako ga i ogradjuju na stadionima 
::::SAMO ČELIK::::
pa dobro i najbolji grijeseJack777Pott je napisao/la:Pa i ne bas.AnelZ je napisao/la:
Prema pravilima UEFA, na stadionama na kojim se igra grupna faza nekog evropskog takmicenja ne smije biti ograde koja dijeli gledaoce od terene, jer, kako oni kaze, zele maksimalan komfort i vidljivost za navijace, da ih sto vise priblize i "uzive" dogadjajima na terenu.
http://www.novilist.hr/var/novilist/sto ... y_full.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
To je slika sa utakmice Dinamo - Maribor i kao sto vidis tu je mreza. Ja se nadam da ce Dinamo proc dalje, pa da vidimo onda ocel morat maket
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... olje-27-08" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jos nekih slicica.
Evo jos nekih slicica.
Celik!3,2,2.
- Richardson
- Kontakt:
Istina da su kod nas navijači divljaci ili huligani, ali zar nije rečeno da će se postaviti video nadzor, zakon, ako se ne varam, postoji o neredima na sportskim igralištima u ZDK pa onda lijepo vidiš ko, šta kako pa po džepu i eto ga nema više problema, ova ograda ja baš bezveze. Ima je i na drugim stadionima širom Europe ali, na tim stadionima koji su kapaciteta 25-30k+ je ,,smanjena,, vidljivost samo onim gledaocima koji su na samom dnu tribine a kod nas cijeli istok,jug i sjever i trećina zapada gleda kroz žičanu ogradu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka cast, jos da malo drzava i savez pogura dogradnju tribine bilo bi vrh. Treba to pogurati jer to je hram BH nogometa!AllGunsBlazing je napisao/la:http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... olje-27-08
Evo jos nekih slicica.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ogradu jos podici i uljem je starim iz motora auta premazatProbisvjet je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... olje-27-08
Evo jos nekih slicica.
::::SAMO ČELIK::::
-
vivaILchelik
- Kontakt:
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
isto kokosinjac
teren perfektno
teren perfektno
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Jesu li ovo prefarbali ovo donju ogradu ?
Super izgleda ovo zavrseno, u srijedu postavljaju golove i klupa.
Super izgleda ovo zavrseno, u srijedu postavljaju golove i klupa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Izgleda da nisu farbali onaj zid oko stadiona.
Zna li neko hoce li uopste to odraditi ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Farbaće se ovaj zidić uz teren, ako na njega misliš, samo ne znam još u koju boju.M4kaveli je napisao/la:Izgleda da nisu farbali onaj zid oko stadiona.
@Elegant ta donja ograda se davno farbala.
Čelik Zenica 1945
Koja glupost što se ove mreže tiče. Al' eto, sami smo sebi krivi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.