Iskreno ne bih volio da vi ispadnete, jer zelimo opet da gostujemo kod vas. PozdravDzin je napisao/la:Ne sikiraj se komsija za nas,cekat cemo mi vas ovdje.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
daj bozeDzin je napisao/la:Ne sikiraj se komsija za nas,cekat cemo mi vas ovdje.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ili cemo ipak napraviti razmjenu vi vamo mi tamo! ! ! ! ! ! ! ! !
Zvijezda ima jedan od najljepsih stadiona u Ligi i ne bi stvarno volio da ispadnete i igrate ovu ligu gdje mi igramo. Nego mozete se vi iscupati ba , tek je krenula sezona.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
To ti bio na utakmici pa znas kako ko igra, komentator na radionu kaze slavija napada, neke prilike spominje a ovdje na sportsport pise igra na sredini terena.... koliko je vjerodostojan komentator govori i to da je prilikom najave sastava samo smajicevo i dva husica procito kako treba ono je sve tralalalalala nesto.... a da ne govorim tokom poziva... slavija ono slavija ovo slavija vako slavija nako za zvijezdu nista konkretno nije reko.... ja neznam sta slusaju ovi rezeiseri sa radia... al stvarno je sramota vise.....zmajevac je napisao/la:Bez obzira na dosudjeni penal,zabrinjava igra odnosno ne igra Zvijezde.Vec sada se definitivno vidi da trener nema u glavi prvih jedanejst.Drugo poluvrijeme opsta ofanziva Slavije,a najbolji pojedinac Zvijezde golman Smajic.Sledeca utakmica ce pokazati da nije do sudija nego do nas.Sreca u nesreci sto nam idu na ruku rezultati kandidata za opstanak Gradine i Radnika.
I neke cuvo Pandzu, pandza kad odigra jednu veliki mu upitnik hocel igrat narednu zbog povreda..... a poznavajucu savicev temperament on gore nebi proso bez crvenog..... mene raduje druga u gostima a primamo po jedan go, znaci da ima nesto ne odskacemo toliko a zeljo je zeljo jbg i proslo godine smo primili pusu
losi smo i kraj price
-
- Kontakt:
Moramo poceti igrati, krajnje je vrijeme, ako Zrinju ne pobjedimo crno nam se pise.
Velika sreca za nas je sto nam ekipe koje su ispred nas ne bjeze mnogo i sve se mogu prestici za 1-2 kola.
Ako Halil ode, a najvjerovatnije da hoce, moramo dovesti 2 extra igraca, i zbog polozaja na tabeli i zbog toga sto je Halil napustio klub.
Velika sreca za nas je sto nam ekipe koje su ispred nas ne bjeze mnogo i sve se mogu prestici za 1-2 kola.
Ako Halil ode, a najvjerovatnije da hoce, moramo dovesti 2 extra igraca, i zbog polozaja na tabeli i zbog toga sto je Halil napustio klub.
Tkanton je napisao/la:To ti bio na utakmici pa znas kako ko igra, komentator na radionu kaze slavija napada, neke prilike spominje a ovdje na sportsport pise igra na sredini terena.... koliko je vjerodostojan komentator govori i to da je prilikom najave sastava samo smajicevo i dva husica procito kako treba ono je sve tralalalalala nesto.... a da ne govorim tokom poziva... slavija ono slavija ovo slavija vako slavija nako za zvijezdu nista konkretno nije reko.... ja neznam sta slusaju ovi rezeiseri sa radia... al stvarno je sramota vise.....zmajevac je napisao/la:Bez obzira na dosudjeni penal,zabrinjava igra odnosno ne igra Zvijezde.Vec sada se definitivno vidi da trener nema u glavi prvih jedanejst.Drugo poluvrijeme opsta ofanziva Slavije,a najbolji pojedinac Zvijezde golman Smajic.Sledeca utakmica ce pokazati da nije do sudija nego do nas.Sreca u nesreci sto nam idu na ruku rezultati kandidata za opstanak Gradine i Radnika.
I neke cuvo Pandzu, pandza kad odigra jednu veliki mu upitnik hocel igrat narednu zbog povreda..... a poznavajucu savicev temperament on gore nebi proso bez crvenog..... mene raduje druga u gostima a primamo po jedan go, znaci da ima nesto ne odskacemo toliko a zeljo je zeljo jbg i proslo godine smo primili pusu
Sve to drug moj stoji ali dokle vise i sudije dokle vise da nas nesto uvijek kradu. U 99% slucajeva smo pokradeni kada je u pitanju te situacije.
mi ako ne pobijedimo zrinjski mozemo pocet pakovat kofere,a nasi neka sabjeru polovnjake hebo i oniBosanski zmaj je napisao/la:Moramo poceti igrati, krajnje je vrijeme, ako Zrinju ne pobjedimo crno nam se pise.
-
- Kontakt:
Smiješan penal, sad bilo na FTV sport, sudija jedva doceko da svira..steta 

Cekacemo momke koji su gledali uzivo da nam kazu jesmol ijednom ozbiljno opucali po golu.Tkanton je napisao/la:To ti bio na utakmici pa znas kako ko igra, komentator na radionu kaze slavija napada, neke prilike spominje a ovdje na sportsport pise igra na sredini terena.... koliko je vjerodostojan komentator govori i to da je prilikom najave sastava samo smajicevo i dva husica procito kako treba ono je sve tralalalalala nesto.... a da ne govorim tokom poziva... slavija ono slavija ovo slavija vako slavija nako za zvijezdu nista konkretno nije reko.... ja neznam sta slusaju ovi rezeiseri sa radia... al stvarno je sramota vise.....zmajevac je napisao/la:Bez obzira na dosudjeni penal,zabrinjava igra odnosno ne igra Zvijezde.Vec sada se definitivno vidi da trener nema u glavi prvih jedanejst.Drugo poluvrijeme opsta ofanziva Slavije,a najbolji pojedinac Zvijezde golman Smajic.Sledeca utakmica ce pokazati da nije do sudija nego do nas.Sreca u nesreci sto nam idu na ruku rezultati kandidata za opstanak Gradine i Radnika.
Kao istinski navijač Zvijezde, želio bih da Zvijezda pobijedi u narednoj utakmici ali kako stvari (ne)stoje od toga nema ništa. Moralno bi bilo da odstupi trener i novi dio uprave jer očigledno ništa dobro nam nisu donijeli. VRATIMO IGRAČKI I STRUČNI KADAR KOJI JE GODINAMA PUNIO STADION.
Sudija je bio bliže centru nego šesnetercu u trenutku kada je dosudio penal.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj brate, sad je stvarno vrijeme da priznate da vas taj Kuntic usra.. cuj Savic Delic i Pandza sjede na klupi..bondich je napisao/la:losi smo i kraj price
i sta si ocekivao , sarajlije su to.. normalno penal da ce svirati takav

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Slazem se stobom tu se radi o jedno 5 imena.Smjena trenera i prvog i pomocnog,smjena ovog menadzera,osvjezit omladinski pogon strucnim i nepotkupljivim trenerima i da stvar u svoje ruke preuzme gosp.FADIL NOVALIC.To bi bila dobitna kombinacija.salgija je napisao/la:Kao istinski navijač Zvijezde, želio bih da Zvijezda pobijedi u narednoj utakmici ali kako stvari (ne)stoje od toga nema ništa. Moralno bi bilo da odstupi trener i novi dio uprave jer očigledno ništa dobro nam nisu donijeli. VRATIMO IGRAČKI I STRUČNI KADAR KOJI JE GODINAMA PUNIO STADION.
Negativno me je iznenadio Fadil Novalić, on je veliki radikal ali na sve šuti.
Očigledno je da su u pitanju neki viši ciljevi na koje mi obični smrtnici nemožemo uticati.
Očigledno je da su u pitanju neki viši ciljevi na koje mi obični smrtnici nemožemo uticati.
ja sam bio na utakmici, mogu samo potvrdit da nas je smaja spasio propasti... danas definitivno najbolji pojedinac...
smješno je da pnadza sjedi na klubi a vehabović igra sat vrena nije lopte kako treba primio a kamo li ošutao po golu...
zvijezda je igral nesto bolje nego protiv želje, ali tek kad su ušli savić pandza a izašli vehabović i kojić...
još sam pod utiskom ali crno nam se piše... ako iz naredna dva kola ne izučemo 4 boda..

smješno je da pnadza sjedi na klubi a vehabović igra sat vrena nije lopte kako treba primio a kamo li ošutao po golu...
zvijezda je igral nesto bolje nego protiv želje, ali tek kad su ušli savić pandza a izašli vehabović i kojić...
još sam pod utiskom ali crno nam se piše... ako iz naredna dva kola ne izučemo 4 boda..

Potrebno je generalno čišćenje prostorija omiljenog nam kluba
Žalosno je sto čekamo još poraza da nešto promijenimo
Najpoštenija bi bila JAVNA SKUPŠTINA
Žalosno je sto čekamo još poraza da nešto promijenimo
Najpoštenija bi bila JAVNA SKUPŠTINA
fk penaldjije iz istocnog sarajeva su na svoj svojstven nacin pobijedili nk zvijezdu iz gradacca ! Glavni sudija tzv penalcic dosudio je ekipi penaldzije penal i tako penaldzije samouvjereno krupnim koracima grabe ka evropi da nas prestave u penalskom svjetlu! Trener fk penaldzije tzv jedanaesterac vidno zadovoljan formom ljudi u crnom! Sledece kolo se nadaju da ce zaradit pokoji penal za ekipu fk penaldjije! PROSIJACIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Hvala na realnom izvjestaju.emir_dj je napisao/la:ja sam bio na utakmici, mogu samo potvrdit da nas je smaja spasio propasti... danas definitivno najbolji pojedinac...
još sam pod utiskom ali crno nam se piše... ako iz naredna dva kola ne izučemo 4 boda..![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.