NK Zvijezda Gradačac

fukara87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2012, 19:23

Dzin je napisao/la:Ne sikiraj se komsija za nas,cekat cemo mi vas ovdje.
Iskreno ne bih volio da vi ispadnete, jer zelimo opet da gostujemo kod vas. Pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 avg 2012, 19:23

Dzin je napisao/la:Ne sikiraj se komsija za nas,cekat cemo mi vas ovdje.
daj boze
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 26 avg 2012, 19:23

ili cemo ipak napraviti razmjenu vi vamo mi tamo! ! ! ! ! ! ! ! !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2012, 19:27

Zvijezda ima jedan od najljepsih stadiona u Ligi i ne bi stvarno volio da ispadnete i igrate ovu ligu gdje mi igramo. Nego mozete se vi iscupati ba , tek je krenula sezona.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2012, 19:27

zmajevac je napisao/la:Bez obzira na dosudjeni penal,zabrinjava igra odnosno ne igra Zvijezde.Vec sada se definitivno vidi da trener nema u glavi prvih jedanejst.Drugo poluvrijeme opsta ofanziva Slavije,a najbolji pojedinac Zvijezde golman Smajic.Sledeca utakmica ce pokazati da nije do sudija nego do nas.Sreca u nesreci sto nam idu na ruku rezultati kandidata za opstanak Gradine i Radnika.
To ti bio na utakmici pa znas kako ko igra, komentator na radionu kaze slavija napada, neke prilike spominje a ovdje na sportsport pise igra na sredini terena.... koliko je vjerodostojan komentator govori i to da je prilikom najave sastava samo smajicevo i dva husica procito kako treba ono je sve tralalalalala nesto.... a da ne govorim tokom poziva... slavija ono slavija ovo slavija vako slavija nako za zvijezdu nista konkretno nije reko.... ja neznam sta slusaju ovi rezeiseri sa radia... al stvarno je sramota vise.....
I neke cuvo Pandzu, pandza kad odigra jednu veliki mu upitnik hocel igrat narednu zbog povreda..... a poznavajucu savicev temperament on gore nebi proso bez crvenog..... mene raduje druga u gostima a primamo po jedan go, znaci da ima nesto ne odskacemo toliko a zeljo je zeljo jbg i proslo godine smo primili pusu

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 avg 2012, 19:36

losi smo i kraj price

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 avg 2012, 19:42

Moramo poceti igrati, krajnje je vrijeme, ako Zrinju ne pobjedimo crno nam se pise.
Velika sreca za nas je sto nam ekipe koje su ispred nas ne bjeze mnogo i sve se mogu prestici za 1-2 kola.
Ako Halil ode, a najvjerovatnije da hoce, moramo dovesti 2 extra igraca, i zbog polozaja na tabeli i zbog toga sto je Halil napustio klub.

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 26 avg 2012, 19:46

Tkanton je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Bez obzira na dosudjeni penal,zabrinjava igra odnosno ne igra Zvijezde.Vec sada se definitivno vidi da trener nema u glavi prvih jedanejst.Drugo poluvrijeme opsta ofanziva Slavije,a najbolji pojedinac Zvijezde golman Smajic.Sledeca utakmica ce pokazati da nije do sudija nego do nas.Sreca u nesreci sto nam idu na ruku rezultati kandidata za opstanak Gradine i Radnika.
To ti bio na utakmici pa znas kako ko igra, komentator na radionu kaze slavija napada, neke prilike spominje a ovdje na sportsport pise igra na sredini terena.... koliko je vjerodostojan komentator govori i to da je prilikom najave sastava samo smajicevo i dva husica procito kako treba ono je sve tralalalalala nesto.... a da ne govorim tokom poziva... slavija ono slavija ovo slavija vako slavija nako za zvijezdu nista konkretno nije reko.... ja neznam sta slusaju ovi rezeiseri sa radia... al stvarno je sramota vise.....
I neke cuvo Pandzu, pandza kad odigra jednu veliki mu upitnik hocel igrat narednu zbog povreda..... a poznavajucu savicev temperament on gore nebi proso bez crvenog..... mene raduje druga u gostima a primamo po jedan go, znaci da ima nesto ne odskacemo toliko a zeljo je zeljo jbg i proslo godine smo primili pusu

Sve to drug moj stoji ali dokle vise i sudije dokle vise da nas nesto uvijek kradu. U 99% slucajeva smo pokradeni kada je u pitanju te situacije.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 avg 2012, 19:49

Bosanski zmaj je napisao/la:Moramo poceti igrati, krajnje je vrijeme, ako Zrinju ne pobjedimo crno nam se pise.
Velika sreca za nas je sto nam ekipe koje su ispred nas ne bjeze mnogo i sve se mogu prestici za 1-2 kola.
Ako Halil ode, a najvjerovatnije da hoce, moramo dovesti 2 extra igraca, i zbog polozaja na tabeli i zbog toga sto je Halil napustio klub.
mi ako ne pobijedimo zrinjski mozemo pocet pakovat kofere,a nasi neka sabjeru polovnjake hebo i oni

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 26 avg 2012, 20:04

Smiješan penal, sad bilo na FTV sport, sudija jedva doceko da svira..steta :?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 avg 2012, 20:04

Tkanton je napisao/la:
Cekacemo momke koji su gledali uzivo da nam kazu jesmol ijednom ozbiljno opucali po golu.

salgija
Kontakt:

Post Postao/la salgija » 26 avg 2012, 20:06

Kao istinski navijač Zvijezde, želio bih da Zvijezda pobijedi u narednoj utakmici ali kako stvari (ne)stoje od toga nema ništa. Moralno bi bilo da odstupi trener i novi dio uprave jer očigledno ništa dobro nam nisu donijeli. VRATIMO IGRAČKI I STRUČNI KADAR KOJI JE GODINAMA PUNIO STADION.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 avg 2012, 20:07

Sudija je bio bliže centru nego šesnetercu u trenutku kada je dosudio penal.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2012, 20:07

bondich je napisao/la:losi smo i kraj price
Ma daj brate, sad je stvarno vrijeme da priznate da vas taj Kuntic usra.. cuj Savic Delic i Pandza sjede na klupi..

i sta si ocekivao , sarajlije su to.. normalno penal da ce svirati takav :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 avg 2012, 20:13

salgija je napisao/la:Kao istinski navijač Zvijezde, želio bih da Zvijezda pobijedi u narednoj utakmici ali kako stvari (ne)stoje od toga nema ništa. Moralno bi bilo da odstupi trener i novi dio uprave jer očigledno ništa dobro nam nisu donijeli. VRATIMO IGRAČKI I STRUČNI KADAR KOJI JE GODINAMA PUNIO STADION.
Slazem se stobom tu se radi o jedno 5 imena.Smjena trenera i prvog i pomocnog,smjena ovog menadzera,osvjezit omladinski pogon strucnim i nepotkupljivim trenerima i da stvar u svoje ruke preuzme gosp.FADIL NOVALIC.To bi bila dobitna kombinacija.

salgija
Kontakt:

Post Postao/la salgija » 26 avg 2012, 20:22

Negativno me je iznenadio Fadil Novalić, on je veliki radikal ali na sve šuti.
Očigledno je da su u pitanju neki viši ciljevi na koje mi obični smrtnici nemožemo uticati.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 26 avg 2012, 20:34

ja sam bio na utakmici, mogu samo potvrdit da nas je smaja spasio propasti... danas definitivno najbolji pojedinac...
smješno je da pnadza sjedi na klubi a vehabović igra sat vrena nije lopte kako treba primio a kamo li ošutao po golu...
zvijezda je igral nesto bolje nego protiv želje, ali tek kad su ušli savić pandza a izašli vehabović i kojić...
još sam pod utiskom ali crno nam se piše... ako iz naredna dva kola ne izučemo 4 boda.. :D :D :D :D

salgija
Kontakt:

Post Postao/la salgija » 26 avg 2012, 20:38

Potrebno je generalno čišćenje prostorija omiljenog nam kluba
Žalosno je sto čekamo još poraza da nešto promijenimo
Najpoštenija bi bila JAVNA SKUPŠTINA

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 avg 2012, 21:15

fk penaldjije iz istocnog sarajeva su na svoj svojstven nacin pobijedili nk zvijezdu iz gradacca ! Glavni sudija tzv penalcic dosudio je ekipi penaldzije penal i tako penaldzije samouvjereno krupnim koracima grabe ka evropi da nas prestave u penalskom svjetlu! Trener fk penaldzije tzv jedanaesterac vidno zadovoljan formom ljudi u crnom! Sledece kolo se nadaju da ce zaradit pokoji penal za ekipu fk penaldjije! PROSIJACIIIIIIIIIIIIIIIII !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 avg 2012, 21:19

emir_dj je napisao/la:ja sam bio na utakmici, mogu samo potvrdit da nas je smaja spasio propasti... danas definitivno najbolji pojedinac...
smješno je da pnadza sjedi na klubi a vehabović igra sat vrena nije lopte kako treba primio a kamo li ošutao po golu...
zvijezda je igral nesto bolje nego protiv želje, ali tek kad su ušli savić pandza a izašli vehabović i kojić...
još sam pod utiskom ali crno nam se piše... ako iz naredna dva kola ne izučemo 4 boda.. :D :D :D :D
Hvala na realnom izvjestaju.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.