Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Vedad Ibisevic
- adnan_nanda
- Kontakt:
A. Ibertsbergerhilmo je napisao/la:vidim Hoff postigao gol ima li iko informaciju ko je pogodio
Odlicno sto je on pogodio jer je imao povredu sad kad se i on vrati u formu Hoffenheim ce biti jos bolji.Nema veze sto naši nisu postigli gol ali dobro je neka igraju.Izgleda da se ona moja jedna teorija ispostavila tačnom kada sam rekao da ce ibi sve vise i ivise igrati,evo sada je imao 80 minuta igre.Sljedeca utakmica 85,pa krajem oktobra svih 90 minuta sigurnoadnan_nanda je napisao/la:A. Ibertsbergerhilmo je napisao/la:vidim Hoff postigao gol ima li iko informaciju ko je pogodio
sta hoces da zabije opet 5 komada,dabogda i ti i svi koji tako misle imali istu povredu kao on pa vidjele kako je.....debili,a da je zabio bio bi caaaar a sad je po vama obicni glupan koji nema pojma o fudbalu....ccc kretenivOluMme je napisao/la:Šteta Ibiševiću moj...
- rob do bagro
- Kontakt:
SMRT FASIZMU!!!
- fahrenheit
- Kontakt:
de bolan sta sa navalio na covjekaMinche je napisao/la:sta hoces da zabije opet 5 komada,dabogda i ti i svi koji tako misle imali istu povredu kao on pa vidjele kako je.....debili,a da je zabio bio bi caaaar a sad je po vama obicni glupan koji nema pojma o fudbalu....ccc kretenivOluMme je napisao/la:Šteta Ibiševiću moj...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest ako bi Dzeku postavio kao liberaomerbavarac je napisao/la:Protiv Estonije ce zabiti hattrick do 15. minute.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
heheheh,,ma zabit ce obadvojica protiv estonije.harishp je napisao/la:Jest ako bi Dzeku postavio kao liberaomerbavarac je napisao/la:Protiv Estonije ce zabiti hattrick do 15. minute.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa neka i libero uvali jos 3 u narednih 15 minuta. Ha ya.harishp je napisao/la:Jest ako bi Dzeku postavio kao liberaomerbavarac je napisao/la:Protiv Estonije ce zabiti hattrick do 15. minute.
kao prvo Ibiševića volim....kao drugo nisam ništa loše napisao....kao treće Ti što si maloljetnički delikvent, nekulturan, koji nikada neizlazi napolje, ne druži se i svoje frustracije prosipa po forumu...kao četvrto Seljak si jer seljačine samo znaju da proklinju i da kunu....kao peto juče na košarkaškoj utakmici sam povrijedio koljeno, nadam se da nije ništa opasno...i to sve zbog tebe i tvojih maloumnih komentara....Minche je napisao/la:sta hoces da zabije opet 5 komada,dabogda i ti i svi koji tako misle imali istu povredu kao on pa vidjele kako je.....debili,a da je zabio bio bi caaaar a sad je po vama obicni glupan koji nema pojma o fudbalu....ccc kretenivOluMme je napisao/la:Šteta Ibiševiću moj...
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kao 1 necu da se svađam sa tobom papak,kao 2 ne zna se ko je ovdje seljak ja ili ti,ja tebe nisam tebe licno uvrijedio vec sve one seljake koji tako govore,a gdje i ti spadas ..i kao 3 sad i znas zasto si povrijedio koljeno pa da i ti vidis kako je to al sreca tvoja jer nije nista ozbiljno kao kod Vede!!.........
- miralem444
- Kontakt:
vedoo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
- Mali Maestro
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zeljeznicar za zivot cijeli
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, Atlanta, Beduin, dena24, DzaniMehmet, EdinjoBos, Fudo, Futbol, General505, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hansestadt, HariTz, hurem, inzomni, Kaunas, klasik, Kljukusar, Konzerva, Lokomotifa, LondonBlues, Majstorinho, Matterhorn22, mercurial, Micron, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Proximic, rossonero85, rukometubih23, s4mke, Scholl, Shevko, Sheyi, Slobodas, soccerfan, StevieG8, ugursuz, Venom i 273 gosta.