Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
vidim Hoff postigao gol ima li iko informaciju ko je pogodio
- adnan_nanda
- Kontakt:
A. Ibertsbergerhilmo je napisao/la:vidim Hoff postigao gol ima li iko informaciju ko je pogodio
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ibisevic zamjenjen u 79 min.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vedo je izasao u 80' usao je M.Terrazzino
Šteta Ibiševiću moj... 
Odlicno sto je on pogodio jer je imao povredu sad kad se i on vrati u formu Hoffenheim ce biti jos bolji.Nema veze sto naši nisu postigli gol ali dobro je neka igraju.Izgleda da se ona moja jedna teorija ispostavila tačnom kada sam rekao da ce ibi sve vise i ivise igrati,evo sada je imao 80 minuta igre.Sljedeca utakmica 85,pa krajem oktobra svih 90 minuta sigurnoadnan_nanda je napisao/la:A. Ibertsbergerhilmo je napisao/la:vidim Hoff postigao gol ima li iko informaciju ko je pogodio
sta hoces da zabije opet 5 komada,dabogda i ti i svi koji tako misle imali istu povredu kao on pa vidjele kako je.....debili,a da je zabio bio bi caaaar a sad je po vama obicni glupan koji nema pojma o fudbalu....ccc kretenivOluMme je napisao/la:Šteta Ibiševiću moj...
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
sta brate ima veze sto nije zabio...dugo je prvenstvo ima se jos utakmica,trebamo biti sretni i zadovoljni sto imamo ovakvog igraca Bosanca koji igra u Bundesligi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- fahrenheit
- Kontakt:
de bolan sta sa navalio na covjekaMinche je napisao/la:sta hoces da zabije opet 5 komada,dabogda i ti i svi koji tako misle imali istu povredu kao on pa vidjele kako je.....debili,a da je zabio bio bi caaaar a sad je po vama obicni glupan koji nema pojma o fudbalu....ccc kretenivOluMme je napisao/la:Šteta Ibiševiću moj...
"Like a krme in Teheran."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Protiv Estonije ce zabiti hattrick do 15. minute.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jest ako bi Dzeku postavio kao liberaomerbavarac je napisao/la:Protiv Estonije ce zabiti hattrick do 15. minute.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
heheheh,,ma zabit ce obadvojica protiv estonije.harishp je napisao/la:Jest ako bi Dzeku postavio kao liberaomerbavarac je napisao/la:Protiv Estonije ce zabiti hattrick do 15. minute.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa neka i libero uvali jos 3 u narednih 15 minuta. Ha ya.harishp je napisao/la:Jest ako bi Dzeku postavio kao liberaomerbavarac je napisao/la:Protiv Estonije ce zabiti hattrick do 15. minute.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kao prvo Ibiševića volim....kao drugo nisam ništa loše napisao....kao treće Ti što si maloljetnički delikvent, nekulturan, koji nikada neizlazi napolje, ne druži se i svoje frustracije prosipa po forumu...kao četvrto Seljak si jer seljačine samo znaju da proklinju i da kunu....kao peto juče na košarkaškoj utakmici sam povrijedio koljeno, nadam se da nije ništa opasno...i to sve zbog tebe i tvojih maloumnih komentara....Minche je napisao/la:sta hoces da zabije opet 5 komada,dabogda i ti i svi koji tako misle imali istu povredu kao on pa vidjele kako je.....debili,a da je zabio bio bi caaaar a sad je po vama obicni glupan koji nema pojma o fudbalu....ccc kretenivOluMme je napisao/la:Šteta Ibiševiću moj...
- el-fighter
- Kontakt:
Ma nek je on počeo zabijati golove, pokazao je da to nije zaboravio i sigurno je nakon onog hattricka mnogo lakše igrati njemu, a i sam trener zna na šta je Ibišević spreman. Sad samo treba čekati tekme repke pa da i tu Ibišević počne rešetati, jer nije postigao gol za repku još od tekme sa Slovenijom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kao prvo Ibiševića volim....kao drugo nisam ništa loše napisao....kao treće Ti što si maloljetnički delikvent, nekulturan, koji nikada neizlazi napolje, ne druži se i svoje frustracije prosipa po forumu...kao četvrto Seljak si jer seljačine samo znaju da proklinju i da kunu....kao peto juče na košarkaškoj utakmici sam povrijedio koljeno, nadam se da nije ništa opasno...i to sve zbog tebe i tvojih maloumnih komentara....[/quote]
kao 1 necu da se svađam sa tobom papak,kao 2 ne zna se ko je ovdje seljak ja ili ti,ja tebe nisam tebe licno uvrijedio vec sve one seljake koji tako govore,a gdje i ti spadas ..i kao 3 sad i znas zasto si povrijedio koljeno pa da i ti vidis kako je to al sreca tvoja jer nije nista ozbiljno kao kod Vede!!.........
kao 1 necu da se svađam sa tobom papak,kao 2 ne zna se ko je ovdje seljak ja ili ti,ja tebe nisam tebe licno uvrijedio vec sve one seljake koji tako govore,a gdje i ti spadas ..i kao 3 sad i znas zasto si povrijedio koljeno pa da i ti vidis kako je to al sreca tvoja jer nije nista ozbiljno kao kod Vede!!.........
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- miralem444
- Kontakt:
vedoooooooooooooooo majstore.......................
vedoo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
vedoo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Mali Maestro
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon sto je uvalio Herthi 3 gola za nekih 20-tak minuta, ocekujem da nesto slicno ponovi i u Tallinu. Vedo je veliki majstor, a ako znam ko ce mu igrati iza ledja, dva igraca koja ga mogu i koja ce ga hraniti loptama ( Miske i Sejo ).
Vedo samo naprijed.
Vedo ce proradit protiv ovih levata zivi bili pa vidili
naprijed vedo !!!!
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli