Odlicne putanje kretanja ,otvara prostor suigracima ,igraci ga pocinju citati . Puno skladnija igra City-a kako je on bio usao. I to se sada vec ponavlja izutkmice u utakmicu. To mi govori da nema sanse da ga prodaju !alemsa je napisao/la:Meni lici na izgubljenog igraca, ne znam zbog cega ali tako djeluje. Isto tako kretanje po terenu mu je totalno ne zainteresovano, i kad ide napad sakriva se ili ide negdje nigdje veze mijesto da se otvara i gradi prostor za pas (nije ni cudo sto mu slabo dodaju loptu). Daj Boze da iskoristi ovu povredu Aguera i da se dokaze, ukoliko to ne ucini sad, tesko da ce ikad promjeniti sliku o sebi dok je u Citiju.
Ali opet, zna se da moze i da je igrac svijetskog kalibra, sad da li je samopouzdanje, ili ovo ili ono sto utice na izdanje na terenu, ne znam.
Dobre promjene strana sa pasovima. Za njegove standarde solidan pritisak na odbranu. Katastrofalan promasaj koji u ovom stadiju karijere i situacije u timu jednostavna mora zabijati. Nikako mi nisu jasni njegovi nerezonski sutevi od kada je u City-u.