Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
malo se ko šišno 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Bio je solidan danas i isprovocirao je drugi gol City-a.
Imao je 3 sanse i trebao je barem jednom pogoditi gol, al to je zbog male minutaze pa fali efektivnost.
Dobro je se i kretao u mnogo situacija, a ovi forumasi sto lupetaju da je lose kretanja danas nemaju pojma.
Imao je 3 sanse i trebao je barem jednom pogoditi gol, al to je zbog male minutaze pa fali efektivnost.
Dobro je se i kretao u mnogo situacija, a ovi forumasi sto lupetaju da je lose kretanja danas nemaju pojma.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Odlicne putanje kretanja ,otvara prostor suigracima ,igraci ga pocinju citati . Puno skladnija igra City-a kako je on bio usao. I to se sada vec ponavlja izutkmice u utakmicu. To mi govori da nema sanse da ga prodaju !alemsa je napisao/la:Meni lici na izgubljenog igraca, ne znam zbog cega ali tako djeluje. Isto tako kretanje po terenu mu je totalno ne zainteresovano, i kad ide napad sakriva se ili ide negdje nigdje veze mijesto da se otvara i gradi prostor za pas (nije ni cudo sto mu slabo dodaju loptu). Daj Boze da iskoristi ovu povredu Aguera i da se dokaze, ukoliko to ne ucini sad, tesko da ce ikad promjeniti sliku o sebi dok je u Citiju.
Ali opet, zna se da moze i da je igrac svijetskog kalibra, sad da li je samopouzdanje, ili ovo ili ono sto utice na izdanje na terenu, ne znam.
Dobre promjene strana sa pasovima. Za njegove standarde solidan pritisak na odbranu. Katastrofalan promasaj koji u ovom stadiju karijere i situacije u timu jednostavna mora zabijati. Nikako mi nisu jasni njegovi nerezonski sutevi od kada je u City-u.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
evo na rai 2 poslije pregleda juventusove tekme prikazase prodaju dzekinog dresa,sa brojem 10.nije po pijaci nego u sopu,haj mozda to nesto znaci ,nije ko s milanom valjda
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Najbolji detalj danas sa utakmice kad je Džeko primio loptu na nekih 20tak metara povuko je malo i lijevom šutnuo po zemlji pored gola, a trojica igrača City-a pružaju ruke, nek vide malo 
I ti meni na Sasu Matica.Alipasino je napisao/la:Dzeko je posto na sve da lici samo ne na igraca,izgleda mi ko promuko pjevac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Arsenal poslao ponudu Cityu
Izvor???valterboy je napisao/la:Arsenal poslao ponudu Cityu
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- TheVerminator
- Kontakt:
Đes' to čuo?valterboy je napisao/la:Arsenal poslao ponudu Cityu
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Twitter - razni izvori
To neko napiše Jaje Ture u Širokom i raja razglasi a budale povjeruju.Dok nema službeno nevjerujem ništa.valterboy je napisao/la:Twitter - razni izvori
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
evo bas kontam, nesto se stisalo oko dzekija i ima dva dana da ga nidje ne sele.Nedimko je napisao/la:To neko napiše Jaje Ture u Širokom i raja razglasi a budale povjeruju.Dok nema službeno nevjerujem ništa.valterboy je napisao/la:Twitter - razni izvori
znaci ni ova informacija nije nista pouzdanija od ovih dosadasnjih.
jedino sto po logici nije naucna fantastika.
arsenal 2 kola nije dao gola, para imaju, jer su opet prodali nekoliko igraca.
sto se mene tice, bilo bo za mustuluka!
Dzeko do kraja sedmice u Arsenalu!!!!,, uslov je da City dovede neku zamjenu.
Trebao bi doci Sinclair,i mislim da ce pusitti Edina u Arsenal.
Sad ce Wenger napravit sok i prodat Bendtnera i dovesti Dzeku na loan + jos kojeg igraca. 
Velika greska ako ne napusti Manchester City! jer je ocigledno kakav status ima kod Mancinija!
Ali opet ako je zadovoljan sa platom svojom onda neka ostane...velika plata je navodno bio problem oko prelaska u Bayern..pitanje je koliko istine ima tu?
Ali nemoze pare i jare..to svi znamo
Ima 26 godina i u naredne 3 godine treba igrati nonstop, jer napadaci generalno imaju krace karijere od ostalih fudbalera.
Ali opet ako je zadovoljan sa platom svojom onda neka ostane...velika plata je navodno bio problem oko prelaska u Bayern..pitanje je koliko istine ima tu?
Ali nemoze pare i jare..to svi znamo
Ima 26 godina i u naredne 3 godine treba igrati nonstop, jer napadaci generalno imaju krace karijere od ostalih fudbalera.
-------------------Begović------------------
vec sam negdje procito da juve hoce bendtnera.valterboy je napisao/la:Sad ce Wenger napravit sok i prodat Bendtnera i dovesti Dzeku na loan + jos kojeg igraca.
ma bilo bi to super. licno pravo gotivim arsenal.
city ba mora dovest nekog. ne moze biti da prodje prelazni rok, a da oni ne potrose barem 50 miliona
Ma Arsenal je pravi klub za njega. Mogao bi postati legenda samo da igra.
I ja odavno vec imam neki osjecaj da je to najrealnija opcija..Iako sam najvise prizeljkivao Juve,Arsenal je najrelaniji..Nemaju pravog centafora a imaju para..sanji je napisao/la:Dzeko do kraja sedmice u Arsenalu!!!!,, uslov je da City dovede neku zamjenu.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Wenger da dovede Dzeku a tek doveo svog franceka Girouda? Tesko... Citam da im je sljedeci cilj jos jedan francuz, Cabaye.
tesko je povjerovat, al bi se puno forumasa obradovalo. osim toga arsenalu fali jedan tipicni napadac, koji zna igrat loptecalcio je napisao/la:Wenger da dovede Dzeku a tek doveo svog franceka Girouda? Tesko... Citam da im je sljedeci cilj jos jedan francuz, Cabaye.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, MiranGlasnic, NEZALAGANJE, rishovski, Sveti, Wilshere10 i 55 gostiju.