Ma zna j..... nama svima zivce. Bijesan sam na onu njegovu taktiku.rob do bagro je napisao/la:ma kod Galonje se nikad ne zna...znas da na svakoj drugoj utakmici rotira nekog ili ubaci nekog ko nije standardan,al valjda cojk zna sta radiHvala na inf. A stvarno mi nije jasno zasto Ola ne igra, pa ni Gomez..... Klose u pocetnoj, malo me to cudi.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
stvarno lose poluvrijeme...mozda su malo umorni od tekme sa Juventusomomerbavarac je napisao/la:Ma zna j..... nama svima zivce. Bijesan sam na onu njegovu taktiku.rob do bagro je napisao/la:ma kod Galonje se nikad ne zna...znas da na svakoj drugoj utakmici rotira nekog ili ubaci nekog ko nije standardan,al valjda cojk zna sta radiHvala na inf. A stvarno mi nije jasno zasto Ola ne igra, pa ni Gomez..... Klose u pocetnoj, malo me to cudi.![]()
![]()
Ottl krava, nije on ni za nase PL. Sosa, ma ono pod hitno prodati. Boumjohanna ne stavlja ni na klupu, am momak je bolji od obojice. Najlosije poluvrijeme ove sezone, definitivno. A i one precke su vise sretno pogodjene. Galonja previse rotira, trazi lijepu igru. Svi navijaci traze gol i samo gol.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako Kolna ne pobijede, nema titule. Dosta je bilo vise zezancije. Sad sve u napad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
SRAMOTA,SRAMOTA i jos jednom SRAMOTA 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za mene je titula izgubljena. 8 bodova zaostatka, koliko god ko mislio koliko ima do kraja prvenstva, za mene je sve gotovo. Braafheid, Ottl od sad ga zovem krava, Sosa, Pranjic, Schweinsteiger su igraci kojih se pod hitno treba rijesiti. Poslat ih u mp3 i ne dati vise prici Munchenu. Onako igrati za svoj klub je u najmanju ruku smijesno. Lahm i Badstuber su bili najbolji na danasnjoj tekmi, uz Bilala koji je pokazao da se bez njega ne moze igrati niti u jednom trenutku. Zao mi je Boumjohanna, mlad momak bez razloga ce nazadovati u karijeri. Steta, bolji je od svih nabrojanih igraca u 3. recenici. Sad slijedi pauza, pa ko zna mozda i otkaz Gaalonji koji je ponovo rotirao. Od onako lijepe igre iz prethodne 2 utakmice do igre koja ne lici ni na sto. Stvarno razocarenje. Samo se nadam da ce ona uprava utuviti u one svoje glave, da pocnu dovoditi igrace koji ce igrati onako kako se trazi od njih, a ne neke primadone, koje se setkaju po terenu.
-
šb fanatik
- Kontakt:
A jesu katastrofa stvarno, Leverkusen bježi velikih 8 bodova
Pocinje mi biti zao ovog Bayerna.
Stvarno nisu normalni. Niti mirisu niti smrde.
Kad se samo sjetim kako me je Omer ubjeđivao u neke stvari i kovao ih u zvijezde nakon dolaska Robbena...
Eh, trnovit je put do vrha. Bice ovo bolje. Od ovog gore ne moze. Sada slijedi uspon.
Stvarno nisu normalni. Niti mirisu niti smrde.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Per aspera ad astra. Vjerujem da znas sta znaci. Svaki tim ima uspone i padove. Ne opravdavam danasnju igru, naprotiv kritikujem i vrlo sam razocaran. Iskalio sam svoj bijes u predhodnom postu, tako da sam sad kao nov. Pa vidis i sam kad nema Robbena da su slabi, a s nji 3 puta jaci. Pa to mi je ogroman razlog da ih dizem.Trasimaco je napisao/la:Pocinje mi biti zao ovog Bayerna.![]()
Stvarno nisu normalni. Niti mirisu niti smrde.Kad se samo sjetim kako me je Omer ubjeđivao u neke stvari i kovao ih u zvijezde nakon dolaska Robbena...
Eh, trnovit je put do vrha. Bice ovo bolje. Od ovog gore ne moze. Sada slijedi uspon.
![]()
konto napisat nesto opsirno, ko bayern ce to nadoknaditi, bice bolje, nekoliko rijeci podrske navijacima...al ne ide
urac, ovakve se utakmice jednostavno ne smiju gubiti
ako ima ikakve utjehe onda je trazit u cinjenici da kolle u minhenu tradicionalno otkida bodove
mayku mu, vise mi je zao hoffe jer su razbili majnc(25:5 u sutevima i 60:40 posjed lopte) al izgubise
ko mi protiv hsv-a
jedino pozitivno danas jeste dzkin gol bohumu(i volfsi su trebali dobiti)
urac, ovakve se utakmice jednostavno ne smiju gubiti
ako ima ikakve utjehe onda je trazit u cinjenici da kolle u minhenu tradicionalno otkida bodove
mayku mu, vise mi je zao hoffe jer su razbili majnc(25:5 u sutevima i 60:40 posjed lopte) al izgubise
jedino pozitivno danas jeste dzkin gol bohumu(i volfsi su trebali dobiti)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Nisam ovdje nista mislio pisati jer nisam htio da doljevam vatru na ulje, ali sam morao kad vidim kako neki navijaci Bayerna pisu. Haj mi Bogati odgovori kako ste razvalili HSV. Pos svim statistikama HSV je imao 5 suteva vise od vas i bolje prilike, sjeti se samo kako je Butt reagovao u 30. i 31. minuti, zatim slobodnjak Petrica kojeg jedva skida, pa prilika Mathijsena glavom, a Vi ste imali priliku preko Robbena i onu Olica u drugom poluvremenu. Jedino u cemu ste dominirali u utakmici protiv HSV-a je bio posjed lopte i korneri.
Evo ti link ako mi nevjerujes
http://www.bundesliga.de/de/liga/matches/2009/index.php
Odaberi gore sedmo kolo i utakmicu HSV - Bayern, zatim odi na statistiku i imas sve sto te zanima.
Naravno da je u statistici uracunati oni sutevi koje su i jedan i drugi golman skidali s lahkocom.
Ti i RZ 88 kako pricate reklo bi se HSV je jednom uputio loptu prema golu i pobjedio. Treba te biti realni i odgovori mi na osnovu linka gdje imas statistiku po kojim ste parametrima HSV razvalili.
Evo ti link ako mi nevjerujes
http://www.bundesliga.de/de/liga/matches/2009/index.php
Odaberi gore sedmo kolo i utakmicu HSV - Bayern, zatim odi na statistiku i imas sve sto te zanima.
Naravno da je u statistici uracunati oni sutevi koje su i jedan i drugi golman skidali s lahkocom.
Ti i RZ 88 kako pricate reklo bi se HSV je jednom uputio loptu prema golu i pobjedio. Treba te biti realni i odgovori mi na osnovu linka gdje imas statistiku po kojim ste parametrima HSV razvalili.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nemam snage a ni volje da ti odgovaram i jedino sto ces procitati jeste da se naostris za slijedece utakmice koje tvoj sampion igra u KUPU UEFA
neka, bice uzvratna pa se pripremite a tu statistiku objesi macku o rep jer svi smo gledali tekmu i vidjeli ko je koga nabio u sesnesterac
neka, bice uzvratna pa se pripremite a tu statistiku objesi macku o rep jer svi smo gledali tekmu i vidjeli ko je koga nabio u sesnesterac
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Naravno da cu se ja pripremiti za sljedecu utakmicu u KUPU UEFA, a ti imas dva zadatka da borijs dane od kako niste bile na celu Bundeslige trenutno je 504 dana, i da brojis dane od kako niste pobjedili ekipu koja igra u KUPU UEFA, trenutno je 1050 dana, sto je negativan rekord u Bundesligi. Jeste imali ste loptu u svojim redovima, ali nista konkretno nije bilo, osim dvije pomenute prilike.
Svaka ti cast. Ti si znaci pametniji od svih Njemackih novinara i svih njihovih velikih portala koji su priznati u svijetu i koji kazu da je HSV zasluzeno pobjedio. Jos jednom svaka ti cast. Treba li bih te predloziti za glavnog urednika Kickera. Mislim Holzschuh, je mala maca za tebe.
Svaka ti cast. Ti si znaci pametniji od svih Njemackih novinara i svih njihovih velikih portala koji su priznati u svijetu i koji kazu da je HSV zasluzeno pobjedio. Jos jednom svaka ti cast. Treba li bih te predloziti za glavnog urednika Kickera. Mislim Holzschuh, je mala maca za tebe.
- rob do bagro
- Kontakt:
hajde sta ste opet poceli pricat o toj utakmici...HSV je bio bolji i to se mora priznat,imali smo i mi par sansi al nismo ih iskoristili,Hsv jest i tako dosao do pobjede 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Necu da me neki ovdje pogresno razumiju, ja cjenim Bayern kao klub i za sve njegove uspjhe i drag mi je zbog toga sto s malim ulaganjima, u odnosu na ostale klubove dodje do 1/4 finala LP i sto "mafiji" iz Engleske jos pokazuje da Njemci vise vole izgubiti ali imati svoju cast i ne biti "pordana dusa". I dalje mislim da mogu doci do naslova ako je istina ono sto van Gaal kaze da mu trebaju tri mjeseca u punom igrackom pogonu da igraci shvate njegov sistem, jer imaju daleko najkvalitetniji sastav i najkvalitetnije igrace, a onaj moj se post samo odnosio na onu utakmicu.
Stvarno je ovaj Bayern sramota, da smo se mi sastali sa foruma dobili bi onaj jadni nikakav Koln. Dinamo Zagreb bi tricu uvalio Kolnu. I oni su velesklasa, oni su velekur.. Sramote se na sve strane, nije ih stid, i titula, ku... titula, ako uspije da se plasiraju i u kup uefa. Pod hitno mjenjati ekipu. 5 VELE napadača i nijedan ne zna gola dati, kakvi su to napadači.....sramota i to velika.
- moustapha
- Kontakt:
Pozdrav svim navijacima Bayerna!
Zna li neko ima li na internetu negdje highlight iliti kratak pregled desavanja sa danasnje utakmice. Nisam gledo danas utakmicu pa da vidim sta su promasili.
Zna li neko ima li na internetu negdje highlight iliti kratak pregled desavanja sa danasnje utakmice. Nisam gledo danas utakmicu pa da vidim sta su promasili.
#divovi
ja mislim da ce ti biti na zdf-u veceras oko 10moustapha je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Bayerna!
- rob do bagro
- Kontakt:
bolje ti je da ne gledasmoustapha je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Bayerna!
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- moustapha
- Kontakt:
Pa dobro jesu li imali kakve sanse, ovako nemam bas najbolju predstavu sta se desavalo. Vec sada se moze reci da Bayern pravi velike oscilacije iz kola u kolo. Prvo Mainz, pa onda Wolfsburgu i Dortmundu dadnu 8 golova u dvije utakmice, pa sad evo poste tri utakmice.rob do bagro je napisao/la:bolje ti je da ne gledasmoustapha je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Bayerna!
#divovi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
gledao sam tekmu, bogami da vam kažem slaba igra, niste imali tri akcije kako treba
p.s. koliko je dosadna utakmica bila pokazala je i kamera, koja je u drugom poluvremenu snimila tri momka kako su zaspali

p.s. koliko je dosadna utakmica bila pokazala je i kamera, koja je u drugom poluvremenu snimila tri momka kako su zaspali
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"