FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2009, 16:25

rob do bagro je napisao/la:
Hvala na inf. A stvarno mi nije jasno zasto Ola ne igra, pa ni Gomez..... Klose u pocetnoj, malo me to cudi.
ma kod Galonje se nikad ne zna...znas da na svakoj drugoj utakmici rotira nekog ili ubaci nekog ko nije standardan,al valjda cojk zna sta radi :D
Ma zna j..... nama svima zivce. Bijesan sam na onu njegovu taktiku. :twisted: :twisted: :twisted: Ottl krava, nije on ni za nase PL. Sosa, ma ono pod hitno prodati. Boumjohanna ne stavlja ni na klupu, am momak je bolji od obojice. Najlosije poluvrijeme ove sezone, definitivno. A i one precke su vise sretno pogodjene. Galonja previse rotira, trazi lijepu igru. Svi navijaci traze gol i samo gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2009, 16:27

omerbavarac je napisao/la:
Hvala na inf. A stvarno mi nije jasno zasto Ola ne igra, pa ni Gomez..... Klose u pocetnoj, malo me to cudi.
ma kod Galonje se nikad ne zna...znas da na svakoj drugoj utakmici rotira nekog ili ubaci nekog ko nije standardan,al valjda cojk zna sta radi :D
Ma zna j..... nama svima zivce. Bijesan sam na onu njegovu taktiku. :twisted: :twisted: :twisted: Ottl krava, nije on ni za nase PL. Sosa, ma ono pod hitno prodati. Boumjohanna ne stavlja ni na klupu, am momak je bolji od obojice. Najlosije poluvrijeme ove sezone, definitivno. A i one precke su vise sretno pogodjene. Galonja previse rotira, trazi lijepu igru. Svi navijaci traze gol i samo gol.
stvarno lose poluvrijeme...mozda su malo umorni od tekme sa Juventusom :mrgreen: al da barem jedan gol ne mogu dat to je za nepovjerovat,vidi se da fali Olic(borac)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2009, 16:34

Ako Kolna ne pobijede, nema titule. Dosta je bilo vise zezancije. Sad sve u napad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2009, 17:22

SRAMOTA,SRAMOTA i jos jednom SRAMOTA :evil:

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2009, 17:33

Za mene je titula izgubljena. 8 bodova zaostatka, koliko god ko mislio koliko ima do kraja prvenstva, za mene je sve gotovo. Braafheid, Ottl od sad ga zovem krava, Sosa, Pranjic, Schweinsteiger su igraci kojih se pod hitno treba rijesiti. Poslat ih u mp3 i ne dati vise prici Munchenu. Onako igrati za svoj klub je u najmanju ruku smijesno. Lahm i Badstuber su bili najbolji na danasnjoj tekmi, uz Bilala koji je pokazao da se bez njega ne moze igrati niti u jednom trenutku. Zao mi je Boumjohanna, mlad momak bez razloga ce nazadovati u karijeri. Steta, bolji je od svih nabrojanih igraca u 3. recenici. Sad slijedi pauza, pa ko zna mozda i otkaz Gaalonji koji je ponovo rotirao. Od onako lijepe igre iz prethodne 2 utakmice do igre koja ne lici ni na sto. Stvarno razocarenje. Samo se nadam da ce ona uprava utuviti u one svoje glave, da pocnu dovoditi igrace koji ce igrati onako kako se trazi od njih, a ne neke primadone, koje se setkaju po terenu.

šb fanatik
Kontakt:

Post Postao/la šb fanatik » 03 okt 2009, 17:34

A jesu katastrofa stvarno, Leverkusen bježi velikih 8 bodova

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 okt 2009, 18:06

Pocinje mi biti zao ovog Bayerna. :D
Stvarno nisu normalni. Niti mirisu niti smrde. :mrgreen: Kad se samo sjetim kako me je Omer ubjeđivao u neke stvari i kovao ih u zvijezde nakon dolaska Robbena... :mrgreen: Eh, trnovit je put do vrha. Bice ovo bolje. Od ovog gore ne moze. Sada slijedi uspon. ;)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2009, 18:19

Trasimaco je napisao/la:Pocinje mi biti zao ovog Bayerna. :D
Stvarno nisu normalni. Niti mirisu niti smrde. :mrgreen: Kad se samo sjetim kako me je Omer ubjeđivao u neke stvari i kovao ih u zvijezde nakon dolaska Robbena... :mrgreen: Eh, trnovit je put do vrha. Bice ovo bolje. Od ovog gore ne moze. Sada slijedi uspon. ;)
Per aspera ad astra. Vjerujem da znas sta znaci. Svaki tim ima uspone i padove. Ne opravdavam danasnju igru, naprotiv kritikujem i vrlo sam razocaran. Iskalio sam svoj bijes u predhodnom postu, tako da sam sad kao nov. Pa vidis i sam kad nema Robbena da su slabi, a s nji 3 puta jaci. Pa to mi je ogroman razlog da ih dizem. :mrgreen: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 okt 2009, 18:20

konto napisat nesto opsirno, ko bayern ce to nadoknaditi, bice bolje, nekoliko rijeci podrske navijacima...al ne ide
urac, ovakve se utakmice jednostavno ne smiju gubiti :evil:
ako ima ikakve utjehe onda je trazit u cinjenici da kolle u minhenu tradicionalno otkida bodove
mayku mu, vise mi je zao hoffe jer su razbili majnc(25:5 u sutevima i 60:40 posjed lopte) al izgubise :evil: ko mi protiv hsv-a
jedino pozitivno danas jeste dzkin gol bohumu(i volfsi su trebali dobiti) 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2009, 18:29

Nisam ovdje nista mislio pisati jer nisam htio da doljevam vatru na ulje, ali sam morao kad vidim kako neki navijaci Bayerna pisu. Haj mi Bogati odgovori kako ste razvalili HSV. Pos svim statistikama HSV je imao 5 suteva vise od vas i bolje prilike, sjeti se samo kako je Butt reagovao u 30. i 31. minuti, zatim slobodnjak Petrica kojeg jedva skida, pa prilika Mathijsena glavom, a Vi ste imali priliku preko Robbena i onu Olica u drugom poluvremenu. Jedino u cemu ste dominirali u utakmici protiv HSV-a je bio posjed lopte i korneri.

Evo ti link ako mi nevjerujes

http://www.bundesliga.de/de/liga/matches/2009/index.php

Odaberi gore sedmo kolo i utakmicu HSV - Bayern, zatim odi na statistiku i imas sve sto te zanima.
Naravno da je u statistici uracunati oni sutevi koje su i jedan i drugi golman skidali s lahkocom.

Ti i RZ 88 kako pricate reklo bi se HSV je jednom uputio loptu prema golu i pobjedio. Treba te biti realni i odgovori mi na osnovu linka gdje imas statistiku po kojim ste parametrima HSV razvalili.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 okt 2009, 18:33

nemam snage a ni volje da ti odgovaram i jedino sto ces procitati jeste da se naostris za slijedece utakmice koje tvoj sampion igra u KUPU UEFA
neka, bice uzvratna pa se pripremite a tu statistiku objesi macku o rep jer svi smo gledali tekmu i vidjeli ko je koga nabio u sesnesterac
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2009, 18:58

Naravno da cu se ja pripremiti za sljedecu utakmicu u KUPU UEFA, a ti imas dva zadatka da borijs dane od kako niste bile na celu Bundeslige trenutno je 504 dana, i da brojis dane od kako niste pobjedili ekipu koja igra u KUPU UEFA, trenutno je 1050 dana, sto je negativan rekord u Bundesligi. Jeste imali ste loptu u svojim redovima, ali nista konkretno nije bilo, osim dvije pomenute prilike.

Svaka ti cast. Ti si znaci pametniji od svih Njemackih novinara i svih njihovih velikih portala koji su priznati u svijetu i koji kazu da je HSV zasluzeno pobjedio. Jos jednom svaka ti cast. Treba li bih te predloziti za glavnog urednika Kickera. Mislim Holzschuh, je mala maca za tebe.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2009, 19:01

hajde sta ste opet poceli pricat o toj utakmici...HSV je bio bolji i to se mora priznat,imali smo i mi par sansi al nismo ih iskoristili,Hsv jest i tako dosao do pobjede :)

SMRT FASIZMU!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2009, 19:06

Necu da me neki ovdje pogresno razumiju, ja cjenim Bayern kao klub i za sve njegove uspjhe i drag mi je zbog toga sto s malim ulaganjima, u odnosu na ostale klubove dodje do 1/4 finala LP i sto "mafiji" iz Engleske jos pokazuje da Njemci vise vole izgubiti ali imati svoju cast i ne biti "pordana dusa". I dalje mislim da mogu doci do naslova ako je istina ono sto van Gaal kaze da mu trebaju tri mjeseca u punom igrackom pogonu da igraci shvate njegov sistem, jer imaju daleko najkvalitetniji sastav i najkvalitetnije igrace, a onaj moj se post samo odnosio na onu utakmicu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 okt 2009, 19:25

Stvarno je ovaj Bayern sramota, da smo se mi sastali sa foruma dobili bi onaj jadni nikakav Koln. Dinamo Zagreb bi tricu uvalio Kolnu. I oni su velesklasa, oni su velekur.. Sramote se na sve strane, nije ih stid, i titula, ku... titula, ako uspije da se plasiraju i u kup uefa. Pod hitno mjenjati ekipu. 5 VELE napadača i nijedan ne zna gola dati, kakvi su to napadači.....sramota i to velika.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 okt 2009, 20:24

Pozdrav svim navijacima Bayerna!

Zna li neko ima li na internetu negdje highlight iliti kratak pregled desavanja sa danasnje utakmice. Nisam gledo danas utakmicu pa da vidim sta su promasili.
#divovi

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 okt 2009, 20:27

moustapha je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Bayerna!

Zna li neko ima li na internetu negdje highlight iliti kratak pregled desavanja sa danasnje utakmice. Nisam gledo danas utakmicu pa da vidim sta su promasili.
ja mislim da ce ti biti na zdf-u veceras oko 10

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2009, 20:28

bolje ti je da ne gledas :D

SMRT FASIZMU!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 okt 2009, 20:33

bolje ti je da ne gledas :D
Pa dobro jesu li imali kakve sanse, ovako nemam bas najbolju predstavu sta se desavalo. Vec sada se moze reci da Bayern pravi velike oscilacije iz kola u kolo. Prvo Mainz, pa onda Wolfsburgu i Dortmundu dadnu 8 golova u dvije utakmice, pa sad evo poste tri utakmice.
#divovi

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 okt 2009, 20:50

gledao sam tekmu, bogami da vam kažem slaba igra, niste imali tri akcije kako treba :o

p.s. koliko je dosadna utakmica bila pokazala je i kamera, koja je u drugom poluvremenu snimila tri momka kako su zaspali :lol: :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 6 gostiju.