Ako Čejva dođe uz Novakovića .. au..
Zola može na mjesto veznog, veliki ++++++!!!
Moderator/ica: GracanicaAA
da nije Bekrićzuka_TM je napisao/la:A jos iz Srebrenika taj igrac
jaaaah Vedin Musiczuka_TM je napisao/la:Omer Joldic
Bajrovićzuka_TM je napisao/la:Omer Joldic
Dobro bi nama došli Vedin Musić,Omer Joldić..pa i Bajrović ,,i onako nam škripi na štoperskoj poziciji..blue815 je napisao/la:jaaaah Vedin Musiczuka_TM je napisao/la:Omer Joldic
jesu mladji od Hamze..Luka je napisao/la:Sva ta trojica su bolja od Hamzica..da nije tuli hehe
hahahahahahahaha sve sam citao, ja kako se sjecam ti si davno rekao da nam uprava ne da na stadion, boga mi ja kako sam vidio i bio tu udje 200 navijaca i jos ne plati ulazLuka je napisao/la:Hallo ba gradacacni to vama uprava zabranila i da psiete na svom forumu,pa ste dosli na forum gradine...
heheheheh pronadji moj post i kopiraj ga ovdje..ja dobro znam sta sam napisao,a poslije sam se izvino pravim navijacima zvijezde,necu se sa tobom raspravljat,takve kao sto si ti najbolje je ignorisat ..imas mahanje i svako dobro!!legijard je napisao/la:hahahahahahahaha sve sam citao, ja kako se sjecam ti si davno rekao da nam uprava ne da na stadion, boga mi ja kako sam vidio i bio tu udje 200 navijaca i jos ne plati ulazLuka je napisao/la:Hallo ba gradacacni to vama uprava zabranila i da psiete na svom forumu,pa ste dosli na forum gradine...![]()
![]()
forum je ogroman ali ti si jedina furka ovdje xD koji retard
Jah..zuka_TM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/papac-i- ... jeru/86797
Trebali bi i sa njim razgovarati da dode u Gradinu, nek uzme jos koju paru rano muje za penzije,ako ne planira jedino invalidsku kakvu ganjati
Luka je napisao/la:heheheheh pronadji moj post i kopiraj ga ovdje..ja dobro znam sta sam napisao,a poslije sam se izvino pravim navijacima zvijezde,necu se sa tobom raspravljat,takve kao sto si ti najbolje je ignorisat ..imas mahanje i svako dobro!!legijard je napisao/la:hahahahahahahaha sve sam citao, ja kako se sjecam ti si davno rekao da nam uprava ne da na stadion, boga mi ja kako sam vidio i bio tu udje 200 navijaca i jos ne plati ulazLuka je napisao/la:Hallo ba gradacacni to vama uprava zabranila i da psiete na svom forumu,pa ste dosli na forum gradine...![]()
![]()
forum je ogroman ali ti si jedina furka ovdje xD koji retard
ma najbolje nek mu Ibro sredi da nam finansira tribinu..zuka_TM je napisao/la:Ma nek mu sredi Ibro jelo bar u Gradskoj i dosta mu je, da malo promijeni zivot dosta je dobro zivio jbg
Zao mi je Gilija,on je ulozio dosta truda i napora u ovu ekipu Gradine..nadam se da ce dobit neku poziciju u klubu jer zasluzio je to..Brcko87 je napisao/la:Prihvaćena ostavka Adanalića
Nakon ponuđene ostavke Samira Adanalića na mjestu šefa Stručnog štaba, ona je i prihvaćena na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Gradine. Tako će u narednom periodu ekipu voditi Adanalićevi saradnici Nedžad Bajrović i Mersudin Džafić, a rukovodstvo Gradine kreunulo je u potragu za Adanalićevim nasljednikom. Ostvareni su i kontakti sa nekolicinom stručnjaka koji su trenutno bez angažmana a za kojeg će se trenera u Gradini odlučiti, bit će poznato vrlo brzo, s obzirom da je želja čelnih ljudi Gradine da novi "coach" vodi ekipu već u Trebinju, kako bi se iskoristila reprezentativna pauza za mini pripreme i izlazak iz krize.
Većina bh.medija je danas započela sa špekulacijama o mogućem nasljedniku Samira Adanalića, a navodila su se imena Sredojevića, Malkočevića, Musemića, Odovića, Ninkovića, Varešanovića..., ali Klub ne želi izlaziti sa imenima s kojima se razgovara, s obzirom da se u miru želi pokušati pronaći najadekvatnije rješenje, koje bi najbolje djelovalo, kako bi se ekipa pokušala dignuti iz letargije u koju je zapala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.