OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 22:20

Čuj, nalagao. Taj isti mi je rekao da će Gili dati otkaz i da će sutradan doći Novaković ovaj a sa ovom dvojicom se pregovara. I to bi sve danas :mrgreen:

Ako Čejva dođe uz Novakovića .. au..

Zola može na mjesto veznog, veliki ++++++!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 27 avg 2012, 22:21

A jos iz Srebrenika taj igrac :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 22:33

zuka_TM je napisao/la:A jos iz Srebrenika taj igrac :mrgreen:
da nije Bekrić :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 27 avg 2012, 22:39

Omer Joldic :D

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 27 avg 2012, 22:41

zuka_TM je napisao/la:Omer Joldic :D
jaaaah Vedin Music :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 22:41

Bajrović :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 27 avg 2012, 22:42

Napusta Mance Hercega i dolazi igrati stopera :)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 avg 2012, 23:06

blue815 je napisao/la:
jaaaah Vedin Music :)
Dobro bi nama došli Vedin Musić,Omer Joldić..pa i Bajrović ,,i onako nam škripi na štoperskoj poziciji.. :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 27 avg 2012, 23:15

Sva ta trojica su bolja od Hamzica..da nije tuli hehe
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 avg 2012, 23:19

Luka je napisao/la:Sva ta trojica su bolja od Hamzica..da nije tuli hehe
jesu mladji od Hamze.. :lol: dobar je Hamza,opet koliko god imao godina protiv Veleža je bio najbolji..
Stvarno bi nam Cile dobro došao,baš sam ga vidio protiv Olimpika,bio ispod mene na tribini..
Siguran sam da bi bio bolji od većine igrača.. :)
OFK Gradina Srebrenik

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 27 avg 2012, 23:22

Luka je napisao/la:Hallo ba gradacacni to vama uprava zabranila i da psiete na svom forumu,pa ste dosli na forum gradine...
hahahahahahahaha sve sam citao, ja kako se sjecam ti si davno rekao da nam uprava ne da na stadion, boga mi ja kako sam vidio i bio tu udje 200 navijaca i jos ne plati ulaz :D :D :D forum je ogroman ali ti si jedina furka ovdje xD koji retard

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 27 avg 2012, 23:22

http://sportsport.ba/bh_fudbal/papac-i- ... jeru/86797" onclick="window.open(this.href);return false;

Trebali bi i sa njim razgovarati da dode u Gradinu, nek uzme jos koju paru rano muje za penzije,ako ne planira jedino invalidsku kakvu ganjati :D

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 27 avg 2012, 23:24

nemojte fakat mislit da ja nesto imam protiv srebrenika ili tih apacha al fakat ovakve seljake kao ovaj luka :D ne mozes ostat ravnodusan :lol: :lol:

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 27 avg 2012, 23:31

legijard je napisao/la:
Luka je napisao/la:Hallo ba gradacacni to vama uprava zabranila i da psiete na svom forumu,pa ste dosli na forum gradine...
hahahahahahahaha sve sam citao, ja kako se sjecam ti si davno rekao da nam uprava ne da na stadion, boga mi ja kako sam vidio i bio tu udje 200 navijaca i jos ne plati ulaz :D :D :D forum je ogroman ali ti si jedina furka ovdje xD koji retard
heheheheh pronadji moj post i kopiraj ga ovdje..ja dobro znam sta sam napisao,a poslije sam se izvino pravim navijacima zvijezde,necu se sa tobom raspravljat,takve kao sto si ti najbolje je ignorisat ..imas mahanje i svako dobro!!
Zadnja izmjena: Luka, dana/u 27 avg 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 avg 2012, 23:32

zuka_TM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/papac-i- ... jeru/86797

Trebali bi i sa njim razgovarati da dode u Gradinu, nek uzme jos koju paru rano muje za penzije,ako ne planira jedino invalidsku kakvu ganjati :D
Jah.. :) Bih se i nauzimao kod nas para,kao i ovi ostali..teško onom ko misli kod nas zaradit para.. :)
Kod Ibre samo veresija ima.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 27 avg 2012, 23:35

Ma nek mu sredi Ibro jelo bar u Gradskoj i dosta mu je, da malo promijeni zivot dosta je dobro zivio jbg :D

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 27 avg 2012, 23:37

Luka je napisao/la:
legijard je napisao/la:
heheheheh pronadji moj post i kopiraj ga ovdje..ja dobro znam sta sam napisao,a poslije sam se izvino pravim navijacima zvijezde,necu se sa tobom raspravljat,takve kao sto si ti najbolje je ignorisat ..imas mahanje i svako dobro!!
;) ;) pa ignorisi sto pises :mrgreen: plaho si mi se nesto nahorozio 8-)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 avg 2012, 23:39

zuka_TM je napisao/la:Ma nek mu sredi Ibro jelo bar u Gradskoj i dosta mu je, da malo promijeni zivot dosta je dobro zivio jbg :D
ma najbolje nek mu Ibro sredi da nam finansira tribinu.. :D
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 avg 2012, 23:46

Prihvaćena ostavka Adanalića

Nakon ponuđene ostavke Samira Adanalića na mjestu šefa Stručnog štaba, ona je i prihvaćena na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Gradine. Tako će u narednom periodu ekipu voditi Adanalićevi saradnici Nedžad Bajrović i Mersudin Džafić, a rukovodstvo Gradine kreunulo je u potragu za Adanalićevim nasljednikom. Ostvareni su i kontakti sa nekolicinom stručnjaka koji su trenutno bez angažmana a za kojeg će se trenera u Gradini odlučiti, bit će poznato vrlo brzo, s obzirom da je želja čelnih ljudi Gradine da novi "coach" vodi ekipu već u Trebinju, kako bi se iskoristila reprezentativna pauza za mini pripreme i izlazak iz krize.

Većina bh.medija je danas započela sa špekulacijama o mogućem nasljedniku Samira Adanalića, a navodila su se imena Sredojevića, Malkočevića, Musemića, Odovića, Ninkovića, Varešanovića..., ali Klub ne želi izlaziti sa imenima s kojima se razgovara, s obzirom da se u miru želi pokušati pronaći najadekvatnije rješenje, koje bi najbolje djelovalo, kako bi se ekipa pokušala dignuti iz letargije u koju je zapala.
OFK Gradina Srebrenik

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 27 avg 2012, 23:49

Brcko87 je napisao/la:Prihvaćena ostavka Adanalića

Nakon ponuđene ostavke Samira Adanalića na mjestu šefa Stručnog štaba, ona je i prihvaćena na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Gradine. Tako će u narednom periodu ekipu voditi Adanalićevi saradnici Nedžad Bajrović i Mersudin Džafić, a rukovodstvo Gradine kreunulo je u potragu za Adanalićevim nasljednikom. Ostvareni su i kontakti sa nekolicinom stručnjaka koji su trenutno bez angažmana a za kojeg će se trenera u Gradini odlučiti, bit će poznato vrlo brzo, s obzirom da je želja čelnih ljudi Gradine da novi "coach" vodi ekipu već u Trebinju, kako bi se iskoristila reprezentativna pauza za mini pripreme i izlazak iz krize.

Većina bh.medija je danas započela sa špekulacijama o mogućem nasljedniku Samira Adanalića, a navodila su se imena Sredojevića, Malkočevića, Musemića, Odovića, Ninkovića, Varešanovića..., ali Klub ne želi izlaziti sa imenima s kojima se razgovara, s obzirom da se u miru želi pokušati pronaći najadekvatnije rješenje, koje bi najbolje djelovalo, kako bi se ekipa pokušala dignuti iz letargije u koju je zapala.
Zao mi je Gilija,on je ulozio dosta truda i napora u ovu ekipu Gradine..nadam se da ce dobit neku poziciju u klubu jer zasluzio je to..
MOdric..MOdric..MOdric..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.