Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

grgr
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la grgr » 27 avg 2012, 22:14

Sto se tice latvije igraju disciplinovano njima je cilj palsman na europsko zato i igraju tako dobro , rezultat me nije iznenadio jer bi i mi pobjedili rumune tolko da smo do kraja odigrali svoju igru. Medjutim ako opet tamo odigramo kako treba mislim da bi trebali slaviti. Gruzija me iznenadila sepurili su se citavo vrijeme ali ovo nisam ocekivao sve u svemu ovo je za nas minus mislim da ce sada jos vise zapeti da pokusaju osigrati prvo mjesto , medjutim ako su to mogli holandjani zasto ne bi mi . Sve u svemu prvo mjesto u grupi bi bila odlicna stvar o tome ce odlucit naredna 2 susreta ...

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 27 avg 2012, 22:17

High je napisao/la:Evo Gruzija izgubila. Odlično.
kad to :lol: :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 27 avg 2012, 22:23

Maloprije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 avg 2012, 22:25

Eto brate, a kod nas je "gori more tope se planine" što smo ispustili visoko vodstvo protiv Rumunije i nismo dobili 20+ razlike.. A Gruzija izgubi od iste one ekipe kojoj smo mi za četvrtinuu uvalili 39 koševa.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 27 avg 2012, 22:27

E vala, ako ovo ne iskoristimo i ne budemo prvi na tabeli, nismo ni zaslužili niša.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 avg 2012, 22:27

Takav smo mi narod, od euforije do pesimizma, sredine nemamo, nažalost, većina je takva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 avg 2012, 22:42

Mi izgubimo 1 razlike od latvije, pobijedimo ostale i Gruziju 3 razlike i prvi smo 8-) :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 avg 2012, 22:55

Dragi moji, ostavljam vam temu i reprezentaciju u amanet :D :D
Idem na put, nece me biti do iduceg ponedjeljka. Nadam se da cemo uhvatiti taj signal i da cete postaviti ovdje linkova ako slucajno naletim da pogledam reprezentaciju.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 avg 2012, 23:01

neno#4 je napisao/la:Dragi moji, ostavljam vam temu i reprezentaciju u amanet :D :D
Idem na put, nece me biti do iduceg ponedjeljka. Nadam se da cemo uhvatiti taj signal i da cete postaviti ovdje linkova ako slucajno naletim da pogledam reprezentaciju.
Hajde haijrli, cuvaj se i nemoj se ni skim svadati! ponesi fenjer da nebi nestalo struje gdje! Mislim da je najbolje da temu prepustis @legendi , jer on je poslije tebe najkompetentniji 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 avg 2012, 23:10

Mora legenda sada da dokaze da je dostojan zamjenik. Sada mu je sansa ili nikada 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 avg 2012, 23:14

neno#4 je napisao/la:Mora legenda sada da dokaze da je dostojan zamjenik. Sada mu je sansa ili nikada 8-) 8-)
Pred izbore njemu prepustas poziciju :o :o Nije dobro, nije dobro :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2012, 23:22

Stavljate mi teško breme na leđa :P , al ne sumnjam ni sekunde u pobjedu u Rigi i prvo mjesto u grupi ;)

neno sretno, pošto si dobar s Centrotransom, vider nam angažman za Eurobasket ;) kolko bi to koštalo :P

Ne mogu ja nena#4 zamjeniti, jbe mene pismenost, ja ne znam pisati onolike postove :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 avg 2012, 23:28

Iznenađenje ovo s Gruzijom baš. Al et pokliznuše se. E sad vidite koliko nam je bitna pobjeda protiv Rumunije, ma svaka je pobjeda bitna. Protiv ovih "slabijih" je presudno pobijedit. Pa znali su nas ti kiksevi prije više koštat.

Nego recite vi meni, jeste li vi dobro izračunali, ustvari jel bilo ko :) , jesu nam 2 pobjede dovoljne za prolaz na Eurobasket? Mislim ovo što je danas Aco pričao...Dobro optimista sam ja da možemo biti i prvi i drugi, ali da vidimo dal se moramo opšte sekirat ili ne??? :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2012, 23:47

Ma Aco kaže da jesu, ali ja nisam zadovoljan takvim razmišljanjem i želim da to riješimo već u četvrtak, a poslije rasterećeni put Gruzije i zna se šta slijedi kad smo mi rasterećeni 8-)

Po trenutnim tabelama jedne sile kao Srbija ili Turska nalaze se na trećim mjestima u svojim grupama :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 27 avg 2012, 23:55

Pobjeda Holandije nad Gruzijom...GROHOTOM se smijem :D :D :D

ajde rumunija,al holandija, gdje nema ni prenosa,jer je taj sport amaterski ...drama!

Idemo po pobjedu u cetvrtak aBd-a !
Kindže, kindže...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 avg 2012, 00:01

legenda reala je napisao/la:Stavljate mi teško breme na leđa :P , al ne sumnjam ni sekunde u pobjedu u Rigi i prvo mjesto u grupi ;)

neno sretno, pošto si dobar s Centrotransom, vider nam angažman za Eurobasket ;) kolko bi to koštalo :P

Ne mogu ja nena#4 zamjeniti, jbe mene pismenost, ja ne znam pisati onolike postove :mrgreen:
Ti ako budes zelio da ides na Eurobasket, skontat cemo nesto. Bice neki gratis, samo se ne sikiraj 8-) 8-)
A ja sam svakako to ostavio ako Bog da i planirao, pa vidjet cemo u kojem aranzmanu, sa akreditacijom KS ili sa bivsim reprezentativcima. Vidjet cemo opcije 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 28 avg 2012, 00:03

neno#4 je napisao/la:Dragi moji, ostavljam vam temu i reprezentaciju u amanet :D :D
bit ce neno samo za tebe ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2012, 00:07

neno#4 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Stavljate mi teško breme na leđa :P , al ne sumnjam ni sekunde u pobjedu u Rigi i prvo mjesto u grupi ;)

Ti ako budes zelio da ides na Eurobasket, skontat cemo nesto. Bice neki gratis, samo se ne sikiraj 8-) 8-)
A ja sam svakako to ostavio ako Bog da i planirao, pa vidjet cemo u kojem aranzmanu, sa akreditacijom KS ili sa bivsim reprezentativcima. Vidjet cemo opcije 8-) 8-)
Ja sabiram pare za Slovenije 8-) :P

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 avg 2012, 00:08

reptil je napisao/la:
bit ce neno samo za tebe ;)
Hvala puno. Ne sumnjam ja da cu uspjeti da se prikacim, samo da bude linkova. Hvala unaprijed svima.

Ostalo je samo ime.....

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 28 avg 2012, 00:13

Sretan rodjendan nasem reprezentativcu Daliboru Persicu, Persa da uvijek odbrana bude na vrhuncu da das dosta koseva i da sljedece godine zajedno gledamo to jest ti igras a mi gledamo nasu repku na E.P u Sloveniji. :)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 9 gostiju.