Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sto se tice latvije igraju disciplinovano njima je cilj palsman na europsko zato i igraju tako dobro , rezultat me nije iznenadio jer bi i mi pobjedili rumune tolko da smo do kraja odigrali svoju igru. Medjutim ako opet tamo odigramo kako treba mislim da bi trebali slaviti. Gruzija me iznenadila sepurili su se citavo vrijeme ali ovo nisam ocekivao sve u svemu ovo je za nas minus mislim da ce sada jos vise zapeti da pokusaju osigrati prvo mjesto , medjutim ako su to mogli holandjani zasto ne bi mi . Sve u svemu prvo mjesto u grupi bi bila odlicna stvar o tome ce odlucit naredna 2 susreta ...
kad toHigh je napisao/la:Evo Gruzija izgubila. Odlično.
Maloprije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eto brate, a kod nas je "gori more tope se planine" što smo ispustili visoko vodstvo protiv Rumunije i nismo dobili 20+ razlike.. A Gruzija izgubi od iste one ekipe kojoj smo mi za četvrtinuu uvalili 39 koševa.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
E vala, ako ovo ne iskoristimo i ne budemo prvi na tabeli, nismo ni zaslužili niša.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Takav smo mi narod, od euforije do pesimizma, sredine nemamo, nažalost, većina je takva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mi izgubimo 1 razlike od latvije, pobijedimo ostale i Gruziju 3 razlike i prvi smo

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dragi moji, ostavljam vam temu i reprezentaciju u amanet
Idem na put, nece me biti do iduceg ponedjeljka. Nadam se da cemo uhvatiti taj signal i da cete postaviti ovdje linkova ako slucajno naletim da pogledam reprezentaciju.
Idem na put, nece me biti do iduceg ponedjeljka. Nadam se da cemo uhvatiti taj signal i da cete postaviti ovdje linkova ako slucajno naletim da pogledam reprezentaciju.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hajde haijrli, cuvaj se i nemoj se ni skim svadati! ponesi fenjer da nebi nestalo struje gdje! Mislim da je najbolje da temu prepustis @legendi , jer on je poslije tebe najkompetentnijineno#4 je napisao/la:Dragi moji, ostavljam vam temu i reprezentaciju u amanet![]()
![]()
Mora legenda sada da dokaze da je dostojan zamjenik. Sada mu je sansa ili nikada

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pred izbore njemu prepustas pozicijuneno#4 je napisao/la:Mora legenda sada da dokaze da je dostojan zamjenik. Sada mu je sansa ili nikada![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Stavljate mi teško breme na leđa
, al ne sumnjam ni sekunde u pobjedu u Rigi i prvo mjesto u grupi
neno sretno, pošto si dobar s Centrotransom, vider nam angažman za Eurobasket
kolko bi to koštalo
Ne mogu ja nena#4 zamjeniti, jbe mene pismenost, ja ne znam pisati onolike postove
neno sretno, pošto si dobar s Centrotransom, vider nam angažman za Eurobasket
Ne mogu ja nena#4 zamjeniti, jbe mene pismenost, ja ne znam pisati onolike postove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iznenađenje ovo s Gruzijom baš. Al et pokliznuše se. E sad vidite koliko nam je bitna pobjeda protiv Rumunije, ma svaka je pobjeda bitna. Protiv ovih "slabijih" je presudno pobijedit. Pa znali su nas ti kiksevi prije više koštat.
Nego recite vi meni, jeste li vi dobro izračunali, ustvari jel bilo ko
, jesu nam 2 pobjede dovoljne za prolaz na Eurobasket? Mislim ovo što je danas Aco pričao...Dobro optimista sam ja da možemo biti i prvi i drugi, ali da vidimo dal se moramo opšte sekirat ili ne??? 
Nego recite vi meni, jeste li vi dobro izračunali, ustvari jel bilo ko
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Aco kaže da jesu, ali ja nisam zadovoljan takvim razmišljanjem i želim da to riješimo već u četvrtak, a poslije rasterećeni put Gruzije i zna se šta slijedi kad smo mi rasterećeni
Po trenutnim tabelama jedne sile kao Srbija ili Turska nalaze se na trećim mjestima u svojim grupama
Po trenutnim tabelama jedne sile kao Srbija ili Turska nalaze se na trećim mjestima u svojim grupama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pobjeda Holandije nad Gruzijom...GROHOTOM se smijem

ajde rumunija,al holandija, gdje nema ni prenosa,jer je taj sport amaterski ...drama!
Idemo po pobjedu u cetvrtak aBd-a !
ajde rumunija,al holandija, gdje nema ni prenosa,jer je taj sport amaterski ...drama!
Idemo po pobjedu u cetvrtak aBd-a !
Kindže, kindže...
Ti ako budes zelio da ides na Eurobasket, skontat cemo nesto. Bice neki gratis, samo se ne sikirajlegenda reala je napisao/la:Stavljate mi teško breme na leđa, al ne sumnjam ni sekunde u pobjedu u Rigi i prvo mjesto u grupi
![]()
neno sretno, pošto si dobar s Centrotransom, vider nam angažman za Eurobasketkolko bi to koštalo
![]()
A ja sam svakako to ostavio ako Bog da i planirao, pa vidjet cemo u kojem aranzmanu, sa akreditacijom KS ili sa bivsim reprezentativcima. Vidjet cemo opcije
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
bit ce neno samo za tebeneno#4 je napisao/la:Dragi moji, ostavljam vam temu i reprezentaciju u amanet![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sabiram pare za Slovenijeneno#4 je napisao/la:Ti ako budes zelio da ides na Eurobasket, skontat cemo nesto. Bice neki gratis, samo se ne sikirajlegenda reala je napisao/la:Stavljate mi teško breme na leđa, al ne sumnjam ni sekunde u pobjedu u Rigi i prvo mjesto u grupi
![]()
neno sretno, pošto si dobar s Centrotransom, vider nam angažman za Eurobasketkolko bi to koštalo
![]()
Ne mogu ja nena#4 zamjeniti, jbe mene pismenost, ja ne znam pisati onolike postove![]()
![]()
A ja sam svakako to ostavio ako Bog da i planirao, pa vidjet cemo u kojem aranzmanu, sa akreditacijom KS ili sa bivsim reprezentativcima. Vidjet cemo opcije![]()
Hvala puno. Ne sumnjam ja da cu uspjeti da se prikacim, samo da bude linkova. Hvala unaprijed svima.reptil je napisao/la:bit ce neno samo za tebeneno#4 je napisao/la:Dragi moji, ostavljam vam temu i reprezentaciju u amanet![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sretan rodjendan nasem reprezentativcu Daliboru Persicu, Persa da uvijek odbrana bude na vrhuncu da das dosta koseva i da sljedece godine zajedno gledamo to jest ti igras a mi gledamo nasu repku na E.P u Sloveniji. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.