ja imam problem s pantolama :r nigdje 36 veličine :rHeller je napisao/la:Jeste mali nabijem vam ga, meni nista u tom Azelu ne moze, ni kape
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Amoxicillin
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Zato sto je to roba koja u sebi ima neki feler i koju New Yorker nece da prodaje.Bas sam razgledao te majice i svaka ima neku sitnu gresku.Npr.ne znam da li neko zna za onu majicu Alena Iversona plava,tu sam ja sebi uzeo proslo leto za 8 KM ima dve crne tackice ne mogu se oprati.Ili npr.jedna koju mi je rodjak uzeo ima izvucen konac ispod leve ruke...anonimni je napisao/la:pa kako im se sve to onda isplati ?Devil je napisao/la:U tome Harisu odnosno Alexu kako se zove u Istocnom Sarajevu i jeste roba iz New Yorkera.To mi je rekao jedan lik koji radi neku distribuciju nemam pojma a koga smo tu zatekli kada smo nesta razgledali.Ista majica koja u Harisu kosta 7 KM u New Yorkeru je 43.anonimni je napisao/la:a još ova moja NewYorker, ista k'o original, čak ima i unutrašnje etikete takvei nije imala nikakvog felera...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ja sam siguran da ova moja majica nema nikakav feler, doduše, možda se potrefi ili na neku veću količinu te robe s greškom nešto dođe i normalno
tamo sam prošlo ljeto naletio na Asics Italia majicu za 7 KM, da li je bila original, ne znam, ali je nisam uzeo jer mi je bila velika...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dobro mozda se nadje neka,ali nisu to neki feleri na oko vidljivi.Npr.neki izvucen konac 1-2 cm se smatra felerom i New Yorker to nece.
Isto tako dok smo pili jednu jutarnju kaficu,cuo sam od likova da su u toj Astri sto vi kupujete stvari takodje felericne i da su zato jeftinije od ostalih,sad ne znam koliko je to istina.
Isto tako dok smo pili jednu jutarnju kaficu,cuo sam od likova da su u toj Astri sto vi kupujete stvari takodje felericne i da su zato jeftinije od ostalih,sad ne znam koliko je to istina.
vjerovatno da i jest tako, NY drži do branda i to je to...
ja u Astri kupio Adidas jogger plus tene kad su tek izašle, platio ih 140 KM i skoro godinu dana ih nosio, jedino đon malo razoren
kupio 2 para čizama, uredu, trebam sad vjerovatno kupiti još stvari tamo, i mada sam ja im'o pozitivna iskustva s njima, sve je moguće...
ja u Astri kupio Adidas jogger plus tene kad su tek izašle, platio ih 140 KM i skoro godinu dana ih nosio, jedino đon malo razoren
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- majestic24
- Kontakt:
Sve i jedna majica ima neki feler (mislim na ove "markirane")Devil je napisao/la:Dobro mozda se nadje neka,ali nisu to neki feleri na oko vidljivi.Npr.neki izvucen konac 1-2 cm se smatra felerom i New Yorker to nece.
Vidio sam x majica i nisam mogao naci feler dok mi svastika nekaze sta je feler na njoj.
Neki dan mi je zena kupila sebi neku majicu,ono sta ide na tajice. I ima pri dnu kao jedan sav napravljen. Majke mi to bolje izgleda s tim nego bez toga. Isto da mi svastika nije rekla,nebi znao u cemu je problem.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Amoxicillin
- Kontakt:
joj raja nađoh danas extra majice *____*
tamno plavu polo..špica prava
onda polo na mornarski fazon
i košulju..slikam večeras pa cu stavit
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
i napiši cijene i mjesto gdje si kupioAmoxicillin je napisao/la:joj raja nađoh danas extra majice *____*
FORZA MARŠAL !!!
NEmoj ti puno oko svastike! pronaci ce ti kakvu greskumajestic24 je napisao/la:Sve i jedna majica ima neki feler (mislim na ove "markirane")Devil je napisao/la:Dobro mozda se nadje neka,ali nisu to neki feleri na oko vidljivi.Npr.neki izvucen konac 1-2 cm se smatra felerom i New Yorker to nece.
Vidio sam x majica i nisam mogao naci feler dok mi svastika nekaze sta je feler na njoj.
Neki dan mi je zena kupila sebi neku majicu,ono sta ide na tajice. I ima pri dnu kao jedan sav napravljen. Majke mi to bolje izgleda s tim nego bez toga. Isto da mi svastika nije rekla,nebi znao u cemu je problem.
PS. Kako nece kakvog Audia ili BMW-a da naprave sa greskicom pa da bude upola jeftiniji!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Bio primoran da uzmem "****" jutros,otisao mi sinoc na staroj rajfeslus a ionako se sva "otrcala".
šta fali Adidasu ? 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Za ovo moras biti pedantan, vidi boje, da se zaprljati. 
Ne fali nista,sto pitas.anonimni je napisao/la:šta fali Adidasu ?
@Sheyi pa ne radim u rudniku da je zaprljam.
vidimDevil je napisao/la:Ne fali nista,sto pitas.anonimni je napisao/la:šta fali Adidasu ?![]()
pa nešto kontam da mrziš AdidasDevil je napisao/la:
Bio primoran da uzmem "****" jutros
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma to sam napisao "p.e.d.erusa" al' forum blokir'o. 
aha
to je već druga stvar 
ja imam takvu torbicu i nosim je samo s bermudama jer mi nijedne nemaju džepova
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja ne mogu bez torbice vec par godina.Dok sve potrpam po dzepovima pocnu mi spadat trenerke i farmerke.anonimni je napisao/la:ahato je već druga stvar
ja opet nosim samo novčanik, mobitel i žvake ako ih imam, pa i nemam nešto puno stvari za torbice 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako je netko zainteresiran za kupnju dukserice (cijena po dogovoru) neka se javi na pm.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Novcanik,dokumenti,telefon,zvake,kljucevi od auta,garaze,stana,posla,upaljaci(jer ortaci retko imaju),30 ml.parfem...Potrebno je zar ne.anonimni je napisao/la:ja opet nosim samo novčanik, mobitel i žvake ako ih imam, pa i nemam nešto puno stvari za torbice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.