odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
okupas se prije izlazkaDevil je napisao/la:Novcanik,dokumenti,telefon,zvake,kljucevi od auta,garaze,stana,posla,upaljaci(jer ortaci retko imaju),30 ml.parfem...Potrebno je zar ne.anonimni je napisao/la:ja opet nosim samo novčanik, mobitel i žvake ako ih imam, pa i nemam nešto puno stvari za torbice
Niko kondome ne nosa koji ce vam ****
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Amoxicillin
- Kontakt:
nikom za desanke kondom nije treb'oHeller je napisao/la:[
Niko kondome ne nosa koji ce vam ****
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- tyler durden
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Novcanik,dokumenti,telefon,zvake,kljucevi od auta,garaze,stana,posla,upaljaci(jer ortaci retko imaju),30 ml.parfem...Potrebno je zar ne.anonimni je napisao/la:ja opet nosim samo novčanik, mobitel i žvake ako ih imam, pa i nemam nešto puno stvari za torbice
Zar dokumenti ne stoje u novcaniku
Ne kontam ovo 30 ml parfema, sta ce ti to ,ne kupas se il sta?
Ne,dokumenti stoje u posebnoj futroli za dokumente,jedino kartice idu u novcanik.Retko ko jos nosi dokumente u novcaniku.Kljuceve da nanizem na dva prstena i sta onda.Da dok vozim da mi landara kljuc od kuce ili posla.tyler durden je napisao/la:Devil je napisao/la:Novcanik,dokumenti,telefon,zvake,kljucevi od auta,garaze,stana,posla,upaljaci(jer ortaci retko imaju),30 ml.parfem...Potrebno je zar ne.anonimni je napisao/la:ja opet nosim samo novčanik, mobitel i žvake ako ih imam, pa i nemam nešto puno stvari za torbice
Zar dokumenti ne stoje u novcanikukljuceve mozes fino nanizat na 2 prstena i bice sasvim ok.
upaljac i zvake su minijaturni. i telefon lagano futrolica na kajs i to je to, kaj ne?
Ne kontam ovo 30 ml parfema, sta ce ti to ,ne kupas se il sta?![]()
Parfem jer sam vecinom u pokretu,zna nekada biti i veoma potreban narocito na malo duzim relacijama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tyler durden
- Kontakt:
Kartice, licna , vozacka , mogu stat u novcanik zajedno ? osim ako ne nosis pasos i ostale slicne dokumente
Pa neces nizat kljuceve na prsten na kojem ti kljuc od auta
Oukej, znaci putujes dosta
Mogu ali ne zelim.Jer svako uzima novcanik radi kesa,a unutra budu dokumenti i onda mesec dana zajebancije dok ponovo izvadim.Bio sam u toj situaciji vec jednom.Ovako niko nece uzimati i novcanik i dokumenta to mu ne treba,pa nek bar ovo drugo ostavi.tyler durden je napisao/la:Kartice, licna , vozacka , mogu stat u novcanik zajedno ? osim ako ne nosis pasos i ostale slicne dokumentePa neces nizat kljuceve na prsten na kojem ti kljuc od auta
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tyler durden
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Mogu ali ne zelim.Jer svako uzima novcanik radi kesa,a unutra budu dokumenti i onda mesec dana zajebancije dok ponovo izvadim.Bio sam u toj situaciji vec jednom.Ovako niko nece uzimati i novcanik i dokumenta to mu ne treba,pa nek bar ovo drugo ostavi.tyler durden je napisao/la:Kartice, licna , vozacka , mogu stat u novcanik zajedno ? osim ako ne nosis pasos i ostale slicne dokumentePa neces nizat kljuceve na prsten na kojem ti kljuc od auta
![]()
Moram i ja sebi zbavit jednu **** nema mi ništa gore kad se mučim izvadit novčanik iz tola 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.****/artikal/3982620/pantalone-zara-man/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/3982554/dukserica-old-school/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oko cijena se uvijek mozemo dogovorit. Meni trebaju pare hitno pare za upis na fax. Vrsim dostavu u krugu KS
Stvari su nove sa etiketom i cijenama na sebi 
http://www.****/artikal/3982554/dukserica-old-school/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oko cijena se uvijek mozemo dogovorit. Meni trebaju pare hitno pare za upis na fax. Vrsim dostavu u krugu KS
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
u Holandiji se kupuje, a ? 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
prevario se poslije space cookieanonimni je napisao/la:u Holandiji se kupuje, a ?
e...
kako imam nekih prijatelja tamo, "upoznah" tu radnju s etikete
nisu loši, imam Dri-Fit majicu kupljenu tamo

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stvarno je kvalitetna (ne reklamiramanonimni je napisao/la:e...kako imam nekih prijatelja tamo, "upoznah" tu radnju s etikete
nisu loši, imam Dri-Fit majicu kupljenu tamo
![]()
ja ti je neću uzet'
al' evo nabacujem reklamu ovdje, pomažem ti 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
vidi pe.de.ruše, viđe šminkera, majketiDevil je napisao/la:
Bio primoran da uzmem "****" jutros,otisao mi sinoc na staroj rajfeslus a ionako se sva "otrcala".
biznismen sa Bežanije
u mene dosta samo novčanik (lijevi džep), mobitel (desni) i ključ od stana (džep odpozada)..i dosta...i to mi puno.
a ovaj đilkoš beogradski se klinči, te ključevi od garaže, šupe, šafane, štale...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Isto samo bi dod'o kljceve od auta (zadnji desni) i pljuga (zadnji lijevi)dubrava je napisao/la:vidi pe.de.ruše, viđe šminkera, majketiDevil je napisao/la:
Bio primoran da uzmem "****" jutros,otisao mi sinoc na staroj rajfeslus a ionako se sva "otrcala".![]()
![]()
![]()
biznismen sa Bežanije![]()
u mene dosta samo novčanik (lijevi džep), mobitel (desni) i ključ od stana (džep odpozada)..i dosta...i to mi puno.
a ovaj đilkoš beogradski se klinči, te ključevi od garaže, šupe, šafane, štale...![]()
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
isti položaj stvaridubrava je napisao/la: u mene dosta samo novčanik (lijevi džep), mobitel (desni) i ključ od stana (džep odpozada)..i dosta...i to mi puno.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Gdje u SA ima kupiti Casio sat, ne vidjeh nigdje?!
Importanne?
Importanne?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
na forumu ima i dzeparosa ,a ti ovako u detalje idesanonimni je napisao/la:isti položaj stvaridubrava je napisao/la: u mene dosta samo novčanik (lijevi džep), mobitel (desni) i ključ od stana (džep odpozada)..i dosta...i to mi puno.samo ja ključeve nikad ne nosim
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin, VivaLaStella i 7 gostiju.