Hajde robovi, predlozite ovo
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jest glupost,slazem se...Ali smo je i zaradili zbog navijaca nasih na nasim terenima...I opet kada bude pogodak postignut koliko hoces hajvana ce visiti na njojHigh je napisao/la:Koja glupost što se ove mreže tiče. Al' eto, sami smo sebi krivi.
::::SAMO ČELIK::::
Ne znam šta vam toliko smeta ta mreža, ne bi trebalo da imalo zaklanja vidljivost... Jedino možda ne bih volio sjediti u prvom redu odmah ispred stuba. 
Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebeM4kaveli je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
::::SAMO ČELIK::::
Ha ha...Odlična ideja, zamisli Lešinare ili Škripare kako navijaju, a ispod piše ''Jedna si jedina''!!zamorano je napisao/la:Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebeM4kaveli je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Hajde robovi, predlozite ovoAl to nikom nikad nece naumpast da uradi
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
I likevoltron30 je napisao/la:Ha ha...Odlična ideja, zamisli Lešinare ili Škripare kako navijaju, a ispod piše ''Jedna si jedina''!!zamorano je napisao/la:Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebeM4kaveli je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Hajde robovi, predlozite ovoAl to nikom nikad nece naumpast da uradi
![]()
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektno
al kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi
ljudi moji pa ono je neviđenooo
maestralno odrađeno kao u snu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Mozda je ova ograda ipak nepotrebna ali eto neka stoji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jack777Pott
- Kontakt:
To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svastasamocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektnoal kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi
![]()
![]()
![]()
![]()
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ne znam kako ce izgledati bijela boja.
Brzo ce se prljat.
Bolje da su u crno ofarbali.
Brzo ce se prljat.
Bolje da su u crno ofarbali.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tad nije bio on uopste u Celiku. Druga stvar je sto kad sjednes na stolicu ne vidi se da pise Celik, a zid ce se uvijek vidjeti. Tako da je ovo neutralno za nas potpuno dobro jer i svejedno nasi transparenti idu preko togaJack777Pott je napisao/la:
To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svasta
Celik!3,2,2.
Ma šta ima bit' - ne bit' korektno, naš je stadion i pišemo šta hoćemo. Zato mu je ova izjava bez veze. Glavni korisnik stadiona je Čelik.Jack777Pott je napisao/la:To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svastasamocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektnoal kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi
![]()
![]()
![]()
![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
Edol je napisao/la:Ma šta ima bit' - ne bit' korektno, naš je stadion i pišemo šta hoćemo. Zato mu je ova izjava bez veze. Glavni korisnik stadiona je Čelik.Jack777Pott je napisao/la:To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svastasamocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektnoal kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi
![]()
![]()
![]()
![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ljepota..open in new tab.

Napravise pravi kavez sa ovolikom ogradom...
. Sve drugo je sasvim ok. Trenutno najbolje sto imamo u drzavi.
Bas mocna ograda.
Sad ce protivnici imat osjecaj da dolaze na UFC mec.
Sad ce protivnici imat osjecaj da dolaze na UFC mec.
Pa ja tek sad vidjeh da je ograda postavljena na svim tribinama a ne "samo" na dvije!?!? Ovo je stvarno bilo nepotrebno i koja god da repka dođe na BP, kada ljudi (igrači) istrčaju na teren pomisliti će "u yebote, gdje smo mi došli, ovi imaju opasne navijače divljake pa ih ovako komplet pregradili"
Nešto se ne mogu sjetiti jesam li ikada vidio neki stadion gdje su sve 4 tribine ograđene ogradom :/ neka mi neko pomogne, ja ovako nešto nisam vidio.
Inače teren izgleda super, čekam(o) stolice za ekipe, farbanje zida, golove i to je to
Inače teren izgleda super, čekam(o) stolice za ekipe, farbanje zida, golove i to je to
Pa jesil' ti onda ikada vidio Bilino polje?Alucard je napisao/la:Pa ja tek sad vidjeh da je ograda postavljena na svim tribinama a ne "samo" na dvije!?!? Ovo je stvarno bilo nepotrebno i koja god da repka dođe na BP, kada ljudi (igrači) istrčaju na teren pomisliti će "u yebote, gdje smo mi došli, ovi imaju opasne navijače divljake pa ih ovako komplet pregradili"Nešto se ne mogu sjetiti jesam li ikada vidio neki stadion gdje su sve 4 tribine ograđene ogradom :/ neka mi neko pomogne, ja ovako nešto nisam vidio.
Brate, ova ograda je oduvijek, na svim dijelovima stadiona. Ne znam koju su sad postavljali, izgleda samo istok, a i tu je prije godinu-dvije bila ograda. Uopće se ne sjećam kad je bilo, a kad nije, jer je nisam ni primijetio dok sam gledao utakmice sa juga, istoka i zapada.
Čelik Zenica 1945
Šta vam smeta ograda toliko? Nikako da skontam, uvijek je bila i niko se nije žalio. Iskreno meni i odgovara, ne bih da je neko nabije u mene u žaru borbe. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.