Farbaće se ovaj zidić uz teren, ako na njega misliš, samo ne znam još u koju boju.M4kaveli je napisao/la:Izgleda da nisu farbali onaj zid oko stadiona.
Zna li neko hoce li uopste to odraditi ?
@Elegant ta donja ograda se davno farbala.
Farbaće se ovaj zidić uz teren, ako na njega misliš, samo ne znam još u koju boju.M4kaveli je napisao/la:Izgleda da nisu farbali onaj zid oko stadiona.
Zna li neko hoce li uopste to odraditi ?
Jest glupost,slazem se...Ali smo je i zaradili zbog navijaca nasih na nasim terenima...I opet kada bude pogodak postignut koliko hoces hajvana ce visiti na njojHigh je napisao/la:Koja glupost što se ove mreže tiče. Al' eto, sami smo sebi krivi.
Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebeM4kaveli je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Hajde robovi, predlozite ovo
Ha ha...Odlična ideja, zamisli Lešinare ili Škripare kako navijaju, a ispod piše ''Jedna si jedina''!!zamorano je napisao/la:Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebeM4kaveli je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Hajde robovi, predlozite ovoAl to nikom nikad nece naumpast da uradi
I likevoltron30 je napisao/la:Ha ha...Odlična ideja, zamisli Lešinare ili Škripare kako navijaju, a ispod piše ''Jedna si jedina''!!zamorano je napisao/la:Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebeM4kaveli je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Hajde robovi, predlozite ovoAl to nikom nikad nece naumpast da uradi
![]()
To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svastasamocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektnoal kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi
![]()
![]()
ljudi moji pa ono je neviđenooo
![]()
![]()
maestralno odrađeno kao u snu.
Tad nije bio on uopste u Celiku. Druga stvar je sto kad sjednes na stolicu ne vidi se da pise Celik, a zid ce se uvijek vidjeti. Tako da je ovo neutralno za nas potpuno dobro jer i svejedno nasi transparenti idu preko togaJack777Pott je napisao/la:
To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svasta
Ma šta ima bit' - ne bit' korektno, naš je stadion i pišemo šta hoćemo. Zato mu je ova izjava bez veze. Glavni korisnik stadiona je Čelik.Jack777Pott je napisao/la:To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svastasamocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektnoal kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi
![]()
![]()
![]()
![]()
Edol je napisao/la:Ma šta ima bit' - ne bit' korektno, naš je stadion i pišemo šta hoćemo. Zato mu je ova izjava bez veze. Glavni korisnik stadiona je Čelik.Jack777Pott je napisao/la:To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svastasamocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektnoal kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.