WTFOprahnoge je napisao/la:Devet prvotimaca van stroja zbog stomačnih problema

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
WTFOprahnoge je napisao/la:Devet prvotimaca van stroja zbog stomačnih problema
I to je notorna laz, Buba je dao intervju nakon toga da nikad nije izjavio tako nesto.Hypnose je napisao/la:Ne, ne.... Za Dialibu i Diattu je pisalo da nisu imali para da jedu, sto je donekle i istina, iako sam vidjao Bubakara cesto u Vizi kako se zalaze i to ono bas kvalitetno, kao da nikad nije vidio hranu....
Rus to nije bio sigurno... On je dosao u sampionskoj sezoni i to tek kad se Amar vratio 2. put(tad su plate bile redovne) tj. to je ona sezona kad je Bekric sve izdominirao.... Rus nije nijednom nastupio i dobio je pedalu.....
Tad je Denis Selimovic(jos jedan stranac-Janez-kako sam njega zaboravio) dominirao na zadnjem veznom(predobar vezni) i nije bilo sanse da Rus igra pored njega i Culuma....
Cekaj malo,bio je jedan Rus u prvom mandatu Osima..Ona generacija koja je igrala sa Newcastlom..Znam i da je na jednom od treninga pred tu utakmicu on uletio grubo Bukiju pa se Buki kasnije zalioHypnose je napisao/la:Ne, ne.... Za Dialibu i Diattu je pisalo da nisu imali para da jedu, sto je donekle i istina, iako sam vidjao Bubakara cesto u Vizi kako se zalaze i to ono bas kvalitetno, kao da nikad nije vidio hranu....
Rus to nije bio sigurno... On je dosao u sampionskoj sezoni i to tek kad se Amar vratio 2. put(tad su plate bile redovne) tj. to je ona sezona kad je Bekric sve izdominirao.... Rus nije nijednom nastupio i dobio je pedalu.....
Tad je Denis Selimovic(jos jedan stranac-Janez-kako sam njega zaboravio) dominirao na zadnjem veznom(predobar vezni) i nije bilo sanse da Rus igra pored njega i Culuma....
Igraci sa strane su se hranili tada u vizi dobijali su bonove.A tekst je izasao u SAN-u.Hypnose je napisao/la:Za tog sarajevskog zeta ne znam![]()
Prvi put sad cujem..... Ma bilo ih je sigurno jos samo se ne mogu sjetiti.....
@pile To je objavljeno u nekim novinama... i da mu ujak salje pare da se prehrani.... mAda i ja vjerujem da je to laz i da je neki pitar napisao taj clanak.... A sto se tice prehranjivanja kazem ti vidjao sam Bubu kako cesto jede u Vizi(jer mu je dat veliki broj nakih bonova da moze jesti u Vizi) i znam da je isto cesto jeo kod nekog covjeka u Sarajevu, valjda u nekom restoranu kojeg drzi taj lik.... Sigurno nije bio gladan jer je hrana tada u Vizi za sarajevske uslove bila vrhunska... Ma pitarska ubleha jos jedna u nizu....
I domaci igraci su imali te kupone za jelopile87 je napisao/la:Igraci sa strane su se hranili tada u vizi dobijali su bonove.A tekst je izasao u SAN-u.Hypnose je napisao/la:Za tog sarajevskog zeta ne znam![]()
@pile To je objavljeno u nekim novinama... i da mu ujak salje pare da se prehrani.... mAda i ja vjerujem da je to laz i da je neki pitar napisao taj clanak.... A sto se tice prehranjivanja kazem ti vidjao sam Bubu kako cesto jede u Vizi(jer mu je dat veliki broj nakih bonova da moze jesti u Vizi) i znam da je isto cesto jeo kod nekog covjeka u Sarajevu, valjda u nekom restoranu kojeg drzi taj lik.... Sigurno nije bio gladan jer je hrana tada u Vizi za sarajevske uslove bila vrhunska... Ma pitarska ubleha jos jedna u nizu....
Tako ti je to kad se pravis pametan a ne znas ni tiParanoja je napisao/la:Amonaka![]()
![]()
Da nije mozda Amanakwa
Kolko ja znam,da je Wood zavrsio karijeru i sad radi neki porodicni poso, sa zenom,Uglavnom to znam zato sto je bio u onom nasem magazinu.3r0X je napisao/la:evo sad sam trazio onog wooda,igra u Bolehall Swifts u engleskoj koji se takmici u nekoj ligi,koju moras osvojiti da udjes u nacionalni ligaski sistem xD
heheh vidjao ga cesto u ssh mislim da se tako zvao fast.f kod trece gim.Rios je napisao/la:I domaci igraci su imali te kupone za jelopile87 je napisao/la:Igraci sa strane su se hranili tada u vizi dobijali su bonove.A tekst je izasao u SAN-u.Hypnose je napisao/la:Za tog sarajevskog zeta ne znam![]()
U FKS nema problema naši igrači se pravilno hrane.admirone je napisao/la:Sta je ovo s ovim nekim stomacnim virusom, dosta se ljudi zali a i sam sam sinoc povracao. Neka opasna epidemija.
Jasta..Husejinovic najpravilnijeNedimko je napisao/la:
U FKS nema problema naši igrači se pravilno hrane.admirone je napisao/la:Sta je ovo s ovim nekim stomacnim virusom, dosta se ljudi zali a i sam sam sinoc povracao. Neka opasna epidemija.
Bit ce da je virus ili prpa od Slavijeadmirone je napisao/la:Sta je ovo s ovim nekim stomacnim virusom, dosta se ljudi zali a i sam sam sinoc povracao. Neka opasna epidemija.
Kvesić, Zolotić, Antolović, Bekrić, Pehilj i Bogičević nisu trenirali!!!Elegant je napisao/la:Vrucina a jede se sve i svasta, masna hrana glavni problem. Puno bakterija ima po ovim vrucinama, pazi te se restorana i fast-fooda.
Dobro on je iznimka može da jede šta hoće jer je zvijezda ostali strogi režim.Rios je napisao/la:Jasta..Husejinovic najpravilnijeNedimko je napisao/la:
U FKS nema problema naši igrači se pravilno hrane.admirone je napisao/la:Sta je ovo s ovim nekim stomacnim virusom, dosta se ljudi zali a i sam sam sinoc povracao. Neka opasna epidemija.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Lokomotifa, rukometubih23 i 43 gosta.