FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AboveTheLaw » 28 avg 2012, 17:39

Oprahnoge je napisao/la:Devet prvotimaca van stroja zbog stomačnih problema :(
WTF :? :? :? :? :o :o :o

memce1987
Kontakt:

Post Postao/la memce1987 » 28 avg 2012, 17:44

Jao informacija, pa ukucajte yaya toure i odma ce te vidjeti da je igrao 19 utakmica u Olympiakosu za jednu sezonu i dao tri gola prije nego sto je otisao u Monaco. E da je iz Olympiakosa dosao na probu ovde kod nas, sigurno JESTE! :ugeek:

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 avg 2012, 17:45

Ne, ne.... Za Dialibu i Diattu je pisalo da nisu imali para da jedu, sto je donekle i istina, iako sam vidjao Bubakara cesto u Vizi kako se zalaze i to ono bas kvalitetno, kao da nikad nije vidio hranu....
Rus to nije bio sigurno... On je dosao u sampionskoj sezoni i to tek kad se Amar vratio 2. put(tad su plate bile redovne) tj. to je ona sezona kad je Bekric sve izdominirao.... Rus nije nijednom nastupio i dobio je pedalu.....
Tad je Denis Selimovic(jos jedan stranac-Janez-kako sam njega zaboravio) dominirao na zadnjem veznom(predobar vezni) i nije bilo sanse da Rus igra pored njega i Culuma....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 avg 2012, 17:48

Hypnose je napisao/la:Ne, ne.... Za Dialibu i Diattu je pisalo da nisu imali para da jedu, sto je donekle i istina, iako sam vidjao Bubakara cesto u Vizi kako se zalaze i to ono bas kvalitetno, kao da nikad nije vidio hranu....
Rus to nije bio sigurno... On je dosao u sampionskoj sezoni i to tek kad se Amar vratio 2. put(tad su plate bile redovne) tj. to je ona sezona kad je Bekric sve izdominirao.... Rus nije nijednom nastupio i dobio je pedalu.....
Tad je Denis Selimovic(jos jedan stranac-Janez-kako sam njega zaboravio) dominirao na zadnjem veznom(predobar vezni) i nije bilo sanse da Rus igra pored njega i Culuma....
I to je notorna laz, Buba je dao intervju nakon toga da nikad nije izjavio tako nesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 17:53

Hypnose je napisao/la:Ne, ne.... Za Dialibu i Diattu je pisalo da nisu imali para da jedu, sto je donekle i istina, iako sam vidjao Bubakara cesto u Vizi kako se zalaze i to ono bas kvalitetno, kao da nikad nije vidio hranu....
Cekaj malo,bio je jedan Rus u prvom mandatu Osima..Ona generacija koja je igrala sa Newcastlom..Znam i da je na jednom od treninga pred tu utakmicu on uletio grubo Bukiju pa se Buki kasnije zalio :lol: :lol: Ja znam za tog Rusa i on je takodjer na kraju,kad je otisao Osim i pocelo rasulo,govorio da nema citiram "za kifle" :mrgreen: Eh sad je li lagao ili ne,ne znam :D Kao i Dijaliba i Diatta..Usput,je li to ovaj Diatta sto sad sjedi na klupi pitara? :mrgreen:
EDIT Buki je tad rekao,citiram: "Jes vidio rusa,je.. majku.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 avg 2012, 18:02

Za tog sarajevskog zeta ne znam :D :D Prvi put sad cujem..... Ma bilo ih je sigurno jos samo se ne mogu sjetiti.....

@pile To je objavljeno u nekim novinama... i da mu ujak salje pare da se prehrani.... mAda i ja vjerujem da je to laz i da je neki pitar napisao taj clanak.... A sto se tice prehranjivanja kazem ti vidjao sam Bubu kako cesto jede u Vizi(jer mu je dat veliki broj nakih bonova da moze jesti u Vizi) i znam da je isto cesto jeo kod nekog covjeka u Sarajevu, valjda u nekom restoranu kojeg drzi taj lik.... Sigurno nije bio gladan jer je hrana tada u Vizi za sarajevske uslove bila vrhunska... Ma pitarska ubleha jos jedna u nizu....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 avg 2012, 18:11

Hypnose je napisao/la:Za tog sarajevskog zeta ne znam :D :D Prvi put sad cujem..... Ma bilo ih je sigurno jos samo se ne mogu sjetiti.....

@pile To je objavljeno u nekim novinama... i da mu ujak salje pare da se prehrani.... mAda i ja vjerujem da je to laz i da je neki pitar napisao taj clanak.... A sto se tice prehranjivanja kazem ti vidjao sam Bubu kako cesto jede u Vizi(jer mu je dat veliki broj nakih bonova da moze jesti u Vizi) i znam da je isto cesto jeo kod nekog covjeka u Sarajevu, valjda u nekom restoranu kojeg drzi taj lik.... Sigurno nije bio gladan jer je hrana tada u Vizi za sarajevske uslove bila vrhunska... Ma pitarska ubleha jos jedna u nizu....
Igraci sa strane su se hranili tada u vizi dobijali su bonove.A tekst je izasao u SAN-u.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 28 avg 2012, 18:12

Smajic trenira sa ekipom
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 18:17

pile87 je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Za tog sarajevskog zeta ne znam :D :D Prvi put sad cujem..... Ma bilo ih je sigurno jos samo se ne mogu sjetiti.....

Igraci sa strane su se hranili tada u vizi dobijali su bonove.A tekst je izasao u SAN-u.
I domaci igraci su imali te kupone za jelo ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 28 avg 2012, 18:30

evo sad sam trazio onog wooda,igra u Bolehall Swifts u engleskoj koji se takmici u nekoj ligi,koju moras osvojiti da udjes u nacionalni ligaski sistem xD

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 18:37

Paranoja je napisao/la:Amonaka :lol: :lol:

Da nije mozda Amanakwa ;)
Tako ti je to kad se pravis pametan a ne znas ni ti :lol: :lol: :lol: Igrac se zove punim imenom i prezimenom ZABLON DAVIES AMANAKA ;)
Posljednji klub mu je bio La Passe u sezoni 2009-2010 sa Sejsela :mrgreen: Trenutno nije poznato za koga nastupa..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 28 avg 2012, 18:42

3r0X je napisao/la:evo sad sam trazio onog wooda,igra u Bolehall Swifts u engleskoj koji se takmici u nekoj ligi,koju moras osvojiti da udjes u nacionalni ligaski sistem xD
Kolko ja znam,da je Wood zavrsio karijeru i sad radi neki porodicni poso, sa zenom,Uglavnom to znam zato sto je bio u onom nasem magazinu.

Sta je sa igracima,da li su se stvarno otrovali ?
svoj ti pos'o !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 avg 2012, 18:46

Rios je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

I domaci igraci su imali te kupone za jelo ;)
heheh vidjao ga cesto u ssh mislim da se tako zvao fast.f kod trece gim. :D al prica je vrh :lol:

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 avg 2012, 19:04

Sta je ovo s ovim nekim stomacnim virusom, dosta se ljudi zali a i sam sam sinoc povracao. Neka opasna epidemija. :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 avg 2012, 19:05

Vrucina a jede se sve i svasta, masna hrana glavni problem. Puno bakterija ima po ovim vrucinama, pazi te se restorana i fast-fooda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 19:06

:D
admirone je napisao/la:Sta je ovo s ovim nekim stomacnim virusom, dosta se ljudi zali a i sam sam sinoc povracao. Neka opasna epidemija. :D
U FKS nema problema naši igrači se pravilno hrane. :D
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 19:07

Nedimko je napisao/la::D
admirone je napisao/la:Sta je ovo s ovim nekim stomacnim virusom, dosta se ljudi zali a i sam sam sinoc povracao. Neka opasna epidemija. :D
Jasta..Husejinovic najpravilnije :lol: :lol:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 28 avg 2012, 19:08

Bit ce da je virus ili prpa od Slavije :lol:
::::SAMO ČELIK::::

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 avg 2012, 19:10

Elegant je napisao/la:Vrucina a jede se sve i svasta, masna hrana glavni problem. Puno bakterija ima po ovim vrucinama, pazi te se restorana i fast-fooda.
Kvesić, Zolotić, Antolović, Bekrić, Pehilj i Bogičević nisu trenirali!!!

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 19:10

Rios je napisao/la:
Nedimko je napisao/la::D
Jasta..Husejinovic najpravilnije :lol: :lol:
Dobro on je iznimka može da jede šta hoće jer je zvijezda ostali strogi režim.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.