Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

ripper
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ripper » 28 avg 2012, 21:22

HighburyHigh je napisao/la:
ripper je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo i navijace Stoke vas zayebavaju :D pjevaju Robin Van Persie he would scored that :lol: :lol:
Odustajete li vi ikad ? Cime lijecite taj svoj lijepi ego ? Provociranjem na ovoj temi. Inace se nisam mijesao u ovo, al' fakat ste dojadili Bogu ocu vise. Pisi nesto pametno ili nemoj pisati nikako. Licite mi na skupinu balavaca koji ne znaju sta ce pa provociraju i pisu bez razloga. Dosta brate dragi, dosta.
De bolan smiri se ;) zezancija je sve ovo, šta se odmah pališ :o :shock: ne mogu da vjerujem ...razmuti sok sebi, smiri se....nemoj toliko pjeniti i uzimati srcu sve ;) ovo je forum ba covjece...nije te niko napao :mrgreen:
I nemoj svojatati temu ili nekoga tjerati, nije ovo nicija babovina, jel tako

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 28 avg 2012, 21:34

Joj vala da hoce ovaj Lolcott otici,nadam se da je ovo tacno da je odbio ugovor,kako bi nam samo ben arfa legao :roll:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 21:38

Zasto Wenger ne pokusa sa Demebele-om ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 avg 2012, 21:41

ripper je napisao/la:De bolan smiri se ;) zezancija je sve ovo, šta se odmah pališ :o :shock: ne mogu da vjerujem ...razmuti sok sebi, smiri se....nemoj toliko pjeniti i uzimati srcu sve ;) ovo je forum ba covjece...nije te niko napao :mrgreen:
Ovo je sve samo nije forum,sve je spalo na provociranje i ciji je babo jaci
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 28 avg 2012, 21:46

ripper je napisao/la: De bolan smiri se ;) zezancija je sve ovo, šta se odmah pališ :o :shock: ne mogu da vjerujem ...razmuti sok sebi, smiri se....nemoj toliko pjeniti i uzimati srcu sve ;) ovo je forum ba covjece...nije te niko napao :mrgreen:
Smiren sam druze, smireniji ne mogu biti. Nikada nisam nista rekao za ove silne provokacije, ali ste vi vise smijesni. I smijesno je u sta se ova tema pretvara zbog odlazka jednog Persia, Songa, koga vec. Ovaj klub postoji od 1886 godine i nastavit ce da postoji bez njih. Pa sad reci ti meni jel' smijesno spominjati Persia, nerijesene tekme, i Bog zna sta vec niste pisali na jednoj temi koja je prvenstveno namjenjena za diskusije od fudbalu, o timovima, o igracima, a ne silnoj provokaciji od drugih "osoba" samo zato sto 'navijaju' za razlicite klubove. Ne govorim prvenstveno o tebi, pod ovim mislim i mnoge osobe koje su prosle kroz ovu temu. Pa ti reci meni drug jel' to imalo uljudno. Meni je ovdje vise smjesan rad moderatora koji mogu tolerisati ovo. Vodio sam i vodim veci broj foruma, siguran sam da je vecina osoba sa ovog foruma i clan jednog, pa dobro znam kako se stvari vode, sto ovdje nije rijec o tome. Ovo se veoma lako moze tretirati kao spam i provokacija, i ovo bi vrlo lako bilo kaznjivo na mnogo foruma, ali ne i ovdje. Molio bih moderatore koji su zaduzeni za ovaj podforum da uvide ovo i pocinju sa uvodjenjem nekog reda. Niko nije dosao ovdje da cita tudje provokacije, zna se za sta je forum namijenjen, mislim da je suvisno pisati o tome.

Unaprijed hvala.
Zadnja izmjena: HighburyHigh, dana/u 28 avg 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Victoria Concordia Crescit.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 28 avg 2012, 21:49

Pozdrav Gunnersi, vidim raspravlj se o tekmi sa Liverpoolom pa mi zapadose za oko neki komentari tipa "Lako cemo protiv Liverpoola" Zamolio bi one koji su vec napisali ovo da mi obrazloze zbog čega će to Arsenalu biti lako na Anfieldu ? :?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 28 avg 2012, 21:51

Imam neki lud osjecaj da bi Dempsey mogao zavrsit kod nas,a mjesto Lolcotta ce doci Affelay u to sam vise nego ubijedjen ! ti je sto se tice ofanzive,aa u def. Mbwia (ili tako nesto) i zadnji vezni samo dragi Bog zna ko ce nam doci :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2012, 21:59

neurofunk je napisao/la:Pozdrav Gunnersi, vidim raspravlj se o tekmi sa Liverpoolom pa mi zapadose za oko neki komentari tipa "Lako cemo protiv Liverpoola" Zamolio bi one koji su vec napisali ovo da mi obrazloze zbog čega će to Arsenalu biti lako na Anfieldu ? :?
Lahko biti nece. To nije ni napisao navijac Arsenala(mislim daje Ripper rekao da ce to Arsenal lagano rijesiti). Ali cinjenica je da Arsenal ne gubi bas cesto protiv Liverpoola posebno zadnjih godina(ne uzimajuci u obzir onaj poraz zbog sudijske greske). Ni jedna utakmica EPL nije lagana, a posebno ne Liverpool, ali moze se do pobjede sto da ne. Kao sto rece Arnel, veliki klubovi uvijek idu na pobjedu, jos posebno Arsenal pod Wengerom se i ne zna braniti.
Celik!3,2,2.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 28 avg 2012, 22:08

Liverpool je pod imperativom pobjede, jedan bod iz dva kola je razocaravajuce i sigurno da ce biti tesko. Tradicija meni nista ne znaci. Gazimo i mi Celzi redovno pa nas opet dobise u finalu FA CUPA.
Ja se nadam pobjedi svog tima, znam da ce biti gutavo al red je da se uzmu prva tri boda u novoj sezoni. :D
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

belefront

Post Postao/la belefront » 28 avg 2012, 22:11

Iskreno tuga je da vidim da 3 velika kluba kao Tottenham,Arsenal i Liverpool ovako lose startaju a da neki usran* WBA,Everton ili Swansea imaju max broj bodova.. Nadam se boljem razvoju sezone za ove tri ekipe :D

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 28 avg 2012, 22:19

arminarsenal je napisao/la:Imam neki lud osjecaj da bi Dempsey mogao zavrsit kod nas,a mjesto Lolcotta ce doci Affelay u to sam vise nego ubijedjen ! ti je sto se tice ofanzive,aa u def. Mbwia (ili tako nesto) i zadnji vezni samo dragi Bog zna ko ce nam doci :D
Demspey, prije u Liverpool rekao bih. Mislim da je Wenger odustao od njega od posljednjih spekulacija. Ne znam razlog. Ja nisam za Afellaya da se kupi. Ok bi bio kao posudba ali kao kupovina nije rjesenje. Ima dosta kvalitetnijih rjesenja koja bi se mogla dovesti. Posto je OX prebacen na CM, cisto sumnjam da ce ga vracati opet na krilo.

Spekulacije za Jesusa Navasa sada imaju smisla, mislim da se vec imalo obzira Walcottov odbijeni ugovor sto je u ovom slucaju njegov odlazak veoma moguc. Znam da Navas ima jedan oblik nostalgije pa nisam siguran u njegov dolazak. Ako Walcott ode siguran sam da ce biti popunjavanje njegovog mjesta.

Sto se tice mid pozicije, Cabaye je veoma moguca solucija. Nije klasicni DM, ali mislim da ako su ove spekulacije i istinite nece krenuti po dva midfieldera, pa mislim da opcija tipa M'vila + Cabaye ne bi dosla u obzir. Ako odluci za igraca tipa Cabaye sigurno da cemo gledati formaciju kao prosle sezone, ali Cabaye bi igrao nesto malo povucenije uz kljucne pasove i vise ofanzivne zadatke.
Znaci uz formaciju 433 Arsenal bi igrao u veznom redu sa dva malo povucenija midfieldera uz jednog kreativnog i jednog koji bi razbijao napade drugih timova + Cazorla kao AMF.

Za defendera, Arsenal se interesuje za mladog Nicolai Boilesen iz Ajaxa. Veoma dobar lijevi bek i veliki prospekt. Takodjer prijasnja interesovanja za Mbiwu su se obnovila pa je i to moguca solucija, jer je Mbiwa poprilicno sposoban za igru na beku.
Uglavnom vidjet cemo sve u ovo par dana sto je ostalo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2012, 22:21

Sto se Fa kupa tice, mislim da ste ih uzeli 2 puta u sezoni, a treci put je vec tesko. Tako je i Arsenal prosle godine ispao od Sunderlanda, uzeli dva puta u sezoni i ispali iz Fa kupa. A i Arsenal mora ici na pobjedu, uz to Liverpool nije tim koji se moze i zna braniti kao sto to radi Stoke ili Sunderland, doduse jest opasniji i po gol naravno, ali opet i Arsenalu je ofanziva jaca strana. Mislim da ce biti utakmica sa puno golova, nadam se da ce u mrezi Reine biti jedan vise. Ima Arsenal dobre sanse da dobije ovu, naravno ima i Liverpool, ne sumnjam da ce biti dobra utakmica. Liverpool je pokazao da je odbrana malo oslabila(primili pet), znaci red je da i Arsenal zabije.
Celik!3,2,2.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 avg 2012, 22:24

HighburyHigh je napisao/la:
ripper je napisao/la: De bolan smiri se ;) zezancija je sve ovo, šta se odmah pališ :o :shock: ne mogu da vjerujem ...razmuti sok sebi, smiri se....nemoj toliko pjeniti i uzimati srcu sve ;) ovo je forum ba covjece...nije te niko napao :mrgreen:
Smiren sam druze, smireniji ne mogu biti. Nikada nisam nista rekao za ove silne provokacije, ali ste vi vise smijesni. I smijesno je u sta se ova tema pretvara zbog odlazka jednog Persia, Songa, koga vec. Ovaj klub postoji od 1886 godine i nastavit ce da postoji bez njih. Pa sad reci ti meni jel' smijesno spominjati Persia, nerijesene tekme, i Bog zna sta vec niste pisali na jednoj temi koja je prvenstveno namjenjena za diskusije od fudbalu, o timovima, o igracima, a ne silnoj provokaciji od drugih "osoba" samo zato sto 'navijaju' za razlicite klubove. Ne govorim prvenstveno o tebi, pod ovim mislim i mnoge osobe koje su prosle kroz ovu temu. Pa ti reci meni drug jel' to imalo uljudno. Meni je ovdje vise smjesan rad moderatora koji mogu tolerisati ovo. Vodio sam i vodim veci broj foruma, siguran sam da je vecina osoba sa ovog foruma i clan jednog, pa dobro znam kako se stvari vode, sto ovdje nije rijec o tome. Ovo se veoma lako moze tretirati kao spam i provokacija, i ovo bi vrlo lako bilo kaznjivo na mnogo foruma, ali ne i ovdje. Molio bih moderatore koji su zaduzeni za ovaj podforum da uvide ovo i pocinju sa uvodjenjem nekog reda. Niko nije dosao ovdje da cita tudje provokacije, zna se za sta je forum namijenjen, mislim da je suvisno pisati o tome.

Unaprijed hvala.
Neki dan, neko postavi klip kako arsenalovi navijaci pjevaju RVP-u "She said no Robin", ko neki šuk svom dojucerašnjem idolu....valjda što je silovao ili pokušao silovati neku trebu - pa nisi njima spocitavao na te klipove ;) vjerovatno što su to postavili arsenalovi fanovi, a to je priznat ces malo licemjerno...a i to je spam identican svakom spamu, jel tako ;) ....trebaš biti dosljedan u svom moralisanju, pa i navijacima arsenala držati lekcije i prodike ,kad i oni sami spamaju ovu temu....ja postavio klip sa iste tekme, kad pjevaju fanovi Stoke i ti meni odmah lekciju :lol: :lol: hajd nejse

Ma, mislim bezveze se stvorila raspravo oko nicega....hajd pozz :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 22:30

Afellay bi leg'o pravo dobro Arsenalu.
Sve taj momak ima, al ima i ucestale povrede.
Mislim da bi pored Santija bio najbolji u vezi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 28 avg 2012, 22:30

ripper je napisao/la: Neki dan, neko postavi klip kako arsenalovi navijaci pjevaju RVP-u "She said no Robin", ko neki šuk svom dojucerašnjem idolu....valjda što je silovao ili pokušao silovati neku trebu - pa nisi njima spocitavao na te klipove ;) vjerovatno što su to postavili arsenalovi fanovi, a to je priznat ces malo licemjerno...a i to je spam identican svakom spamu, jel tako ;) ....trebaš biti dosljedan u svom moralisanju, pa i navijacima arsenala držati lekcije i prodike ,kad i oni sami spamaju ovu temu....ja postavio klip sa iste tekme, kad pjevaju fanovi Stoke i ti meni odmah lekciju :lol: :lol: hajd nejse

Svako ima pravo na svojoj temi "kudit" svog kako bivseg tako i sadasnjeg igraca,nije to isto jer taj klip nije bio postavljen na stranicu Man-Utda ! Skontaj se malo !

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 28 avg 2012, 22:35

ripper je napisao/la: Neki dan, neko postavi klip kako arsenalovi navijaci pjevaju RVP-u "She said no Robin", ko neki šuk svom dojucerašnjem idolu....valjda što je silovao ili pokušao silovati neku trebu - pa nisi njima spocitavao na te klipove ;) vjerovatno što su to postavili arsenalovi fanovi, a to je priznat ces malo licemjerno...a i to je spam identican svakom spamu, jel tako ;) ....trebaš biti dosljedan u svom moralisanju, pa i navijacima arsenala držati lekcije i prodike ,kad i oni sami spamaju ovu temu....ja postavio klip s iste tekme, kad pjevaju fanovi Stoke i ti meni odmah lekciju :lol: :lol: hajd nejse

Ne shvataj ovo raspravom, manje-vise shvati kao savjet, ne samo za tebe, nego za sve koji dolaze na ovu temu sa namjerom provokacija. Niti sam kad isao na druge teme sa tom namjerom, niti cu. Ono gore se odnosilo za sve, takodjer i za osobe sa ove teme, arsenalove fanove, bez ikakvog licemjerstva i privilegija. To i jeste srha foruma. Znaci i oni koji navijaju za Arsenal i idu na druge teme s namjerom provociranja, ne trebaju se razlikovati od drugih osoba koji to rade na ovoj temi. Moderator bi trebao uvidjeti i sprijeciti iste. To je ono sto predlazem za mnogo bolji i uljudniji nacin komuniciranja.

Ne bih vise o ovome, da ne ispadne da ulazimo u spam. Uzivaj drug :cheers:

siromah
Kontakt:

Post Postao/la siromah » 28 avg 2012, 23:16

sta reci za ovu sliku
slika

Uploaded with ImageShack.us

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 28 avg 2012, 23:30

Samo da se osvrnem na odlazak Walcotta, brate glup k'o stup. Radije malog Gnabrya na krilo stavit i uživat nego gledati njegovu besmislenu trku gore dole. Dalje, to bi otvorilo put dovođenju Jesusa što je na kraju krajeva troduplo bolje rješenje od ovog Thea. Samo eto, drma ga nostalgija često pa bi nam to problem predstavljao.

[youtube][/youtube]

On će da dobije priliku ako Walnutt ode 8-)

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 29 avg 2012, 00:16

frankqqqqq je napisao/la:Samo da se osvrnem na odlazak Walcotta, brate glup k'o stup. Radije malog Gnabrya na krilo stavit i uživat nego gledati njegovu besmislenu trku gore dole. Dalje, to bi otvorilo put dovođenju Jesusa što je na kraju krajeva troduplo bolje rješenje od ovog Thea. Samo eto, drma ga nostalgija često pa bi nam to problem predstavljao.

[youtube][/youtube]

On će da dobije priliku ako Walnutt ode 8-)
EEE upravo too... :D :D :D :D :D :D Posto sigurno nece dovesti Ben Arfu ka da sam na Wengerovom mjestu ne bih takodje dovodio zamjenu za Thea. Gurnuti Gnabrya i Esfilda takodje u vatru pa neka se celice... Mislim, imaju oboica po 18 godina vreme je da pokazu sta znaju... A za pare sto dobiju za Thea lijepo pokriti druge pozicije.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 avg 2012, 00:26

Gnabry je ove godine 17 napunio :mrgreen: Nego, nešto mi tiho ovo oko zadnjeg veznog, ni Capoue ni M'Vila se ne spominju.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.