FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

smopiBVB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la smopiBVB » 29 avg 2012, 11:07

Neutralan88 je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:Evo,taman da postujem kad pametnjakovic napisao svoj novi pametni post!On kaze kolegi nemoj se brinuti,a visi po temi BvB-a i "brine" :lol: :lol: :lol:
Ko ne vjeruje nek mu pogleda postove...

IZVINJAVAM SE OSTALIMA ZBOG GLUPE TEME ali vam @proFCB i slicni njemu ruse "ugled"! ;)
Samo iskreno eto ruku na srce al tipicno bosanski forum :lol:

Dok Dortmund nije nista osvajao nema navijaca, osvojise zadnje 2 godine 2 titule i evo ga imamo pun forum navijaca Dortmunda :D :D :D :D

Znaci iduce sezone ste navijaci drugog tima ako ne osvoji BvB mislim svaka cast takvim navijacima ups fanaticima :lol:
Sad ko se nije prikljucio prije na forum znaci nije prije navijao za njih...Znas forum nije mjerilo,mozda neko nije ni znao da on postoji,kao npr.JA!Boze sacuvaj da se pravdam ili tako nesto ali eto volim objasniti i reci da nisi upravu,govorim u svoje ime!Da si mi neko bitan dokazao bih ti jednostavno jednom slikom ali iskreno me briga sta drugi misle pa tako i ti! ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 avg 2012, 11:08

smopiBVB je napisao/la:Cestitke na transferu svim pravim navijacima i simpatizerima!

@proFCB
Nisi ni svjestan koliko si "pametan"! :?
Tebi je najbitnije sta ce BvB-ovci prokomentarisati,kako ce BvB odigrati,dali cete dovesti bolje pojacanje nego BvB,to je strah...Decko,preopterecen si BvB-om,to je tvoj problem,samo reci,snimit cemo ti DVD sa tekmama BvB-a pa da imas sta gledati(navijaci,igra...),mozda ga od uzbudjenja i slajfnes ;)
Jos nesto,nemoj svega ti tamo po temi da se onako hinjski uvlacis u bulju sa svojim pametnim pitanjima,dajte mi sastav i sl gluposti,jadan nebio samo ti noge vire,i onda prva sansa da isprovociras TU SI GLAVNI!To sto radis je odron,ali nek si pokazao,treba znati kako se odnositi prema tebi!
p.s.ovo sto kazes "nemocni",trcis pred rudu,niste doveli Messia da moze sam dati 70-80 golova,uostalom vidjet cemo na kraju sezone rezultat ;)

A vidi sincicu moj, kada mi nismo doveli bolje pojacanje nego BvB? Nemoj bit smijesan i nemoj to porediti nikako! Da li sam ja preopterecen BvB-eom ili nisam je cisto moja stvar i nema potrebe da ti zalazis u to polje,a za tvoju informaciju vjeruj mi da sam odgledao vise utakmica BvB-ea nego ti, u to budi siguran!
Ja kad i ako trazim sastav to sigurno ne radim da se nekom ulizujem ili nesto drugo,nego zato sto mi je potreban za neke moje stvari koje ti naravno ne moram objasnjavati.

Kad kazem "nemocni" onda nigdje nisam potrcao, saberi Bayernove transfere ove godine i sve ce ti bit jasno!!!

PS: Totalno sam te izdominirao,ako mi verujete!
Gojko Velicanstveni

hahahahhahhaha

Uli Hoeness je dao svoje saopstenje koje glasi, prilicno sam optimistican u pogledu ovog transfera i sve bi se trebalo zavrsiti za nekoliko dana!
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2012, 11:15

Znači napokon je završila i ova saga.Nadam se da ćemo sa Martinezom dobiti finalni dio slagalice koje prošle sezone nismo imali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 avg 2012, 11:16

@proFCB
Ima li mi sta plavo oko vrata?? :?
Iskreno briga me za sta ti trebaju te stvari(sastav itd.)samo NE BITI DVOLICAN I NE SE ULIZIVATI! ;)
Kad smo kod pojacanja...kako li ce se Reus pokazati a kako ovi vasi majstori,poredit cemo na kraju sezone,moze? :?
To ko je koliko tekmi pregledao itd. :lol: A sad zdravo,i kad se sljedeci put dodjes ulizivati,prvo pitaj pa onda,"MORE?" ;)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 avg 2012, 11:21

Dolaskom Javia vjerovatno ce Tymo do kraj prelaznog roka napustiti Bayern.

Mislim da je Shakthar prije nekoliko dana ponudio 5mil.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 avg 2012, 11:42

Eto ga! 40 il' 46 milki,puno je brate puno.Nadam se da je decko svjestan da se za njegove novce mog'o dovest Fabregas,Falcao,Toure,Xabi alonso i 75 % Dortmunda! Nadam se da ovim nismo cupali Špansku ekonomiju koja je u syebadi nego da ce on osJetlat obraz i u narednim godinama opravdat ulozene eure. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 avg 2012, 11:56

Centre forward je napisao/la:Eto ga! 40 il' 46 milki,puno je brate puno.Nadam se da je decko svjestan da se za njegove novce mog'o dovest Fabregas,Falcao,Toure,Xabi alonso i 75 % Dortmunda!
Falcao u svom ugovoru ima klauzulu od 70-80 miliona eura. Tako da.... :)
A i ovi ostali teško da bi bili jeftiniji, gotovo sigurno ne, barem dvojica od ovih preostalih....

Izgleda da su naši iz kluba Martineza posmatrali nekih 5 godina od prilike.
Sve sam prije inače govorio o ovom igraču i transferu, sad je samo na njemu da se dokaže i da pruži ono što zna i umije. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 avg 2012, 12:02

Jel danas press konferencija i sluzbeno predstavljanje?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 avg 2012, 12:04

anelbavarac je napisao/la:Jel danas press konferencija i sluzbeno predstavljanje?
Samo polako, danas ne može biti, jer dok ode u Španiju avionom, dok tamo sve završi oko papirologije, pa onda dok se vrati. Možda stigne večeras nekad potpisat. Ali prije sutra ništa od predstavljanja mislim.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 avg 2012, 12:28

effe_sa je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Eto ga! 40 il' 46 milki,puno je brate puno.Nadam se da je decko svjestan da se za njegove novce mog'o dovest Fabregas,Falcao,Toure,Xabi alonso i 75 % Dortmunda!
Falcao u svom ugovoru ima klauzulu od 70-80 miliona eura. Tako da.... :)
A i ovi ostali teško da bi bili jeftiniji, gotovo sigurno ne, barem dvojica od ovih preostalih....

Izgleda da su naši iz kluba Martineza posmatrali nekih 5 godina od prilike.
Sve sam prije inače govorio o ovom igraču i transferu, sad je samo na njemu da se dokaže i da pruži ono što zna i umije. ;)
Ma mislio sam na realnost.Niko na ovoj planeti ne vrijedi toliko novca.K'o sto kod mene stari kaze kad je negdje procit'o da RvP ima astronomsku platu u Unitedu "da kopa zlato 24/7 ne moze se isplatit" .Ima tu elemenata al' da ne idemo u off,i te spanske odstetne klauzule su obicna sr.anja,a i kad im ekonomija jos malo pa dozivi sudbinu svih juznjackih vidjecemo onda ;) .A sto se tice Martina,kako god da scontas i skrtu politiku nase uprave vjerovatno si u pravu da je posmatran duzi vremenski period i da je vidjen kao dugorocno rjesenje jer nema sanse da bi se Enes kock'o i izvalio tolike novce.Nadajmo se da ce se se Javi brzo uklopit,a i ostalima je laknulo ovo oko transfera,sad ce igra bit opustenija i produktivnija :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 avg 2012, 12:33

sta reci no fantasticno mada jos nije formalno gotovo eto braco bavarci da vam cestitam jer smo dobili ono sto nam je nedostajalo onaj mali dio slagalice da bi smo dobili tim samo za vrh finala na svim frontovima mada je i ova sadasnja ekipa vrh .def.je jasno da smo sa martinezom dobili po meni njaci vezni red svincek ce biti puno ofanzivniji a usto tu je gustavo koje ce voditi zestoku bitku sa martinezom za prvu postavu gustavo je fanastican zesto ce biti borba nemora da znaci ako je 40mil.placen da ce sig.igrati sve po zaslugama i zalaganju neko mora na klup bas zato stosam ubedjen da ce krosonja sigurno igrati u prvoj post. recimo gustava ubaciti da igra kada je tekma gdje treba cuvati rezultat a martineza kada se napada svim silama :) izgleda da se isplatilo ono moje upozorenje martinezu da ce mu marija najebati kad ono jutros imam sta vidit doso martinez na med.preglede :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 avg 2012, 12:36

jedva cekamtekmu protiv stutgarta bice pakleno borba za prvu postavu uhh

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 avg 2012, 12:53

http://derbayernblog.wordpress.com/2012 ... -martinez/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://spielverlagerung.de/2012/08/17/k ... -martinez/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ovde 2 super linka koja dosta govore o Martinezu. Naime u prvom je stranica Der Bayern Blog obavila intervju sa Rene Marićem, momkom koji na stranici spielverlagerung.de vrši fantastične taktičke analize utakmica. Rene u ovom intervjuu govori dosta o Martinezu. Svi koji znaju njemački trebaju svakako pročitat, a ja mogu samo neke sad za sad krakte stvari reči koje je on tu rekao.
Naime on kaže za Javija, da je jako inteligentan igrač koji sjajno čita igru i da je to njegova i najveća prednost. Prednost njegovu u odnosu na Gustava vidi i u tome što Javi osvaja lopte bez faula često i isto tako često prekida protivničke akcije na taj način što loptu ne ispucava u aut, nego osvajanjem lopte vrši brzu transformaciju prema naprijed. Isto tako Rene kaže da Martinez strateški dobro dijeli lopte prema naprijed. Govori da je dosta sličan tip igrača Carricku i Busquetsu, isto tako navodi da i pored svoje izrazite visine, Javi je dosta dobro pokretljiv na zemlji.
To bi bilo ukratko, možda poslije ak zatreba prevedem još neke stvari iz ovog teksta, a inače onoliko koliko poznajem igru Martineza, s dosta stvari se gore mogu složit, ali ovaj Rene je to dosta bolje još pratio i izučavao i što se analiza utakmica tiče, taktički analiza, lik je stvarno vrh, vrhova.

U drugom tekstu Rene na svom siteu analizira i upoređuje Martineza i Gustava. Oboje vrijedi pročitat. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2012, 12:56

[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 29 avg 2012, 12:58

Hvala Bogu pa je riješene ova saga o Martinezu.Mislim da dugo nismo imali ovako mlad a usput i kvalitetan igrački kadar.Uprava je dovela odlična pojačanja,iskusnog gomana Toma Starkea,
čak smo i tu pomladili ekipu(Butt imao 37),u napadu smo doveli mladog Manđžukića,
koji je već pokazao da bi trebao biti veliko pojačanje za našu ekipu.
Pored njega doveden je povratnik Pizzaro koji je nekoliko godina igrao odlično u Bundesligi.
Pored Bayerna igrao je dobro i za ekipu Werdera.O odbrani ne treba puno trošiti riječi.
Fenomenalna!Doveli smo još Dantea, a kada se još vrati Alaba i Contento trener Yupp će imati itekako težak posao kako posložiti momčad u odbrani.
Sredina terena, također fenomenalna.Čini se da Anatoliy više neće imati mjesta u Bayernu(spominje se Shahtar),
a i bez njega tu smo prejaki.Pojačanja fantastična:dva mlada igrača Shaqiri i Martinez sa Schweinsteingerom i Gustavom, te ofanzivnim veznjacima poznatijim kao tandem Robbery.Nema mjesta na kojem Bayern nije popunjen,
sve izgleda sjajno. Počeli smo dobro te osvojili Superkup i ako bog da osvojićt ćemo ih još :mrgreen:
Pošto je ovo moj prvi post na ovoj temi, pozdravljam sve Bavarce i želim Bayernu dosta trofeja u predstojećoj sezoni :)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 avg 2012, 12:58

Omerbavarac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Herzlich Willkommen Javi

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 avg 2012, 13:00

@GAL
dobio si sliku,svaka cast!!!

Ko ce igrati u prvoj postavi,stvarno blage veze nemam,ali sam 100% siguran da je ovo jedan od najjacih sastava koje je Bayern Munchen ikada imao! I ukoliko ih don Jupp uspije sve uigrati kako treba,ne treba bjezati od uloge favorita na sva tri fronta,recimo da se moze bezobrazno reci da smo odmah iza Barcelone!!!

Jedva cekam tekmu sa Stuttgartom,kao i LP
Stern des Südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 avg 2012, 13:06

proFCB je napisao/la:@GAL
dobio si sliku,svaka cast!!!

Ko ce igrati u prvoj postavi,stvarno blage veze nemam,ali sam 100% siguran da je ovo jedan od najjacih sastava koje je Bayern Munchen ikada imao! I ukoliko ih don Jupp uspije sve uigrati kako treba,ne treba bjezati od uloge favorita na sva tri fronta,recimo da se moze bezobrazno reci da smo odmah iza Barcelone!!!

Jedva cekam tekmu sa Stuttgartom,kao i LP
Ja sam ubijedjen za Noera i Dr. Lahma,za ostale je upitno :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 avg 2012, 13:12

A Robbery?
Stern des Südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 avg 2012, 13:37

Nekako sam ubijedjen da ce celavi Niskozemac opet imat' problema sa povredama,msm volio bih da je zdrav cijelu sezonu da se razumijemo a Bilal je uvrsten u dream tim Baye svih vremena.On je sugurica,samo kad nije preehladjen :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: rikimo i 5 gostiju.