Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ja vam garantujem da sa ne znam kakvim timom izađemo, mi nećemo imati neku sporednu rolu u LP, vidjet ćete.
Ponavljam, neovisno hoće li doći Bendtner ili Džeko/Llorente, mi ćemo imati značajnu rolu u LP.
Ponavljam, neovisno hoće li doći Bendtner ili Džeko/Llorente, mi ćemo imati značajnu rolu u LP.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Bolje Borrielo nego Bendtner.. i ja se slažem...10DelPiero je napisao/la:Jos je goriOxygen je napisao/la:Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.
Zašto, zato što je Bendtner profil igrača koji nama treba (ne klasa, ali profil da), odličan u skoku, visok i jak.
Na euru je pokazao da nije kloc kakvim ga smatraju, plus je vrlo mlad, 1988 godište, a ima mnogo iskustva već.
U svakom slučaju, uzeo bih njega prije ovih starih igrača sa kojima se povezujemo, može se tu ići na siguricu, pozajmica sa opcijom kupnje ako se pokaže, to bi Arsenal sigurno dopustio, a mi ništa ne gubimo.![]()
Ma bolje onda Borriela na 1 godinu jer vec poznaje tim i ideje koje Conte ima te stil igre. Bendtner je bio u najboljem mogucem timuu da iskoristi svoj potencijal i to nije uspio, dovoljno govori o njemu kao igracu. Apsolutni prosjek
Eh kud kriketaš nije odriješio kesu pa dao da se dovede El Tigre... proda jednu jahtu i to je to... 'bo ga ćaća...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nemoj samo bendtnera ... samo ne tog kloca pa to je najveci kloc u historiji multiverzuma, za njega je i borriello izmislio dva fudbala ... znaci bolje nikog ne dovoditi nego tog kloca.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
KAkav Bendtner to ce samo biti novi Amauri tip ili Iaqinta.. Jbg sada ako nisu moglu dovesti nekog top igraca u napad onda nam ni netreba sada niko.. Dzaba trositi pare bezze..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bologna, arriva Pazienza
jedan manje... tako bar izgleda po posljednjim informacijama
jedan manje... tako bar izgleda po posljednjim informacijama
The Old Lady is back on TOP...
Nakon sinoćnjeg sramotnog ispadanja Udinesea moram reći da Italija nema dostojnog predstavnika u Evropi osim nas, vidjet ćemo dokle mi možemo ove godine 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★ STILE JUVE ! ! !
- SoloJuve26
- Kontakt:
Fiorentina je na putu da dovede Berbatova za neki 5 milki,, a mi se vezemo s Bendtnerom??
I jos nesto, evo citam na Corriere dello sport da smo se okrenuli sada na Gilardina
.
ako se sjecate prije bas sam govorio da ce to i biti Gilardino koji ce nas pojacati..
yeahh idemo na tripletu osvojiti...
Nemogu sebi jos doci, pricalo se o ovima Cavani,Higuain,Suarez,Van Persie,Jovetic,Llorente,Dzeko ,,,,,,, i sad na kraju Bendter, Gilardino eto jos fali samo da se spomene Adilovic i to je to
Edit..
Evo izgleda da je zvanicno oko Rubinha.. podpisuje na 1 godinu..
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... -lanciano/" onclick="window.open(this.href);return false;
I jos nesto, evo citam na Corriere dello sport da smo se okrenuli sada na Gilardina
ako se sjecate prije bas sam govorio da ce to i biti Gilardino koji ce nas pojacati..
yeahh idemo na tripletu osvojiti...
Nemogu sebi jos doci, pricalo se o ovima Cavani,Higuain,Suarez,Van Persie,Jovetic,Llorente,Dzeko ,,,,,,, i sad na kraju Bendter, Gilardino eto jos fali samo da se spomene Adilovic i to je to
Edit..
Evo izgleda da je zvanicno oko Rubinha.. podpisuje na 1 godinu..
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... -lanciano/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Treba nam centarfor jedan, da pojača konkurenciju.
Svi se nadamo da će to biti Llorente, ali...
Bendtner, neloš igrač, pojma nemam kako bi se snašao u Italiji, ali meni fkt nije toliko loš igrač. Nije klasa, ali mogao bi pomoći tu i tamo.
Gilardino bi bio solidan potez, znate da ga volim, u Juventusu bi vratio formu, siguran sam.
Ne znam šta Bilbao ludi radi. Martineza su prodali, Llorente će džaba otići ako ga sad ne puste, pa uzmite 20 miliona i dosta
Sutra je vrlo važan dan, priželjkujemo Dinamo u grupi aBd... to bi idealno bilo.
Svi se nadamo da će to biti Llorente, ali...
Bendtner, neloš igrač, pojma nemam kako bi se snašao u Italiji, ali meni fkt nije toliko loš igrač. Nije klasa, ali mogao bi pomoći tu i tamo.
Gilardino bi bio solidan potez, znate da ga volim, u Juventusu bi vratio formu, siguran sam.
Ne znam šta Bilbao ludi radi. Martineza su prodali, Llorente će džaba otići ako ga sad ne puste, pa uzmite 20 miliona i dosta
Sutra je vrlo važan dan, priželjkujemo Dinamo u grupi aBd... to bi idealno bilo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ja nezz ssto svi mrzite Bendtnera,meni uopšte nije loš igrač pogotovo kada je u pitanju formacija 4-3-3 gdje može sa lakoćom da spušta lopte Pepeu ili nekom drugom vazno je samo da neko dođe a da to ne bude Borielo i Jovetić jer nama je potrebna jedan sirovina u napadu po mogućnosti da ima malo mozga i to je to.
Paolo Aghemo (Sky): "The top player won't come"
Marotta, Marotta...samo lomača dolazi u obzir
Marotta, Marotta...samo lomača dolazi u obzir
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa ovog Rubinha smo doveli džabe, nije bio pod ugovorom. Bravo, Marotta! Ovo se pokušava iskupiti.

I Conte se prošle sedmice u jednom intervju ponadao i bio uvjeren da će neko doći u napad, ali opet ništa, Marotti je bolje da ne ide Misteru na oči.
Danas će Conteovi advokati uložti žalbu na civilnom sudu, vidjet ćemo hoće li biti kakve fajde od toga.
I Conte se prošle sedmice u jednom intervju ponadao i bio uvjeren da će neko doći u napad, ali opet ništa, Marotti je bolje da ne ide Misteru na oči.
Danas će Conteovi advokati uložti žalbu na civilnom sudu, vidjet ćemo hoće li biti kakve fajde od toga.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ima nade , bar za borriella 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nemojte mi sad tog stava ko sto Arsenalovi navijaci imaju ovdje, ode RVP dobar je i Podolski
, obecali su napadaca svjestske klase, sad nam spominju Bendtnera i Pelusa, to je cisto gomilanje nepotrebnih igraca kojih necemo moci da se rijesimo narednih sezona i oni ce predstavljati uslov za dolazak tog top igraca....da smo se rijesili Pacijence, Ciglera, Martineza itd stigao bi taj top igrac, slijedece sezone ce biti prica ako se rijesimo Padoina, Pelusa, Bendtnera stize taj igrac....kad pomislim da sam i ja poceo vjerovati da je Marota blizu Mogija, a on toliko propusta pravi ,vec drugi-treci prelazni rok imamo nesto novca a ne pravimo nikakav posao vec gomilamo polovnjake koji nam otezavaju svaki naredni prelazni rok....
top player(ili Drogba) + lb( u slucaju da ne bude top player u napadu onda ovdje mora biti) ili noga pa stavit nekog sposobnijeg....tako dobro je poceo mercato sad treba da se uprska i da ispadne da nismo uradili nista. Ima jos vremena da se ispravi i dovede pravog igraca.
top player(ili Drogba) + lb( u slucaju da ne bude top player u napadu onda ovdje mora biti) ili noga pa stavit nekog sposobnijeg....tako dobro je poceo mercato sad treba da se uprska i da ispadne da nismo uradili nista. Ima jos vremena da se ispravi i dovede pravog igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Apsolutno se slazem ako nece dovesti WC napadaca nisu nam potrebni i Bendtner,Borigol i slicni bolje da nista ne dovodimo i gotovo

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Također dijelim vaše mišljenje.
Dovođenje nekog prosječnog igrača bi bilo samo nepotrebno gomilanje ionako dobro popunjenog igračkog kadra.
Nama treba kvalitet, a ne kvantitet. Ova posljednja rečenica više postala isfucana.
Eto hoćemo da se riješimo Quagliarella, a uopšte nema zainteresovanih klubova za njega.
Dovođenje nekog prosječnog igrača bi bilo samo nepotrebno gomilanje ionako dobro popunjenog igračkog kadra.
Nama treba kvalitet, a ne kvantitet. Ova posljednja rečenica više postala isfucana.
Eto hoćemo da se riješimo Quagliarella, a uopšte nema zainteresovanih klubova za njega.
Željezničar ale!
Llorente ostaje u Ath.Bilbao mada ima ponude Juventusa, Totenhama, M.City, Arsenala, Barce pisu spanjolski mediji.
Ali Ath. Bilbao je spreman pregovarati tek na 1/2 sezone.. pa ko prije upeca ga.
Ali Ath. Bilbao je spreman pregovarati tek na 1/2 sezone.. pa ko prije upeca ga.
❤ si baš. CMOKić
Kakav sjajan potez dovodjenja Rubinha
, bavi se gluposti umjesto da dovede tog napadaca rubinho je svakako bio slobodan i mogao ga je dovesti kad je htjeo samo gubi vrijeme !!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pedulla: Juventus se raspituje za Floccarija. 
Željezničar ale!
Ma ne moze nama pojacanje biti Bendtner koji nema mjesta u Arsenalu koji vapi za dobrim napadacem i sad bi nam Bendtner donio prevagu stvarno smijesno
Mislim da Marotta ako ne dovede WC napadaca navuci gnjev navijaca a vec na nekim forumima jest jednostavno mislim da on nije sposoban dovesti WC igraca jer nemoguce da citav mercato lutamo oko WC igraca te danas je RVP sutra Dzeko pa Llorente itd jednostavno on nema strategiju kako dovesti WC igraca da je Moggi sad tu 100% siguran da bi RVP vec bio nas igrac ili Llorente a Marotta jednostavno nije taj nivo iako je doveo 5 igraca sto se mene tice ako ne dode WC napadac ovaj mercato smatram neuspijesnim
Mislim da Marotta ako ne dovede WC napadaca navuci gnjev navijaca a vec na nekim forumima jest jednostavno mislim da on nije sposoban dovesti WC igraca jer nemoguce da citav mercato lutamo oko WC igraca te danas je RVP sutra Dzeko pa Llorente itd jednostavno on nema strategiju kako dovesti WC igraca da je Moggi sad tu 100% siguran da bi RVP vec bio nas igrac ili Llorente a Marotta jednostavno nije taj nivo iako je doveo 5 igraca sto se mene tice ako ne dode WC napadac ovaj mercato smatram neuspijesnim
Moratta je ćorav, poslati ponudu Real Madridu koju nece moci odbiti
inace Morata (19) je 4 napadac Real Madrida.
[youtube][/youtube] to je to
[youtube][/youtube] to je to
❤ si baš. CMOKić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.