Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

francobaresi
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2012, 01:15

Samo relax Juventini dragi :D Ljudi znaju svoj posao , mislim da ćete ipak dobiti TOP napadača do kraja mercata !
Nerado ovo priznajem ali dosad vam je mercato bio fantastičan , da bar mogu to reći za Milan :? Ali nada još uvijek živi do 31.08 . i 19 h ! :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 29 avg 2012, 01:43

Marotta je "lud" :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 avg 2012, 01:48

Pogubio se on u svemu ovome, evo i Di Marzio potvrdio ono što smo danas pisali, Bendtner bi fakakt mogao biti last minute opcija. :roll: :x

Ali lafo još uvijek se nadamo dogovoru s Athletic Bilbaom oko Llorentea.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 29 avg 2012, 01:57

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pogubio se on u svemu ovome, evo i Di Marzio potvrdio ono što smo danas pisali, Bendtner bi fakakt mogao biti last minute opcija. :roll: :x

Ali lafo još uvijek se nadamo dogovoru s Athletic Bilbaom oko Llorentea.
I ja se nadam da će Athletic popustiti, ipak mu istice ugovor naredno ljeto. Ako ne prihvate sad ponudu, a on ne produzi ugovor dobice kiticu sljedece godine.. Ali opet njima pare za dovodjenje igraca i ne trebaju ionako im igraju baskijci, s druge strane lova je svima draga...
OJJJJJ tih spodoba na slovo B pa sta je to.. Bendtner, Borielo ,, Barios, Berbatov pa odakle iskacu vise...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 avg 2012, 02:00

Od ovih na B nam niko ne treba, imamo već jednog na B, Boačija. :mrgreen:

A prave se levati, znaju da je to najbolje za njih, a i za nas, bezveze će čovjeku karijeru upropastiti, pitanje je hoćemo li mi uopšte biti zainteresovani za Llorentea ako ga sad ne dovedemo.
Željezničar ale!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 29 avg 2012, 02:12

Kako je na pocetku mecata bilo divno, krasno, ma ljepota pratit. Ni Lucio nas nije omeo :D .. Jedva cekali da nam dodje neka klasa u napad.. Sad kako se blizi kraj moramo strepit da nekog levata ne dovedemo.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 avg 2012, 02:31

Sutra je novi dan i nova nafaka, valjda nas Marotta obraduje, ja mislim da on nema sna ovih noćiju koliko ga mi spominjemo. :mrgreen:
Željezničar ale!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 avg 2012, 02:34

Juventus je probao,Drogba rekao NE,znaci da zavrsimo pricu s Drogbom...Idemo dalje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 avg 2012, 08:22

SoloJuve26 je napisao/la:Pa vidis to ti kazem, sunja se Marotta tamo oko Drogbe izgleda da ce nam i taj biti napadac iduce god , po meni ok izbor barem do sledece sezone ...samo cudno mi tolika plata sto se pise .. :?

Bolje onda da su sacuvali Legendu

slika
Tugo moja... :(

Vrati njega Smarotta... to bi bio vrhunski napadač... :cry:

Treba se iskoristiti šok Udinesea zbog poraza...

Armero :lol: :lol: biciklo oridžinale :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 29 avg 2012, 09:03

Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.

Zašto, zato što je Bendtner profil igrača koji nama treba (ne klasa, ali profil da), odličan u skoku, visok i jak.
Na euru je pokazao da nije kloc kakvim ga smatraju, plus je vrlo mlad, 1988 godište, a ima mnogo iskustva već.

U svakom slučaju, uzeo bih njega prije ovih starih igrača sa kojima se povezujemo, može se tu ići na siguricu, pozajmica sa opcijom kupnje ako se pokaže, to bi Arsenal sigurno dopustio, a mi ništa ne gubimo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 09:14

Slazem se, ne bi imao nista protiv Bendtnera, jer nama je bitno da imamo pravog CF-a.A za sicu bi ga doveli.Naredne sezone kupit nesto da valja, ove sezone u LP nako rekreativno, opet se fokusirat na Scudetto.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 avg 2012, 09:18

Oxygen je napisao/la:Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.

Zašto, zato što je Bendtner profil igrača koji nama treba (ne klasa, ali profil da), odličan u skoku, visok i jak.
Na euru je pokazao da nije kloc kakvim ga smatraju, plus je vrlo mlad, 1988 godište, a ima mnogo iskustva već.

U svakom slučaju, uzeo bih njega prije ovih starih igrača sa kojima se povezujemo, može se tu ići na siguricu, pozajmica sa opcijom kupnje ako se pokaže, to bi Arsenal sigurno dopustio, a mi ništa ne gubimo.
Jos je gori :mrgreen:

Ma bolje onda Borriela na 1 godinu jer vec poznaje tim i ideje koje Conte ima te stil igre. Bendtner je bio u najboljem mogucem timuu da iskoristi svoj potencijal i to nije uspio, dovoljno govori o njemu kao igracu. Apsolutni prosjek :!:
Alessandro Del Piero !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 29 avg 2012, 09:18

Ja vam garantujem da sa ne znam kakvim timom izađemo, mi nećemo imati neku sporednu rolu u LP, vidjet ćete.
Ponavljam, neovisno hoće li doći Bendtner ili Džeko/Llorente, mi ćemo imati značajnu rolu u LP.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 avg 2012, 09:21

10DelPiero je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.

Jos je gori :mrgreen:

Ma bolje onda Borriela na 1 godinu jer vec poznaje tim i ideje koje Conte ima te stil igre. Bendtner je bio u najboljem mogucem timuu da iskoristi svoj potencijal i to nije uspio, dovoljno govori o njemu kao igracu. Apsolutni prosjek :!:
Bolje Borrielo nego Bendtner.. i ja se slažem...

Eh kud kriketaš nije odriješio kesu pa dao da se dovede El Tigre... proda jednu jahtu i to je to... 'bo ga ćaća...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 avg 2012, 09:37

Nemoj samo bendtnera ... samo ne tog kloca pa to je najveci kloc u historiji multiverzuma, za njega je i borriello izmislio dva fudbala ... znaci bolje nikog ne dovoditi nego tog kloca.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 avg 2012, 09:53

KAkav Bendtner to ce samo biti novi Amauri tip ili Iaqinta.. Jbg sada ako nisu moglu dovesti nekog top igraca u napad onda nam ni netreba sada niko.. Dzaba trositi pare bezze..

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 29 avg 2012, 11:20

Bologna, arriva Pazienza

jedan manje... tako bar izgleda po posljednjim informacijama :D
The Old Lady is back on TOP...

StileJuve
Kontakt:

Post Postao/la StileJuve » 29 avg 2012, 11:46

Nakon sinoćnjeg sramotnog ispadanja Udinesea moram reći da Italija nema dostojnog predstavnika u Evropi osim nas, vidjet ćemo dokle mi možemo ove godine :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★ STILE JUVE ! ! !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 avg 2012, 11:46

Fiorentina je na putu da dovede Berbatova za neki 5 milki,, a mi se vezemo s Bendtnerom??

I jos nesto, evo citam na Corriere dello sport da smo se okrenuli sada na Gilardina :mrgreen: .
ako se sjecate prije bas sam govorio da ce to i biti Gilardino koji ce nas pojacati..

yeahh idemo na tripletu osvojiti...

Nemogu sebi jos doci, pricalo se o ovima Cavani,Higuain,Suarez,Van Persie,Jovetic,Llorente,Dzeko ,,,,,,, i sad na kraju Bendter, Gilardino eto jos fali samo da se spomene Adilovic i to je to

Edit..

Evo izgleda da je zvanicno oko Rubinha.. podpisuje na 1 godinu..
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... -lanciano/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 avg 2012, 12:06

Treba nam centarfor jedan, da pojača konkurenciju.

Svi se nadamo da će to biti Llorente, ali...

Bendtner, neloš igrač, pojma nemam kako bi se snašao u Italiji, ali meni fkt nije toliko loš igrač. Nije klasa, ali mogao bi pomoći tu i tamo.

Gilardino bi bio solidan potez, znate da ga volim, u Juventusu bi vratio formu, siguran sam.

Ne znam šta Bilbao ludi radi. Martineza su prodali, Llorente će džaba otići ako ga sad ne puste, pa uzmite 20 miliona i dosta :roll:

Sutra je vrlo važan dan, priželjkujemo Dinamo u grupi aBd... to bi idealno bilo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.