Nerado ovo priznajem ali dosad vam je mercato bio fantastičan , da bar mogu to reći za Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I ja se nadam da će Athletic popustiti, ipak mu istice ugovor naredno ljeto. Ako ne prihvate sad ponudu, a on ne produzi ugovor dobice kiticu sljedece godine.. Ali opet njima pare za dovodjenje igraca i ne trebaju ionako im igraju baskijci, s druge strane lova je svima draga...GaziHusrevbeg je napisao/la:Pogubio se on u svemu ovome, evo i Di Marzio potvrdio ono što smo danas pisali, Bendtner bi fakakt mogao biti last minute opcija.![]()
![]()
Ali lafo još uvijek se nadamo dogovoru s Athletic Bilbaom oko Llorentea.
Tugo moja...SoloJuve26 je napisao/la:Pa vidis to ti kazem, sunja se Marotta tamo oko Drogbe izgleda da ce nam i taj biti napadac iduce god , po meni ok izbor barem do sledece sezone ...samo cudno mi tolika plata sto se pise ..
Bolje onda da su sacuvali Legendu
Jos je goriOxygen je napisao/la:Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.
Zašto, zato što je Bendtner profil igrača koji nama treba (ne klasa, ali profil da), odličan u skoku, visok i jak.
Na euru je pokazao da nije kloc kakvim ga smatraju, plus je vrlo mlad, 1988 godište, a ima mnogo iskustva već.
U svakom slučaju, uzeo bih njega prije ovih starih igrača sa kojima se povezujemo, može se tu ići na siguricu, pozajmica sa opcijom kupnje ako se pokaže, to bi Arsenal sigurno dopustio, a mi ništa ne gubimo.
Bolje Borrielo nego Bendtner.. i ja se slažem...10DelPiero je napisao/la:Jos je goriOxygen je napisao/la:Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.
Zašto, zato što je Bendtner profil igrača koji nama treba (ne klasa, ali profil da), odličan u skoku, visok i jak.
Na euru je pokazao da nije kloc kakvim ga smatraju, plus je vrlo mlad, 1988 godište, a ima mnogo iskustva već.
U svakom slučaju, uzeo bih njega prije ovih starih igrača sa kojima se povezujemo, može se tu ići na siguricu, pozajmica sa opcijom kupnje ako se pokaže, to bi Arsenal sigurno dopustio, a mi ništa ne gubimo.![]()
Ma bolje onda Borriela na 1 godinu jer vec poznaje tim i ideje koje Conte ima te stil igre. Bendtner je bio u najboljem mogucem timuu da iskoristi svoj potencijal i to nije uspio, dovoljno govori o njemu kao igracu. Apsolutni prosjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.