Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ja nezz ssto svi mrzite Bendtnera,meni uopšte nije loš igrač pogotovo kada je u pitanju formacija 4-3-3 gdje može sa lakoćom da spušta lopte Pepeu ili nekom drugom vazno je samo da neko dođe a da to ne bude Borielo i Jovetić jer nama je potrebna jedan sirovina u napadu po mogućnosti da ima malo mozga i to je to.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paolo Aghemo (Sky): "The top player won't come"
Marotta, Marotta...samo lomača dolazi u obzir

Marotta, Marotta...samo lomača dolazi u obzir

The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa ovog Rubinha smo doveli džabe, nije bio pod ugovorom. Bravo, Marotta! Ovo se pokušava iskupiti.

I Conte se prošle sedmice u jednom intervju ponadao i bio uvjeren da će neko doći u napad, ali opet ništa, Marotti je bolje da ne ide Misteru na oči.
Danas će Conteovi advokati uložti žalbu na civilnom sudu, vidjet ćemo hoće li biti kakve fajde od toga.

I Conte se prošle sedmice u jednom intervju ponadao i bio uvjeren da će neko doći u napad, ali opet ništa, Marotti je bolje da ne ide Misteru na oči.

Danas će Conteovi advokati uložti žalbu na civilnom sudu, vidjet ćemo hoće li biti kakve fajde od toga.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ima nade , bar za borriella 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nemojte mi sad tog stava ko sto Arsenalovi navijaci imaju ovdje, ode RVP dobar je i Podolski
, obecali su napadaca svjestske klase, sad nam spominju Bendtnera i Pelusa, to je cisto gomilanje nepotrebnih igraca kojih necemo moci da se rijesimo narednih sezona i oni ce predstavljati uslov za dolazak tog top igraca....da smo se rijesili Pacijence, Ciglera, Martineza itd stigao bi taj top igrac, slijedece sezone ce biti prica ako se rijesimo Padoina, Pelusa, Bendtnera stize taj igrac....kad pomislim da sam i ja poceo vjerovati da je Marota blizu Mogija, a on toliko propusta pravi ,vec drugi-treci prelazni rok imamo nesto novca a ne pravimo nikakav posao vec gomilamo polovnjake koji nam otezavaju svaki naredni prelazni rok....
top player(ili Drogba) + lb( u slucaju da ne bude top player u napadu onda ovdje mora biti) ili noga pa stavit nekog sposobnijeg....tako dobro je poceo mercato sad treba da se uprska i da ispadne da nismo uradili nista. Ima jos vremena da se ispravi i dovede pravog igraca.

top player(ili Drogba) + lb( u slucaju da ne bude top player u napadu onda ovdje mora biti) ili noga pa stavit nekog sposobnijeg....tako dobro je poceo mercato sad treba da se uprska i da ispadne da nismo uradili nista. Ima jos vremena da se ispravi i dovede pravog igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Apsolutno se slazem ako nece dovesti WC napadaca nisu nam potrebni i Bendtner,Borigol i slicni bolje da nista ne dovodimo i gotovo

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Također dijelim vaše mišljenje.
Dovođenje nekog prosječnog igrača bi bilo samo nepotrebno gomilanje ionako dobro popunjenog igračkog kadra.
Nama treba kvalitet, a ne kvantitet. Ova posljednja rečenica više postala isfucana.
Eto hoćemo da se riješimo Quagliarella, a uopšte nema zainteresovanih klubova za njega.
Dovođenje nekog prosječnog igrača bi bilo samo nepotrebno gomilanje ionako dobro popunjenog igračkog kadra.
Nama treba kvalitet, a ne kvantitet. Ova posljednja rečenica više postala isfucana.

Eto hoćemo da se riješimo Quagliarella, a uopšte nema zainteresovanih klubova za njega.
Željezničar ale!
Llorente ostaje u Ath.Bilbao mada ima ponude Juventusa, Totenhama, M.City, Arsenala, Barce pisu spanjolski mediji.
Ali Ath. Bilbao je spreman pregovarati tek na 1/2 sezone.. pa ko prije upeca ga.
Ali Ath. Bilbao je spreman pregovarati tek na 1/2 sezone.. pa ko prije upeca ga.
❤ si baš. CMOKić
Kakav sjajan potez dovodjenja Rubinha
, bavi se gluposti umjesto da dovede tog napadaca rubinho je svakako bio slobodan i mogao ga je dovesti kad je htjeo samo gubi vrijeme !!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pedulla: Juventus se raspituje za Floccarija. 

Željezničar ale!
Ma ne moze nama pojacanje biti Bendtner koji nema mjesta u Arsenalu koji vapi za dobrim napadacem i sad bi nam Bendtner donio prevagu stvarno smijesno
Mislim da Marotta ako ne dovede WC napadaca navuci gnjev navijaca a vec na nekim forumima jest jednostavno mislim da on nije sposoban dovesti WC igraca jer nemoguce da citav mercato lutamo oko WC igraca te danas je RVP sutra Dzeko pa Llorente itd jednostavno on nema strategiju kako dovesti WC igraca da je Moggi sad tu 100% siguran da bi RVP vec bio nas igrac ili Llorente a Marotta jednostavno nije taj nivo iako je doveo 5 igraca sto se mene tice ako ne dode WC napadac ovaj mercato smatram neuspijesnim

Mislim da Marotta ako ne dovede WC napadaca navuci gnjev navijaca a vec na nekim forumima jest jednostavno mislim da on nije sposoban dovesti WC igraca jer nemoguce da citav mercato lutamo oko WC igraca te danas je RVP sutra Dzeko pa Llorente itd jednostavno on nema strategiju kako dovesti WC igraca da je Moggi sad tu 100% siguran da bi RVP vec bio nas igrac ili Llorente a Marotta jednostavno nije taj nivo iako je doveo 5 igraca sto se mene tice ako ne dode WC napadac ovaj mercato smatram neuspijesnim

Moratta je ćorav, poslati ponudu Real Madridu koju nece moci odbiti
inace Morata (19) je 4 napadac Real Madrida.
[youtube][/youtube] to je to

[youtube][/youtube] to je to
❤ si baš. CMOKić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Marotta je eskpert za italijanko tržište, sve što je doveo je iz Italije, Pogbu mu je naštelio Raiola, da nije bilo Raiole i njega ne bi doveli.
Za dovođenje igrača iz drugih liga je zadužen Paratici, jer uglavnom on ide na pregovore, ali vala ni on nije nešto uspješan.
Ali eto ja kad bih birao od ovih svih prosjek napadača koji su dosad spomenuti ja bih najradije Gilardina. On bi se odlično uklopio u ovaj naš 3-5-2 sustav (što bi susjedi rekli
).
Za dovođenje igrača iz drugih liga je zadužen Paratici, jer uglavnom on ide na pregovore, ali vala ni on nije nešto uspješan.
Ali eto ja kad bih birao od ovih svih prosjek napadača koji su dosad spomenuti ja bih najradije Gilardina. On bi se odlično uklopio u ovaj naš 3-5-2 sustav (što bi susjedi rekli

Željezničar ale!
- Burberry46
- Kontakt:
Niklas Bentner dolazi u Juve
Njegovi agenti su već u najveće u Italiji i razgovaraju sa Marotom. Kažu da su razgovori konstruktivni i da se odvijaju u pravom smeru. Cena nije visoka pošto Arsenal hoće po svaku cenu da ga se reši a to odgovara i Juventusu..
E moj Marotta,
ja se opet nadam Llorenteu
Njegovi agenti su već u najveće u Italiji i razgovaraju sa Marotom. Kažu da su razgovori konstruktivni i da se odvijaju u pravom smeru. Cena nije visoka pošto Arsenal hoće po svaku cenu da ga se reši a to odgovara i Juventusu..
E moj Marotta,

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bentner bi mogao doci na posudbu sa pravom otkupa za 6 miliona eura a mi kao spremili 20 milina za WC napadaca a dovest cemo odron napadaca Bentner
e moj Marotta pojma ti nemas razocarao me totalno

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa bolje dati 12 miliona za Cardoza. Cardozo je vrlo kvalitetan ako se uzme u obzir da ne bi bilo skupo plaćen.
Šta će nam Bendtner kojeg vraga!?
Šta će nam Bendtner kojeg vraga!?

Željezničar ale!
Bolje i da dođe neki malj na posudbu (ako već neko mora), nego neki Cardozo za 15-tak miliona i slijedeće godine ponovo problem, a znamo kako se Marotta zna riješiti igrača, ovako malj bude na posudbi i na kraju sezone nazad, a valjda će slijedeće ljeto doći neki napadač vrijedan kluba kao što Juventus
Agnelli i Marotta još jednom pokazali da su lažljivci, povećali ljudima karte za utakmice, a dovode Bendtnera, bagra.

Agnelli i Marotta još jednom pokazali da su lažljivci, povećali ljudima karte za utakmice, a dovode Bendtnera, bagra.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne bih se slozio s tobom, bolje dovesti Cardoza , svi previse gledaju na neku buducnost, a trofeji se osvajaju svake sezone ... vidjeli smo gdje je zavrsio arsenal gledajuci samo na buducnost.juventus 0244 je napisao/la:Bolje i da dođe neki malj na posudbu (ako već neko mora), nego neki Cardozo za 15-tak miliona i slijedeće godine ponovo problem, a znamo kako se Marotta zna riješiti igrača, ovako malj bude na posudbi i na kraju sezone nazad, a valjda će slijedeće ljeto doći neki napadač vrijedan kluba kao što Juventus![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Otjerali Alexa a dovode Bendtnera...
Mrš ciganijo jedna cvikeraš i obrvaš...
Ne kažem ja da je Bentner loš igrač, nije on za nas... jedino će se isplatiti ako zabije desetak + golova i neki od njih bude ključni u bivi za najviši plasman ekipe... sve ostalo boranija... tako sam rekao i za Borriella i on zabi, čini mi se, jedan Ceseni za pobjedu i važna tri boda

Mrš ciganijo jedna cvikeraš i obrvaš...

Ne kažem ja da je Bentner loš igrač, nije on za nas... jedino će se isplatiti ako zabije desetak + golova i neki od njih bude ključni u bivi za najviši plasman ekipe... sve ostalo boranija... tako sam rekao i za Borriella i on zabi, čini mi se, jedan Ceseni za pobjedu i važna tri boda
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Nije lako dovesti WC igraca bilo kakvog za neke normalne pare, ali ne znam sto obecavaju kad nisu spremni da izvale velike pare i dovedu igraca, jer se to tako danas radi. Nema Marotta ne zna dovesti igraca, znao bi ga i ja dovesti.juventus 0244 je napisao/la:Bolje i da dođe neki malj na posudbu (ako već neko mora), nego neki Cardozo za 15-tak miliona i slijedeće godine ponovo problem, a znamo kako se Marotta zna riješiti igrača, ovako malj bude na posudbi i na kraju sezone nazad, a valjda će slijedeće ljeto doći neki napadač vrijedan kluba kao što Juventus![]()
Ponudi dovoljno para i tvoj je, a razlog je sto sejkovi daju i sakom i kapom za lijeve igrace, pa i ostali traze puno za svoje.
Obecanja zaborave cim se intervju zavrsi.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.