Olimpik Sarajevo

pabizo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:35

hearts je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.
Evo ja pokušavam normalno pa ne ide 5 puta vam kažem da vam želim sreću u nastavku i džaba opet.

Meni nije jasno zašto ni sada nije pokušano sa Djurićem koj je mogao bar nešto odigrati, a Ivetića iskoristiit na lijevom boku umjesto Hajradinovića ako mi možeš pojasniti to ako znaš

@ ekran o čemu ti pričaš promijeni nik u balkon jer si ograničen
Ma Djuric je imao neke probleme sa kutnjakom i lijea strana mu bila otekla

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 avg 2012, 01:36

pabizo je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:To buraz. Sarajevo je iza nas. Čeka nas Velež. Mene to zanima. Nadam se da našim sportskim prijateljima u goste idemo jači za Muharemovića, Đurića, Ristića i Škoru.
Brate moj pa ako ova cetvorka ne razbije Velež ---neznam ko moze,,,,jel imas info dali mali DULJEVIC igra u Mostaru
Njega sam zaboravio. I on je bio lakše povrijeđen pa nije igrao protiv Sarajeva. Nije ušao u igru. Ne znam je li ta povreda prošlost. A Đurić i Lede sada treniraju punim tempom.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:38

ivan.balic je napisao/la:To buraz. Sarajevo je iza nas. Čeka nas Velež. Mene to zanima. Nadam se da našim sportskim prijateljima u goste idemo jači za Muharemovića, Đurića, Ristića i Škoru.
Ja moram napustit forum jer sam dobio voznju do Zenice---mora se nešta i zaradit i jako mi je žao VOZDRA,,,,,,,,

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 avg 2012, 01:39

pabizo malo na ekavici, malo na ijekavici :lol: odluči se je.bem mu miša.Al' nedaj na Olimpic, pokradeni ste, što jest jest. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 avg 2012, 01:40

Ovaj forum nece biti isti bez tebe, molim te nemoj ici :!: :!: :!:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 avg 2012, 01:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovaj forum nece biti isti bez tebe, molim te nemoj ici :!: :!: :!:
Dobra

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 28 avg 2012, 01:42

pabizo je napisao/la:
hearts je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.
Evo ja pokušavam normalno pa ne ide 5 puta vam kažem da vam želim sreću u nastavku i džaba opet.

Meni nije jasno zašto ni sada nije pokušano sa Djurićem koj je mogao bar nešto odigrati, a Ivetića iskoristiit na lijevom boku umjesto Hajradinovića ako mi možeš pojasniti to ako znaš

Pa bio je Djurić na klupi mislim da sam ga vidio. Siguran sam da bi on bar nešto kreirao za razliku od Djordjevića koji je bio neprimjetan a igrao je čini mi se 25 minuta, a i Karić se nije satrao i da nije bilo one šanse i on bi ostao neprimjetan ali...
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 29 avg 2012, 19:49

Lijepe vijesti. Sretno novim momcima, posebno Alenu.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 29 avg 2012, 21:38

pabizo je napisao/la:
hearts je napisao/la:

pa nek igra na desnoj :D

šalim se. dobro došli u subotu u mostar. nadam se da će vrijeme biti pogodno za igru, bar tako najavljuju.
znam da škoro i ristić mogu igrati protiv veleža, ali znate li jesu li spremni za 90 minuta ili će ulaziti?

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 29 avg 2012, 21:40

Ristić je došao spreman kao struja. Škoro nije, ali se radilo na tome, koliko se moglo za ovo vrijeme. Sada ko će igrati, ko to zna. Jer nastala je prilična gužva za mjesto u prvih 11.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 29 avg 2012, 23:23

kralj_je_mrtav je napisao/la:Moglo bi nekih iznenada bodova sutra biti :), propisi se moraju postovati :)
Ako bude, uzimaš muštuluk ;)

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 29 avg 2012, 23:31

ekran je napisao/la:Ristić je došao spreman kao struja. Škoro nije, ali se radilo na tome, koliko se moglo za ovo vrijeme. Sada ko će igrati, ko to zna. Jer nastala je prilična gužva za mjesto u prvih 11.

hvala na info. imate stvarno veliku konkurenciju za prvih 11. gledao sam olimpic na bjelašnici protiv veleža. ovaj mali duljević me oduševio za svoje godine. kapić i đelmić su isto odlično odigrali.

sretno vam u nastavku i nadam se da će vas od nedjelje preuzeti varešanović :D

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 29 avg 2012, 23:34

Sretno i vama majstore.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 avg 2012, 07:40

kajl je napisao/la:
ekran je napisao/la:Ristić je došao spreman kao struja. Škoro nije, ali se radilo na tome, koliko se moglo za ovo vrijeme. Sada ko će igrati, ko to zna. Jer nastala je prilična gužva za mjesto u prvih 11.

hvala na info. imate stvarno veliku konkurenciju za prvih 11. gledao sam olimpic na bjelašnici protiv veleža. ovaj mali duljević me oduševio za svoje godine. kapić i đelmić su isto odlično odigrali.

Nekada a neznam kada a mozda ko zna kada ,,,,trener OLIMPICA bice DRAGAN STOJKOVIC-PIKSI a sta sada fali JUKI,,,,,

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2012, 00:35

kralj_je_mrtav je napisao/la:Moglo bi nekih iznenada bodova sutra biti :), propisi se moraju postovati :)
Ipak se ne moraju. ;) A onaj sudija što je svirao penal prošlu tekmu ispade da je još nagrađen,četvrti sudija u Gradačcu. :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 31 avg 2012, 09:36

Sretno rodjenje sina Alenu Škori i puno sreće u daljnjoj karijeri
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Rios

Post Postao/la Rios » 31 avg 2012, 15:38

Bas me zanima kako ce Olimpic izgledati sad sa Skorom u napadu..Po meni im je to jedino falilo 4 kola..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 01 sep 2012, 23:06

Realizacija nije bila na nivou. Četiri puta oči u oči sa golmanom , svaki put je čovjek odbranio. Ipak, bod sa gostovanja Veležu nije loše, obzirom da će se Veležu teško uzimati bodovi.

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 02 sep 2012, 16:18

lagano se dizete,mogli ste velezu uzet bodove da ste bili prisebniji
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 02 sep 2012, 19:54

pabizo je napisao/la:
kajl je napisao/la:

Nekada a neznam kada a mozda ko zna kada ,,,,trener OLIMPICA bice DRAGAN STOJKOVIC-PIKSI a sta sada fali JUKI,,,,,
Ja mislim da Juka nije dorastao da vodi ekipu gdje ima toliko majstora jer nema taj autoritet .. A ako ste ozbiljni sa tim da dodje Stojkovic onda svaka cast .. mislim da je to jedini problem ekipe .. ma da se mozda ne razumijem toliko u fudbal .. :D :D
Toto Riina

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.