Ma Djuric je imao neke probleme sa kutnjakom i lijea strana mu bila oteklahearts je napisao/la:Evo ja pokušavam normalno pa ne ide 5 puta vam kažem da vam želim sreću u nastavku i džaba opet.ivan.balic je napisao/la:Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.
Meni nije jasno zašto ni sada nije pokušano sa Djurićem koj je mogao bar nešto odigrati, a Ivetića iskoristiit na lijevom boku umjesto Hajradinovića ako mi možeš pojasniti to ako znaš
@ ekran o čemu ti pričaš promijeni nik u balkon jer si ograničen
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
-
- Kontakt:
Njega sam zaboravio. I on je bio lakše povrijeđen pa nije igrao protiv Sarajeva. Nije ušao u igru. Ne znam je li ta povreda prošlost. A Đurić i Lede sada treniraju punim tempom.pabizo je napisao/la:Brate moj pa ako ova cetvorka ne razbije Velež ---neznam ko moze,,,,jel imas info dali mali DULJEVIC igra u Mostaruivan.balic je napisao/la:To buraz. Sarajevo je iza nas. Čeka nas Velež. Mene to zanima. Nadam se da našim sportskim prijateljima u goste idemo jači za Muharemovića, Đurića, Ristića i Škoru.
Ja moram napustit forum jer sam dobio voznju do Zenice---mora se nešta i zaradit i jako mi je žao VOZDRA,,,,,,,,ivan.balic je napisao/la:To buraz. Sarajevo je iza nas. Čeka nas Velež. Mene to zanima. Nadam se da našim sportskim prijateljima u goste idemo jači za Muharemovića, Đurića, Ristića i Škoru.
pabizo malo na ekavici, malo na ijekavici
odluči se je.bem mu miša.Al' nedaj na Olimpic, pokradeni ste, što jest jest. 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovaj forum nece biti isti bez tebe, molim te nemoj ici

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
DobraBaja_Zvjerka je napisao/la:Ovaj forum nece biti isti bez tebe, molim te nemoj ici![]()
![]()
Pa bio je Djurić na klupi mislim da sam ga vidio. Siguran sam da bi on bar nešto kreirao za razliku od Djordjevića koji je bio neprimjetan a igrao je čini mi se 25 minuta, a i Karić se nije satrao i da nije bilo one šanse i on bi ostao neprimjetan ali...pabizo je napisao/la:Ma Djuric je imao neke probleme sa kutnjakom i lijea strana mu bila oteklahearts je napisao/la:Evo ja pokušavam normalno pa ne ide 5 puta vam kažem da vam želim sreću u nastavku i džaba opet.ivan.balic je napisao/la:Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.
Meni nije jasno zašto ni sada nije pokušano sa Djurićem koj je mogao bar nešto odigrati, a Ivetića iskoristiit na lijevom boku umjesto Hajradinovića ako mi možeš pojasniti to ako znaš
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Lijepe vijesti. Sretno novim momcima, posebno Alenu.
pabizo je napisao/la:Ma Djuric je imao neke probleme sa kutnjakom i lijea strana mu bila oteklahearts je napisao/la:Evo ja pokušavam normalno pa ne ide 5 puta vam kažem da vam želim sreću u nastavku i džaba opet.ivan.balic je napisao/la:Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.
pa nek igra na desnoj

šalim se. dobro došli u subotu u mostar. nadam se da će vrijeme biti pogodno za igru, bar tako najavljuju.
znam da škoro i ristić mogu igrati protiv veleža, ali znate li jesu li spremni za 90 minuta ili će ulaziti?
Ristić je došao spreman kao struja. Škoro nije, ali se radilo na tome, koliko se moglo za ovo vrijeme. Sada ko će igrati, ko to zna. Jer nastala je prilična gužva za mjesto u prvih 11.
Ako bude, uzimaš muštulukkralj_je_mrtav je napisao/la:Moglo bi nekih iznenada bodova sutra biti, propisi se moraju postovati

ekran je napisao/la:Ristić je došao spreman kao struja. Škoro nije, ali se radilo na tome, koliko se moglo za ovo vrijeme. Sada ko će igrati, ko to zna. Jer nastala je prilična gužva za mjesto u prvih 11.
hvala na info. imate stvarno veliku konkurenciju za prvih 11. gledao sam olimpic na bjelašnici protiv veleža. ovaj mali duljević me oduševio za svoje godine. kapić i đelmić su isto odlično odigrali.
sretno vam u nastavku i nadam se da će vas od nedjelje preuzeti varešanović

Sretno i vama majstore.
Nekada a neznam kada a mozda ko zna kada ,,,,trener OLIMPICA bice DRAGAN STOJKOVIC-PIKSI a sta sada fali JUKI,,,,,kajl je napisao/la:ekran je napisao/la:Ristić je došao spreman kao struja. Škoro nije, ali se radilo na tome, koliko se moglo za ovo vrijeme. Sada ko će igrati, ko to zna. Jer nastala je prilična gužva za mjesto u prvih 11.
hvala na info. imate stvarno veliku konkurenciju za prvih 11. gledao sam olimpic na bjelašnici protiv veleža. ovaj mali duljević me oduševio za svoje godine. kapić i đelmić su isto odlično odigrali.
Ipak se ne moraju.kralj_je_mrtav je napisao/la:Moglo bi nekih iznenada bodova sutra biti, propisi se moraju postovati

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sretno rodjenje sina Alenu Škori i puno sreće u daljnjoj karijeri
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Bas me zanima kako ce Olimpic izgledati sad sa Skorom u napadu..Po meni im je to jedino falilo 4 kola..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Realizacija nije bila na nivou. Četiri puta oči u oči sa golmanom , svaki put je čovjek odbranio. Ipak, bod sa gostovanja Veležu nije loše, obzirom da će se Veležu teško uzimati bodovi.
lagano se dizete,mogli ste velezu uzet bodove da ste bili prisebniji
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
Ja mislim da Juka nije dorastao da vodi ekipu gdje ima toliko majstora jer nema taj autoritet .. A ako ste ozbiljni sa tim da dodje Stojkovic onda svaka cast .. mislim da je to jedini problem ekipe .. ma da se mozda ne razumijem toliko u fudbal ..pabizo je napisao/la:Nekada a neznam kada a mozda ko zna kada ,,,,trener OLIMPICA bice DRAGAN STOJKOVIC-PIKSI a sta sada fali JUKI,,,,,kajl je napisao/la:ekran je napisao/la:Ristić je došao spreman kao struja. Škoro nije, ali se radilo na tome, koliko se moglo za ovo vrijeme. Sada ko će igrati, ko to zna. Jer nastala je prilična gužva za mjesto u prvih 11.

Toto Riina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.