FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

THC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la THC » 31 avg 2012, 13:22

High je napisao/la:@ ipetm

A i ja budala. Šta ću drugo očekivati (od pojedinaca) što se replike na post tiče nego ovo ''HAHAHAHA, ma daj, šta ti znaš, pričaš gluposti.'' Otom potom.

@ Hypnose

Zašto bi bilo samo 5 hiljada na Koševu? Protiv Gradine je bilo toliko
, a ova pobjeda na Otoci će sigurno namamiti više publike nego jedna Gradina. A i tim nema poraz, sve ide kako treba. Gore od Gradine ne može, može samo bolje, mnogo bolje. Što se košarke tiče, sve i da bude 4 hiljade, to je dobro. Ali, eto. Ostaje da vidimo kakve će cifre biti. Ako bude ovako kako Osim kaže, ja pružam ruku na njegovom predviđanju.

Ma šta kažeš?

http://fksinfo.com/izvjestaji/sarajevo---gradina/1939" onclick="window.open(this.href);return false; Na vašoj stranici piše da je bilo 3000...
Zadnja izmjena: THC, dana/u 31 avg 2012, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 31 avg 2012, 13:23

High je napisao/la:@ ipetm

A i ja budala. Šta ću drugo očekivati (od pojedinaca) što se replike na post tiče nego ovo ''HAHAHAHA, ma daj, šta ti znaš, pričaš gluposti.'' Otom potom.

@ Hypnose

Zašto bi bilo samo 5 hiljada na Koševu? Protiv Gradine je bilo toliko, a ova pobjeda na Otoci će sigurno namamiti više publike nego jedna Gradina. A i tim nema poraz, sve ide kako treba. Gore od Gradine ne može, može samo bolje, mnogo bolje. Što se košarke tiče, sve i da bude 4 hiljade, to je dobro. Ali, eto. Ostaje da vidimo kakve će cifre biti. Ako bude ovako kako Osim kaže, ja pružam ruku na njegovom predviđanju.

Protiv gradine na kosevu bilo 2 000 ljudi max.....kakvih 5 hiljada, o cemu ti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2012, 13:26

Nije ni toliko ako cemo realno :mrgreen: dugo losija posjeta nije bila nego proslu domacu utakmicu...protiv Goska je bilo prosle sezone 5 milja mozda je sa tim pomjesao :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2012, 13:26

hajd' da nije bila na prenosu... :roll:

High

Post Postao/la High » 31 avg 2012, 13:28

Do mene je, do mene je. Miješam nekad GOŠK i Gradinu, kao i Rudar i Radnik. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 31 avg 2012, 13:30

Pa jel ovo neka zajeb, sada čitam da je utakmica sutra u 19h. Kada kažem sutra mislim na prvi, septembar, dvijehiljadedvanaeste godine u devetnaest sati (poslije podne) na Grbavici. Jbt više cirkus.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 31 avg 2012, 13:35

Građanska duznost obavljena slika
Tekma je ipak sutra...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 13:41

savatihotece je napisao/la:Pa jel ovo neka zajeb, sada čitam da je utakmica sutra u 19h. Kada kažem sutra mislim na prvi, septembar, dvijehiljadedvanaeste godine u devetnaest sati (poslije podne) na Grbavici. Jbt više cirkus.
Jeste sutra,po meni je to i logicno ako se vec mora igrati ovaj vikend jer u nedelju ipak igraju i Sarajevo a i reprezentacije pa je ne moguce sve obezbediti,a vidim to je i savezu palo na pamet.Ako je vec trazena odgoda trebali su ganjati prvi slobodni termin utorak/sreda a ne sa subote na nedelju,kao da ce im biti nesta bolje. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 31 avg 2012, 13:44

Za ovo koeficijenta sto imate mozete se zahvaliti nama...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2012, 13:45

HzSM je napisao/la:Za ovo koeficijenta sto imate mozete se zahvaliti nama...
Hvala...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 avg 2012, 13:51

Obavjestenje o novoj satnici

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ja-satnica" onclick="window.open(this.href);return false;

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 31 avg 2012, 13:54

Konačni spisak za Grčku i Njemačku:
Stefan Tomović, Semir Bukvić, Almin Abdihodžić, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović, Milan Đurić, Enes Sipović, Edin Višća, Muhamed Bešić, Mateo Sušić, Goran Zakarić, Ognjen Gnjatić, Sanjin Prcić, Marko Maletić, Toni Markić, Amer Dupovac, Benjamin Čolić, Josip Kvesić, Dino Ćorić, Srđan Grahovac, Nermin Zolotić, Jasmin Mešanović, Asmir Suljić.
ZELJEZNICAR 1921!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 14:01

U MUP-u su objasnili da u nedjelju već imaju više najavljenih sportskih događaja koje moraju osiguravati - biciklističku vožnju Giro di Sarajevo, utakmicu Sarajevo - GOŠK i susret košarkaških reprezentacija BiH i Holandije.

Iz FK Željezničar naglašavaju da je satnica odigravanja ostala ista - 19 sati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 31 avg 2012, 15:16

U koliko sati je trening ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 avg 2012, 15:25

ako neko ima zainteresovan za godišnju kartu za sjever, jeftinije od cijene po kojoj se prodaje, neka se javi na pm :)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 avg 2012, 16:13

Zeljo vs. Slavija je utakmica visokog rizika. Ne znam zasto svi olako svataju taj susret kada dobro znamo sta se sve dogadalo u proslosti kada su se sastajala ova dva tima. Dobro je sto su vratili da se igra u Subotu ako su vec u mogucnosti... Vidjet cemo.. Ocukujem pravo nogometnu predstavu sa puno pogodaka. Sto se posjete tice, nece preko 6.000 sigurno, ma koliko god mi to zelili, ipak realnost je druga stvar..

Nevezano za temu, Kako bi nam dobro dosao stadion kao ovaj dole u prilogu... :D :D

slika

slika

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 31 avg 2012, 16:35

joj debila majko mila,i zale se na posjetu, pa sutra nece doci 2 milje,evo prvi ja jos bio odgodio radi tekme sve i kazu odgodena za nedjelju meni svanulo, i ja opet dogovorim sve za subotu da sad bi se tekma pomjerila,**** ti debile koji rade u klubu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 31 avg 2012, 16:36

AmaRTM87 je napisao/la:
Amar_TM87 je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:
Za trovanje igraca postoje DOKAZI koji se priloze Nogometnom Savezu. Nije to tako lako lazirati.
Celik je imao 6 igraca(od toga 5 prvotimaca) otrovanih, noc prije utakmice su neki bili na infuziji pa su igrali protiv Sirokog tako da ...cao i sto lik rece niste registrovali 11 igraca :lol: koji ste vi idoli odgoda utakmice
Drugo je celik, to je klub nizeg ranga.. Mi smo klasa ipak..
Namjestit ce to nama "Babo" :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Dobro vam je namjestio :lol: vidim :D
::::SAMO ČELIK::::

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 avg 2012, 16:43

Čiji je ovo stadion gore na ovim slikama ? I zna li neko koliko je koštao ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 16:47

bagrcavi je napisao/la:Čiji je ovo stadion gore na ovim slikama ? I zna li neko koliko je koštao ?
St.Mary od Southamptona.Oko 30 miliona funti pre 10-ak godina. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 5 gostiju.