Jesi Coberu dosadanHzSM je napisao/la:Za ovo koeficijenta sto imate mozete se zahvaliti nama...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao da je uslikano buduce Bilino poljeDevil je napisao/la:St.Mary od Southamptona.Oko 30 miliona funti pre 10-ak godina.bagrcavi je napisao/la:Čiji je ovo stadion gore na ovim slikama ? I zna li neko koliko je koštao ?
::::SAMO ČELIK::::
- Ultras1921
- Kontakt:
Nije do kluba nista! MUP je trazio da se vrati staro vrijemeold school je napisao/la:joj debila majko mila,i zale se na posjetu, pa sutra nece doci 2 milje,evo prvi ja jos bio odgodio radi tekme sve i kazu odgodena za nedjelju meni svanulo, i ja opet dogovorim sve za subotu da sad bi se tekma pomjerila,**** ti debile koji rade u klubu
EDIT: Dzeko potpisuj molim te!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@BlingBling
Je li trening u 18:00?
Je li trening u 18:00?
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci molim vas, treba mi jedan odgovor pa tko zna konkretno neka mi odgovori. Recimo da se pojavi neki investitor/ulagac koji zeli da privatizuje klub, sta bi on sve trebao da uradio prije nego dode u poziciju da privatizuje klub? Ja koliko sam cuo kod nas u BIH nema zakona o privatizaciji sportskih klubova, e sada ne znam je li ovo spuplja ili je stvarno istina. Hvala puno
EDIT: Sto se tekme tice, ona je kao sto sam ranije pisao utakmica VISOKOG RIZIKA. Najavljen je dolazak gostujuci navijaca, a pored svega toga, lakse je MUP-u da obezbijeduje samo jednu tekmu u Subotu, nego cetiri dogadaja u Nedjelju....Tako je, kako je, ne moze se vise nista tu uciniti..
EDIT: Sto se tekme tice, ona je kao sto sam ranije pisao utakmica VISOKOG RIZIKA. Najavljen je dolazak gostujuci navijaca, a pored svega toga, lakse je MUP-u da obezbijeduje samo jednu tekmu u Subotu, nego cetiri dogadaja u Nedjelju....Tako je, kako je, ne moze se vise nista tu uciniti..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 avg 2012, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Da,MUP je trazio stari termin i klub tu nije mogao nista..Jedino me zanima jesu li mogli ranije razgovarati s njima,jer se vec znalo za sve te dogadjaje u nedelju i ljudi bi im vjerovatno odmah rekli ovo sto su rekli i danas..Al eto,sta je tu jeUltras1921 je napisao/la:Nije do kluba nista! MUP je trazio da se vrati staro vrijemeold school je napisao/la:joj debila majko mila,i zale se na posjetu, pa sutra nece doci 2 milje,evo prvi ja jos bio odgodio radi tekme sve i kazu odgodena za nedjelju meni svanulo, i ja opet dogovorim sve za subotu da sad bi se tekma pomjerila,**** ti debile koji rade u klubu
EDIT: Dzeko potpisuj molim te!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
e neka se vratila na stari termin, taman 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Utakmica danas ipak u 19, pripadnici mupa nisu u stanju osigurati koncerte u bosni i u igmanu, pa su odlučili da Željo danas igra, u 19.Sva srreća du su prelijepili plakate za nedjelju, ajd sada opet, umirat će ovi plakatoljepci.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Dobro si cuo da se klubovi jos nemogu privatizovati jer nema zakona i Bog sami zna kada ce se donijeti.U klubove se moze ulagati ali se nemogu kupiti.Kada govorim ulagati mislim cisto poslovno preko ugovora.Komsije su promjenile statut da bi mogli privuci zainteresovana privatna iDzoleZeljo je napisao/la:Momci molim vas, treba mi jedan odgovor pa tko zna konkretno neka mi odgovori. Recimo da se pojavi neki investitor/ulagac koji zeli da privatizuje klub, sta bi on sve trebao da uradio prije nego dode u poziciju da privatizuje klub? Ja koliko sam cuo kod nas u BIH nema zakona o privatizaciji sportskih klubova, e sada ne znam je li ovo spuplja ili je stvarno istina. Hvala puno
pravna lica koja bi svojim ulaganjem imali stalno mjesto u skupstini kluba ali tim ulogom ne postaju vlasnici kluba niti se mjenja vlasnicka struktura jer klubovi jos nisu uvrsteni u bilo koji zakon o privatizaciji ali ovaj model kod komsija nije los jer donosi svjez novac klubu a onome ko ulaze moze donijeti eventualni profit prodajom igraca a normalno je da ljudi koji uloze svoj novac nece dozvoliti da se trosi bez kontrole i pokusace da zarade i oni i klub.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
U subotu samo hrabro i jako u kost 
-
BlingBling
- Kontakt:
Samo hrabro i samo drsko od početka,ja sam zadovoljan kako je Željo ušao u sezonu i za sad ide sve po planu,ako pobjedimo Slaviju nastavljamo niz!. Željovci svi na stadion!
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
Danas??England je napisao/la:Utakmica danas ipak u 19, pripadnici mupa nisu u stanju osigurati koncerte u bosni i u igmanu, pa su odlučili da Željo danas igra, u 19.Sva srreća du su prelijepili plakate za nedjelju, ajd sada opet, umirat će ovi plakatoljepci.
SamoZeljo je napisao/la:Danas??England je napisao/la:Utakmica danas ipak u 19, pripadnici mupa nisu u stanju osigurati koncerte u bosni i u igmanu, pa su odlučili da Željo danas igra, u 19.Sva srreća du su prelijepili plakate za nedjelju, ajd sada opet, umirat će ovi plakatoljepci.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Sutra brate miliSamoZeljo je napisao/la:Danas??England je napisao/la:Utakmica danas ipak u 19, pripadnici mupa nisu u stanju osigurati koncerte u bosni i u igmanu, pa su odlučili da Željo danas igra, u 19.Sva srreća du su prelijepili plakate za nedjelju, ajd sada opet, umirat će ovi plakatoljepci.
Ma znam ja da je sutra subota a danas petak..... Nego mi on nije jasan.

-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Mora da je kopirao text sa nekog kvalitetnog portalaSamoZeljo je napisao/la:Ma znam ja da je sutra subota a danas petak..... Nego mi on nije jasan.![]()
![]()
Nazalost nikad mi necemo biti ozbiljan klub sve dok nam se termini za odigravanje utakmica se budu dogovarali kao na pijaci, no navikli smo da niko osim Amara ne radi svoj posao u klubu.
Evropski klubovi znaju mjesec i cak vise unaprijed u kojem ce terminu i u kojoj satnici igrati, a mi 24 h prije odigravanja utakmice nismo sigurno hoce li biti odigrana u tom terminu.
Evropski klubovi znaju mjesec i cak vise unaprijed u kojem ce terminu i u kojoj satnici igrati, a mi 24 h prije odigravanja utakmice nismo sigurno hoce li biti odigrana u tom terminu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zanimljivo da preko sat vremena niko nije primjetio. To dovoljno govori koliko ljudi vole tipkati (pricati) a koliko ne vole citati (slusati). A bilo je raje na temi, cak se i komentarisalo.AboveTheLaw je napisao/la:Mora da je kopirao text sa nekog kvalitetnog portalaSamoZeljo je napisao/la:Ma znam ja da je sutra subota a danas petak..... Nego mi on nije jasan.![]()
![]()
, a ako je sam napisao onda mu svaka čast
![]()
a mozda se momak zezao na racun naseg MUP-a kako nisu u stanju ?
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, MrkiMedo i 37 gostiju.