Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

belefront

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la belefront » 29 avg 2012, 10:21

Vidal je napisao/la:Dembele na putu za Tottenham. Priča se o cijeni od 15 mil funti
Dembele na medicinskom pregledu :D

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 29 avg 2012, 20:11

Dobar transfer od strane spursa.Treba tu jos dovesti golmana (Lloris) i neko ko ce popuniti prazninu odlaskom modrica.Mozda nebi bilo lose kada bi probali dovesti Granera iz Reala.On je svoje sada mjesto potpunu izgubio dolaskom Modrica

------------------Lloris ?------
Walker-Gallas?---Vertonghen--Ekotto
-------Granero?------Sandro-------
Sigurdsson-----Dembele--------Bale
-------------Adebayor------------

Po meni bi ova ekipa lahko plasirala u LP.
Visca el Barça ! Mes que un club !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2012, 21:12

i je li dosao zvanicno Dembele i kako stoje stvari u vezi s ovim brazilcima iz Sahtjora Wilianom i Douglasom Costom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 avg 2012, 13:13

Dembele je vremenom u Fulhamu potpuno prebacen na centralnog veznog igraca tako da me ne bi zacudilo da je on ta zamjena za Luku.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

belefront

Post Postao/la belefront » 30 avg 2012, 14:03

Kaboul out 4 mjeseca, a Dembele je nas i zvanicno, ali se potraga za Moutinhom nastavlja..

belefront

Post Postao/la belefront » 31 avg 2012, 11:23

VdV na medicinskom pregledu u HSV-u :o :o :shock:

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 31 avg 2012, 12:35

Mislim da Bale sada žali što nije postupio slično kao Modrić. Imao je ponudu Barcelone, no odlučio je ostati. Barcelona je dovela Albu, a Tottenham se lagano raspada.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 31 avg 2012, 12:42

I, nažalost vDV napusti redove Spursa. Baš me zanima da l' će AVB ikoga dovesti do kraja prijelaznog roka (tj., danas) jer sa ovim sastavom ne vjerujem kako mogu uraditi nešto značajno. Okay, imaju oni velika imena u sastavu, al' odlaskom dva vrlo važna igrača u prošlim sezonama dolazim do zaključka kako je potreban period uigravanja. Šteta, ako su već trebali ići, trebali su ranije kako bi se dovele prave alternative, al' šta je tu je.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2012, 12:42

slika

Ova slika objasnjava.
te "zajednicke radnje" koje su sklopili prije svega znaci da ce Real imati prvenstvo otkupa na Bale kada dodje vrijeme.
dok u drugom pravcu ce ici Van der Vart,Adebayor il ko vec nije potreban..

a usput mislim da ce se Totenham do veceras dobro pojacati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 avg 2012, 13:02

belefront je napisao/la:VdV na medicinskom pregledu u HSV-u :o :o :shock:
Odlican potez Totenhema. VDV nije i nikad nece biti igrac za velike rezultate. Dembele je bolja opcija od njega.

Sada ocekujem da ce dovesti dva velika pojacanja u samoj zavrsnici prelaznog roka :D .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

belefront

Post Postao/la belefront » 31 avg 2012, 14:13

Tottenham agree £22m club record Moutinho fee with Porto

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 31 avg 2012, 14:18

jos lloris, i napadač i bombona ste!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 avg 2012, 14:39

Levy je kralj yebenih kraljeva. Lloris dolazi za 9.5m funti + bonusi od 2-3m a Moutinho za 22m funti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Luxon
Kontakt:

Post Postao/la Luxon » 31 avg 2012, 15:17

Dembele, Lloris i ako dodje Moutinho onda je Tottenham zaista fenomenalno iskoristio pare koje je dobio od transfera Modrica.
MANCHESTER UNITED!
For the love - not the money

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 avg 2012, 15:19

Luxon je napisao/la:Dembele, Lloris i ako dodje Moutinho onda je Tottenham zaista fenomenalno iskoristio pare koje je dobio od transfera Modrica.
mutinjo je navodno već tu za 20 mil funti kako viđo. il je 22 ne vjeruj mi :mrgreen: .
navodno hoće i Llorentea :shock:
Vođa zna.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 avg 2012, 15:25

Bertrand je napisao/la:Levy je kralj yebenih kraljeva. Lloris dolazi za 9.5m funti + bonusi od 2-3m a Moutinho za 22m funti.
Kapa do poda ako dovede Lorisa. Definitivno jedan od najboljih golmana svijeta.

Za Mutinja ne znam sta bih rekao. Mislim da ne vrijedi toliko love... Nije mi on igrac za velike stvari. Al' hajde da sacekamo... Od Varta sigurno ne moze biti gori.

Sve u svemu, svaka cast Leviju. Tako se pravi veliki klub. Treba uprava Arsenala i Liverpula kod njega na instrukcije!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 avg 2012, 15:39

Valencia je napisao/la:Kapa do poda ako dovede Lorisa. Definitivno jedan od najboljih golmana svijeta.

Za Mutinja ne znam sta bih rekao. Mislim da ne vrijedi toliko love... Nije mi on igrac za velike stvari. Al' hajde da sacekamo... Od Varta sigurno ne moze biti gori.

Sve u svemu, svaka cast Leviju. Tako se pravi veliki klub. Treba uprava Arsenala i Liverpula kod njega na instrukcije!!
Pa po meni jako sličan igrač Modriću, malo slabijih motoričkih sposobnosti ali ima odličan pregled igre, odličan pas i šut. Tako da Tottenhnam nije puno izgubio prodajom Modrića, bar ovako na prvu kad gledaš..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

belefront

Post Postao/la belefront » 31 avg 2012, 15:39

Lloris je nas i oficijelno, direktor Lyona je rekao da su ovo najtezi pregovori koje je ikada vodio ( Levy kralj xD )

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 avg 2012, 15:43

Toxicity je napisao/la: Pa po meni jako sličan igrač Modriću, malo slabijih motoričkih sposobnosti ali ima odličan pregled igre, odličan pas i šut. Tako da Tottenhnam nije puno izgubio prodajom Modrića, bar ovako na prvu kad gledaš..
Meni se cini 'puno slabijih'... Uz to, cini mi se da nema karakter velikog igraca, da ne umije povuci kada je najteze. Ako igra dobro tim - igrat ce i on.

Modric fantasticno igra bez lopte, dosta je okretan za razliku od Mutinja. Mutinjo mi djeluje kao statican igrac za razliku od Modrica.

Mutinjo je nesto kao Veron koji se nikako nije snasao u EPL. Vidjet cemo sta ce biti...

Ja se nadam da ce se pokazati u dobrom izdanju.

I da dodam jos nesto...

Mutinjo je do sada igrao u formaciji 4 - 3 - 3. U toj formaciji su uvijek dvojica gulila za njega. 4 - 4 - 2 je potpuno razlicita formacija. Vidjet cemo kako ce se snaci u novoj ulozi, kada ce morati raditi u svim pravcima.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 avg 2012, 15:45

belefront je napisao/la:Lloris je nas i oficijelno, direktor Lyona je rekao da su ovo najtezi pregovori koje je ikada vodio ( Levy kralj xD )
Bravo!!

Vrhunsko pojacanje!!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.