Dembele na medicinskom pregleduVidal je napisao/la:Dembele na putu za Tottenham. Priča se o cijeni od 15 mil funti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Dembele na medicinskom pregleduVidal je napisao/la:Dembele na putu za Tottenham. Priča se o cijeni od 15 mil funti
Odlican potez Totenhema. VDV nije i nikad nece biti igrac za velike rezultate. Dembele je bolja opcija od njega.belefront je napisao/la:VdV na medicinskom pregledu u HSV-u![]()
![]()
mutinjo je navodno već tu za 20 mil funti kako viđo. il je 22 ne vjeruj miLuxon je napisao/la:Dembele, Lloris i ako dodje Moutinho onda je Tottenham zaista fenomenalno iskoristio pare koje je dobio od transfera Modrica.
Kapa do poda ako dovede Lorisa. Definitivno jedan od najboljih golmana svijeta.Bertrand je napisao/la:Levy je kralj yebenih kraljeva. Lloris dolazi za 9.5m funti + bonusi od 2-3m a Moutinho za 22m funti.
Pa po meni jako sličan igrač Modriću, malo slabijih motoričkih sposobnosti ali ima odličan pregled igre, odličan pas i šut. Tako da Tottenhnam nije puno izgubio prodajom Modrića, bar ovako na prvu kad gledaš..Valencia je napisao/la:Kapa do poda ako dovede Lorisa. Definitivno jedan od najboljih golmana svijeta.
Za Mutinja ne znam sta bih rekao. Mislim da ne vrijedi toliko love... Nije mi on igrac za velike stvari. Al' hajde da sacekamo... Od Varta sigurno ne moze biti gori.
Sve u svemu, svaka cast Leviju. Tako se pravi veliki klub. Treba uprava Arsenala i Liverpula kod njega na instrukcije!!
Meni se cini 'puno slabijih'... Uz to, cini mi se da nema karakter velikog igraca, da ne umije povuci kada je najteze. Ako igra dobro tim - igrat ce i on.Toxicity je napisao/la: Pa po meni jako sličan igrač Modriću, malo slabijih motoričkih sposobnosti ali ima odličan pregled igre, odličan pas i šut. Tako da Tottenhnam nije puno izgubio prodajom Modrića, bar ovako na prvu kad gledaš..
Bravo!!belefront je napisao/la:Lloris je nas i oficijelno, direktor Lyona je rekao da su ovo najtezi pregovori koje je ikada vodio ( Levy kralj xD )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.