Dolazili su kad se Jedinstvo jednom vracalo u PL, bili su na skroz neuslovnom mjestu za pracenje utakmice...staragarda je napisao/la:de neko nek zakaci kako izgleda stadion u SM ako mu nije mrsko...i gdje budu gostujuci navijaci..ako su ikad dolazili gore
NK Podgrmeč Sanski Most
Re: NK Podgrmeč Sanski Most
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Nema tribine,stajat cete pored ograde.staragarda je napisao/la:de neko nek zakaci kako izgleda stadion u SM ako mu nije mrsko...i gdje budu gostujuci navijaci..ako su ikad dolazili gore

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8197_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vi cete biti na ovoj strani ograde gdje je tribina,izolovani od ostalih gledaoca.Tako je barem bilo sa gostima iz Viteza.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci..livada opetMirzoni89 je napisao/la:Dolazili su kad se Jedinstvo jednom vracalo u PL, bili su na skroz neuslovnom mjestu za pracenje utakmice...staragarda je napisao/la:de neko nek zakaci kako izgleda stadion u SM ako mu nije mrsko...i gdje budu gostujuci navijaci..ako su ikad dolazili gore

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Podgrmeč nam dolazi u kupu u Livno sa Kamešnicom koja igra odlično,bit će Vam jako veselo.
Veselo u smislu dobre igre ili pak u dobijanju batina.plavobijeli je napisao/la:Podgrmeč nam dolazi u kupu u Livno sa Kamešnicom koja igra odlično,bit će Vam jako veselo.

-
- Kontakt:
bit će fešta od igre i lijepog ponašanja,mi jedva čekamo ovu barabu besima kažu da odlično igra-publika jako dobra vole svoje a poštuju tuđe-mislim da će biti korektno.
Besim je igracina,da je imao malo vise mozga mogao je daleko dogurati,ali svaki put kad nema gdje srecu potrazi u Podgrmecu.plavobijeli je napisao/la:bit će fešta od igre i lijepog ponašanja,mi jedva čekamo ovu barabu besima kažu da odlično igra-publika jako dobra vole svoje a poštuju tuđe-mislim da će biti korektno.

meni je samo zao sto je taj covijek otjeran iz Jedinstva ...HzSM je napisao/la:Besim je igracina,da je imao malo vise mozga mogao je daleko dogurati,ali svaki put kad nema gdje srecu potrazi u Podgrmecu.plavobijeli je napisao/la:bit će fešta od igre i lijepog ponašanja,mi jedva čekamo ovu barabu besima kažu da odlično igra-publika jako dobra vole svoje a poštuju tuđe-mislim da će biti korektno.
nije to zasluzio . vi mozete biti veoma sretni sto imate takvog trenera

Pricamo o Besimu Ibricicu,a ne o Beni Kljucaninu.Emir93 je napisao/la:meni je samo zao sto je taj covijek otjeran iz Jedinstva ...HzSM je napisao/la:Besim je igracina,da je imao malo vise mozga mogao je daleko dogurati,ali svaki put kad nema gdje srecu potrazi u Podgrmecu.plavobijeli je napisao/la:bit će fešta od igre i lijepog ponašanja,mi jedva čekamo ovu barabu besima kažu da odlično igra-publika jako dobra vole svoje a poštuju tuđe-mislim da će biti korektno.
nije to zasluzio . vi mozete biti veoma sretni sto imate takvog trenera

hahahah i mene je zbunio, reko mozda sam ja nesto pogresno skontao,kad ono.... 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Desava se druze.unavita je napisao/la:hahahah i mene je zbunio, reko mozda sam ja nesto pogresno skontao,kad ono....

Besim je bolji od buraza fudbaler jedino nije pametniji i kulturniji 

Slazem se potpuno,trebao bi ga sada pogledati i vidjeti da je i dalje majstor.Ja mislim da bi dominirao Premijer Ligom jer ima gradju,sut,dribling,ali i viska kilograma(tacno me podsjeca na Husejinovica kad povuce loptuKODRO je napisao/la:Besim je bolji od buraza fudbaler jedino nije pametniji i kulturniji

nisam ga duže gledao al je to baš tako ko što si napisao na malom je kralj
Vidim pitate gdje su u Sani gostujući navijači...pa znate li onu pjesmu LIVADA,LIVADA,SANJIVA SE BUDI..o to ti je odmah do doma'ih navija;a..gostuju'i imaju malo trnja ispod nogu a kod doma'ih je brale moj ;ista oranica da vidi[ u proljeche tikvica od kospica pokraj nazovi stadiona...
Nemoj tako,imat ce cast da budu smjesteni "pored tribine".aqarius je napisao/la:Vidim pitate gdje su u Sani gostujući navijači...pa znate li onu pjesmu LIVADA,LIVADA,SANJIVA SE BUDI..o to ti je odmah do doma'ih navija;a..gostuju'i imaju malo trnja ispod nogu a kod doma'ih je brale moj ;ista oranica da vidi[ u proljeche tikvica od kospica pokraj nazovi stadiona...

-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa hocel se placat karta za TO pored stadiona
...jel se to vodi ko stadionski prostor il jednostavno stanes tu pored ograde terena
..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kod nas nema nista dzaba,logicno da ces platiti.staragarda je napisao/la:pa hocel se placat karta za TO pored stadiona![]()
...jel se to vodi ko stadionski prostor il jednostavno stanes tu pored ograde terena
![]()
..

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ebiga logicno da ce nam naplacivat, jer ja cisto sumnjam da ce iko doci organizovano u tuzlu osim siouxa i sile nebeske ...ne znam za druge koji su ovdje aktivni, tako da uglavnom svi nam zele naplatiti ulaz
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
dolazi vam mrtva carsija,vidimo se 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.