drugi koji je skont'oGaziHusrevbeg je napisao/la:Čovjek je bio ironičan, šta vam je?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

Pa kad je on taj go dao, dosta je vise i njega, ostario je i treba ga otjerati.
@bagrcavi - nema para kad ih je izmedju ostalih i doticni sa slike pokrao. Otjerati i tacka!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Sarajevo29
- Kontakt:
Za one koji ne idu na Grbavicu evo stream
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
- champions1921
Pune tribine, dobra igra.. Gdje je sve to nestalo.. Jes da smo izdominirali proslu sezonu ali ne mogu se oteti utisku da smo u prosloj Amarovoj eri igrali ljepsi fudbal.. Tih sezona nam je i prosjek gledalaca bio puno bolji.. Zasto smo sada zadovoljni sa 6000 navijaca na tribinama a trebalo bi ih biti bar duplo vise..gavran je napisao/la:Avanes je napisao/la:Trebalo bi danas neki transparent napraviti da se Bešlija sto prije otjera iz kluba.
" onclick="window.open(this.href);return false; (1:30)
P.S. Moze li se negdje nabaviti model dresa koji smo nosili na ovoj tekmi i zna li neko o kom modelu se radi..
BUDI ŽELJO !!!
ja mislim da se radio o diadori.imam ja ali nema para za koje bi ga prodaochampions1921 je napisao/la:Pune tribine, dobra igra.. Gdje je sve to nestalo.. Jes da smo izdominirali proslu sezonu ali ne mogu se oteti utisku da smo u prosloj Amarovoj eri igrali ljepsi fudbal.. Tih sezona nam je i prosjek gledalaca bio puno bolji.. Zasto smo sada zadovoljni sa 6000 navijaca na tribinama a trebalo bi ih biti bar duplo vise..gavran je napisao/la:Avanes je napisao/la:Trebalo bi danas neki transparent napraviti da se Bešlija sto prije otjera iz kluba.
" onclick="window.open(this.href);return false; (1:30)
P.S. Moze li se negdje nabaviti model dresa koji smo nosili na ovoj tekmi i zna li neko o kom modelu se radi..
da, diadora su bili, plavi i bijeli i teget i žuti.
ja sam imao oba, ali pošto sam od tad narastao 22-3 cm...

ja sam imao oba, ali pošto sam od tad narastao 22-3 cm...
Nisam mislio samo na tebe nego se nadovezao na tvoj post! ne trebam ti govoriti da se moje ili tvoje misljenje pika ko proslogodisnji snijeg, rekoh ti samo sta misle ljudi koji treba da misle o tome i tim igracima.crown je napisao/la:Niti sam trener, niti sam pomocni trener niti sam ih negdje u svom postu spomenuo...
Pogotovo nisam Japanca spomenuo, a jos manje Ramica i godine igraca...
Jednostavno sam kroz cinjenice iznio svoje razmisljenje, bez da kazem treneri ovo, ono...ni ti mi se ne cinis kao trener, a kazes za njih da su perspektiva...
Iznio sam svoje razmisljanje da u prvi plan trebaju biti fudbalsko znanje, iskustvo, na koji nacin i na kojim pozicijama mogu pomoci a ne mladi su, posudba, plata i slicne stvari
Ako mislis da je tvoje misljenje vrijedno odes do kluba Amar nije babroga i kazes mu slusaj Amare tako i tako.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Imao sam i ja broj 13.. Kunic nosio mozda sezonu dvije prije ove ali mi ga cigani klepili sa strikalev77 je napisao/la:ja mislim da se radio o diadori.imam ja ali nema para za koje bi ga prodaochampions1921 je napisao/la:
Pune tribine, dobra igra.. Gdje je sve to nestalo.. Jes da smo izdominirali proslu sezonu ali ne mogu se oteti utisku da smo u prosloj Amarovoj eri igrali ljepsi fudbal.. Tih sezona nam je i prosjek gledalaca bio puno bolji.. Zasto smo sada zadovoljni sa 6000 navijaca na tribinama a trebalo bi ih biti bar duplo vise..
BUDI ŽELJO !!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
imam i ja dres iz 2002 ja msmchampions1921 je napisao/la:Imao sam i ja broj 13.. Kunic nosio mozda sezonu dvije prije ove ali mi ga cigani klepili sa strikalev77 je napisao/la:ja mislim da se radio o diadori.imam ja ali nema para za koje bi ga prodaochampions1921 je napisao/la:
Pune tribine, dobra igra.. Gdje je sve to nestalo.. Jes da smo izdominirali proslu sezonu ali ne mogu se oteti utisku da smo u prosloj Amarovoj eri igrali ljepsi fudbal.. Tih sezona nam je i prosjek gledalaca bio puno bolji.. Zasto smo sada zadovoljni sa 6000 navijaca na tribinama a trebalo bi ih biti bar duplo vise..
P.S. Moze li se negdje nabaviti model dresa koji smo nosili na ovoj tekmi i zna li neko o kom modelu se radi.... Nikad ga necu prezaliti..
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- champions1921
Sutra auto pijaca.. Dole se moze naci ovih starih originalnih dresova kod onih roma pojeftino.. Treba samo naletiti i roviti po onim prnjama..
A mozda prepoznam i svoj
BUDI ŽELJO !!!
ozbiljno ?champions1921 je napisao/la:Dole se moze naci ovih starih originalnih dresova kod onih roma pojeftino..
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
kod mene je Biščević 2,dobio ga prije god dana od djevojke.bas je dusa

sutra na auto pijacu idemo.kad se zarovimanonimni je napisao/la:ozbiljno ?champions1921 je napisao/la:Dole se moze naci ovih starih originalnih dresova kod onih roma pojeftino..
Zadnja izmjena: lev77, dana/u 01 sep 2012, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
nije se protiv newcastlea igralo u ovoj prugastoj garnituri. ta je različita skroz, bili čisto plavi i bijeli.
- champions1921
Ne kazem da ces naci ali uz malo srece zasto ne.. Ja sam dole nasao original Viscin dres Istambulspora za 30KM skoro pa nov.. Ako se igdje moze naletiti moze dole ili na onom buvljaku kod Merkatora.. Sve sto se negdje skine sa strika ili klepi na neki drugi nacin zavrsi na tim lokacijamaanonimni je napisao/la:ozbiljno ?champions1921 je napisao/la:Dole se moze naci ovih starih originalnih dresova kod onih roma pojeftino..
BUDI ŽELJO !!!
http://www.njuskalo.hr/image-VL/dresovi ... 888519.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.njuskalo.hr/image-VL/dresovi ... 888518.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.njuskalo.hr/image-VL/dresovi ... 888518.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- champions1921
Sto vam izofira logelev77 je napisao/la:sutra na auto pijacu idemo.kad se zarovimanonimni je napisao/la:ozbiljno ?champions1921 je napisao/la:Dole se moze naci ovih starih originalnih dresova kod onih roma pojeftino..![]()
BUDI ŽELJO !!!
dušu dali za terminalev77 je napisao/la:http://www.njuskalo.hr/image-VL/dresovi ... 888519.jpg
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.