FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Plavo je srce u meni
http://fkzeljeznicar.ba/plavo-je-srce-u-meni/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavo-je-srce-u-meni/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
ovo je za mene najbitnija pobjeda u sezoni!!!
ne samo sto igramo protiv gradskog rivala, koji nam je nekada znao i zabiti i po 6-7 golova, nego sto je upravo susret ova dva tima NAJSTARIJI SARAJEVSKI DERBI
ne trebam spominjati da igramo i za statistiku
a uz to ovo ce biti prelomna tacka u prvenstvu!!!
zato svi koji mogu nek idu na grbavicu i neka bodre nase momke do pobjede!!!
ne samo sto igramo protiv gradskog rivala, koji nam je nekada znao i zabiti i po 6-7 golova, nego sto je upravo susret ova dva tima NAJSTARIJI SARAJEVSKI DERBI
ne trebam spominjati da igramo i za statistiku
a uz to ovo ce biti prelomna tacka u prvenstvu!!!
zato svi koji mogu nek idu na grbavicu i neka bodre nase momke do pobjede!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
bagrcavi je napisao/la:Plavo je srce u meni
Ovu srecu djeteta nista ne moze zamjeniti ! bravo
Željeznicar za život cijeli !
- Ultras1921
- Kontakt:
Taj samlikusa je napisao/la:Jel neko pozelio tekmu
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Trebamo dati gol na pocetku tekme i poslije jos 2 im uvaliti 
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bice dobra tekma veceras, jedva cekam da pocne. Konacno ce Slavija da prede centar na Grbavici, bar se nadamo
Takoder se slazem da ce prvih 20 min biti kljucno, ako damo rani gol, uvalit cemo im tricu, ako ne, bice guravo... Treba atmosferu dici do maksimuma...Koliko god da raje bude, volio bih da bude atmosfera kao protiv Zrinjskog u kupu 2009, kada smo ih 3-1 klepili ako se dobro sjecam
Gdje god da sjedis, stojis, samo navijaj, puno ce da im znaci....
Takoder se slazem da ce prvih 20 min biti kljucno, ako damo rani gol, uvalit cemo im tricu, ako ne, bice guravo... Treba atmosferu dici do maksimuma...Koliko god da raje bude, volio bih da bude atmosfera kao protiv Zrinjskog u kupu 2009, kada smo ih 3-1 klepili ako se dobro sjecam
Dolazi nam glavni konkurent za titulu, jos gradski derbi. Nece biti lahko s njima 
NO PYRO NO PARTY
Veceras cemo vidjeti def jesu li ove igre Slavije dosad slucajne ili su plod kvaliteta..Nadam se da su se nasi oporavili 100% i da cemo biti na nivou veceras i pobjeda bi onda bila logican slijed dogadjaja..Ocekujem i pristojnu posjetu,ali samo pristojnu,nista vise od toga..Moja procjena nekih 5000..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 01 sep 2012, 15:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
treba uzeti u obzir da većina Željinih igrača nije danima trenirala... 
arena sport 19:00 (trebalo bi)fibonacci je napisao/la:jel ovo ne prenose želju na tv-u?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- savatihotece
- Kontakt:
19:00 uživo Fudbal PREMIJER LIGA BiH: Zeljeznicar - Slavija
Ovo sam skinuo iz njihovog programa, prenos uživo na Arena sport 1 (srpska)
Ovo sam skinuo iz njihovog programa, prenos uživo na Arena sport 1 (srpska)
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Treba mi jedan info hitno, pa tko zna konkretno neka odgovori.
Hoce li biti godisnjih karata u prodaji? (mislim na punktove gdje se prodaju karte) Hvala puno
Hoce li biti godisnjih karata u prodaji? (mislim na punktove gdje se prodaju karte) Hvala puno
nema ti to na punktovima,imas jedino kupiti kod Dine u plavom salonuDzoleZeljo je napisao/la:Treba mi jedan info hitno, pa tko zna konkretno neka odgovori.![]()
protiv borca je biloarelinho je napisao/la:nema ti to na punktovima,imas jedino kupiti kod Dine u plavom salonuDzoleZeljo je napisao/la:Treba mi jedan info hitno, pa tko zna konkretno neka odgovori.![]()
Molim Vas Dragi Navijaci,danas za fer i korektno navijanje,da podrzimo ove momke koji su do prije 48 h boravili non stop u toaletima,prikovani za krevet,pod raznim tabletama,uspjeli su da se vrate na teren.da nas danas ponovo obraduju....i da ostanemo vodeci na tabeli.......Jer Ti si Zeljo Sampion......
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prvo da se zahvalim ovim gore momcima na pomoci. Protiv Borca sam uspio kupiti na punktu, valjda ce opet tamo biti jer ne znam kako cu od policije proci do plavog salona... Ako nista, sutra ce je uzeti...ipetm je napisao/la:Molim Vas Dragi Navijaci,danas za fer i korektno navijanje,da podrzimo ove momke koji su do prije 48 h boravili non stop u toaletima,prikovani za krevet,pod raznim tabletama,uspjeli su da se vrate na teren.da nas danas ponovo obraduju....i da ostanemo vodeci na tabeli.......Jer Ti si Zeljo Sampion......
Druga stvar, svi koji budu dolaziti neka se drze ovoga gore boldiranog. Doleze gosti, bice provokacija, a znamo svi kako je prosli put protiv Slavije sve to zavrsilo... Scene i ispadi nam vise ne trebaju...
Kako mogu cetiri utakmice biti plod slucajnosti molim te ?Rios je napisao/la:Veceras cemo vidjeti def jesu li ove igre Slavije dosad slucajne ili su plod kvaliteta..Nadam se da su se nasi oporavili 100% i da cemo biti na nivou veceras i pobjeda bi onda bila logican slijed dogadjaja..Ocekujem i pristojnu posjetu,ali samo pristojnu,nista vise od toga..Moja procjena nekih 5000..
Jedna,eventualno dve i to je to,cetiri nikako ne mogu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.