starmo94 je napisao/la:@Stefan ja sam cuo da je potpisao, znas li nesto o njemu ?
Prvo da se izvinem što tek sad odgovaram na ovaj post, jednostavno sam imao gužvu i nisam stigao, sorry.
Momak je igrao u Varaždinu ovo proljeće a prije nego je potpisao za Varteks bio je i na probi u NK Rijeka tjedan dana i navodno je bio sve samo neloš ali opet neki drugi "vjetrovi" su zapuhali kontra njega. Igrao je u Hornu ( tada treća austrijska liga, danas druga ) i tamo je trebao igrati i uspjeti no kako sam čuo trener mu nije bio naklonjen odnosno forsirao je neke svoje igrače a njega je zapostavljao iako je ovaj bio veliki potencijal.
Dakle, možda nisam najkompetentniji za odgovor o kakvom se igraču radi jer sam ga gledao samo 3 puta mogu reći svoje mišljenje:
Momak ima trku, želju, veliku volju za uspjehom što je jako važno, ima pregled igre, teži kombinatorici, agresivan, tehnički potkovan. Možda nije brz ali to nadoknađuje drugim dobrim osobinama.
Inače je sin od Zorana Brlenića koji je igrao u Dinamu a taj igrač je bio strašan znalac, igrao je polušpicu i vjerujem da ste čuli za njega.
Možda vam nisam dao željeni odgovor ali jednostavno ga nisam gledao dovoljno puta da dam kompletnu sliku o njemu. Tako da nešto detaljnije ne mogu reći za njega.
Nadam se da će uspjeti u vašem klubu i afirmirati se kao igrač.
Da li je igrao jučer protiv Zvijezde?