HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

starmo94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 01 sep 2012, 09:10

Ova Se Ljubav Ne Može Zabraniti

Poznato je da su komunističke vlasti na sve načine pokušale da za svoje vladavine unište i zabrane sve što je vezano za HŠK Zrinjski. Zahvaljujući ljubavi koju nitko nije mogao zabraniti to se naravno nije desilo i mi danas imamo privilegiju gledati klub zbog koga su mnogi stradali, ali se nisu dali ušutkakti. Prije nekog vremena naš portal je donio priču koju nam je ispričao jedan od rijetkih živih navijača Zrinjskog čiji je otac nastupao za prijeratni Zrinjski. Ovaj puta donosimo fotografiju tog istog navijača, a riječ je o Donki Buhaču koji se ni danas ne libi obući navijačku majicu najdražeg kluba.
slika

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 sep 2012, 12:52

Jack777Pott je napisao/la:Kad ste vec kod tih zastava. Nagledali smo ih se na utakmicama Wolfsburga dok je Dzeko igrao i sigurno je svim Bosancima i Hercegovcima bilo drago da je vide i da se njihovo postuje svugdje. Isto tako mislim da zastava Hrvatske, zastava Njemacke, zastava Brazila treba imat pravo da bude na stadionu BH Lige. Ne da viori gore medju sluzbenim, zna se sta tamo viori, al medju navijacima ne treba branit. Ako za taj klub igra Nijemac i dodje Nijemac da ga podrzi zasto onda nebi smio unijes njemacku zastavu, isto vrijedi i za hrvatsku. Dosta kompleksa su si neki ljudi nabili s godinama, uzas jedan i trebaju da se stide, jer zastava se mora postovat i ne smje bit 'povrijedjena' pa cija god da je, jer je to krivicno djelo.

I kad ste toliki pacenici nek je Zrinjskom sretno u nedjelju i da vam utrpa 5 komada.
Ovdje prvo treba obasniti nešto jer očito neki zasljepljeni mržnjom i zavišću ne vide neke stvari ili ne žele da vide: Zastava republike Hrvatske i zastava hrvatskog naroda jesu slične ali nisu iste.Hrvati u BiH imaju svoju zastavu a zastava države hrvatske je drugčija.Uostalom Jack777 je u pravu jer da ja donesem zastavu Brazila ili Njemačke na stadion ili obučem dres tih reprezentacija to nikome ne bi smetalo ali kada se radi o Hrvatskoj onda to svima bode oči.Zato to navijači Zrinjskog i Širokog i potenciraju jer se njima pokušava zabraniti nešto što je svugdje normalno ali to se radi smišljeno da bi se napravilo baš ovo što se i napravilo,ljudi sad na navijače Zrinjskog gledaju kao na neke nacionaliste i fašiste.Međunjima sigurno ima idiota kao i svugdje ali velika većina tih momaka je normala i živi za svoj klub.Ti momci skupljaju lovu za hendikepiranu djecu,organiziraju humanitarne turnire ,dobrovoljno darivanje krvi i slične akcije ali tada ih nema u većini medija.Zamislite da ja sada kažem da su svi "Manijaci" fašisti jer su neki od njih pjevali "Ubij srbina".Pa to je van pameti ali je razlika u tome što se to ultrasima potencira a ovim drugima smatra kao slučajnost ili izuzetak.
BDW , dabogda ti se ostvarila ova o 5 komada mada meni dosta i 0-1.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 01 sep 2012, 13:20

Dolazel ultrasi sutra u Gracačac? :) pozz

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 01 sep 2012, 13:40

Amidza1 je napisao/la:Dolazel ultrasi sutra u Gracačac? :) pozz
Dolaze naravno, pozdrav ! ;)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 sep 2012, 13:41

Amidza1 je napisao/la:Dolazel ultrasi sutra u Gracačac? :) pozz
Dolaze!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 01 sep 2012, 13:44

[youtube][/youtube]

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 sep 2012, 18:29

sutra po tri boda u gradacac!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 sep 2012, 20:26

Rosas7 je napisao/la:sutra po tri boda u gradacac!
Sumnjam stari,Zvijezda je po kvalitetu medju prvih 6,7 ekipa.Iz sumnjivih penala je izgubila dvije u gostima,očekivano od Zelje kod kuće i u gostima kod Borca.Istina,igrali su ispod očekivanog.Sutra očekujem dobru utakmicu pred kamerama bht.Očekujem da sve sto su propustili nadoknade sutra,tako mora biti.Ko dodje od vas dobro dosao,ko ne dodje uzivat će pored tv. ;)

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 01 sep 2012, 22:52

vatreni je napisao/la:
Sumnjam stari,Zvijezda je po kvalitetu medju prvih 6,7 ekipa.Iz sumnjivih penala je izgubila dvije u gostima,očekivano od Zelje kod kuće i u gostima kod Borca.Istina,igrali su ispod očekivanog.Sutra očekujem dobru utakmicu pred kamerama bht.Očekujem da sve sto su propustili nadoknade sutra,tako mora biti.Ko dodje od vas dobro dosao,ko ne dodje uzivat će pored tv. ;)
Majstore mi dolazimo po 3 boda, pa ti se ljutio ili ne ljutio :D E samo ću reći nek bolji pobjedi i nek bude fer i korektna utakmica bez tih sumnjivih penala :D. Ja znam da naši igrači imaju motiv više, a to je premija velika u slučaju sutrašnje pobjede, a i bez toga motiv je dosta velik :). Sutra su svi zdravi i spremni osim Arežine koji ima 3 žuta, ali mijenja ga Muminović (koji je ovu sezonu stvarno dobar)... jedini je upitnik još Radeljić ili Markić, ali tko god bude od njih dvojice uopće se ne brinem jer su obojica drama stoperi...

FORZA ZRINJA!!!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 sep 2012, 23:34

Mandrake je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
Majstore mi dolazimo po 3 boda, pa ti se ljutio ili ne ljutio :D E samo ću reći nek bolji pobjedi i nek bude fer i korektna utakmica bez tih sumnjivih penala :D. Ja znam da naši igrači imaju motiv više, a to je premija velika u slučaju sutrašnje pobjede, a i bez toga motiv je dosta velik :). Sutra su svi zdravi i spremni osim Arežine koji ima 3 žuta, ali mijenja ga Muminović (koji je ovu sezonu stvarno dobar)... jedini je upitnik još Radeljić ili Markić, ali tko god bude od njih dvojice uopće se ne brinem jer su obojica drama stoperi...

FORZA ZRINJA!!!
Slažem se sa Mandrake ,mi trebamo svugdje ići na tri boda pa šta bude bude.Ja bih osobno ,opet ;) , bio zadovoljan sa bodom iz Gradačca jer ovo je Zvijezdi skoro pa "biti ili ne biti utakmica" jer ako nakon 5 kola ne budu imali ni boda teško će se iščupati a ostali konkurenti su već pomalo odmakli.Ali to su njihove brige , mi bismo trebali gledati samo sebe i svoju igru i bez opterećenja ali maximalno ozbiljno ući u utakmicu i rezultat neće izostati.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 sep 2012, 00:13

mi uvijek idemo na pobjedu,ili dobijemo ili zijanimo...nikad nismo znali igrat na bod,jednostavno težimo uvijek nadigravanju i fala bogu pa nam je mentalitet takav :D ..

FORZA ZRINJSKI
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 02 sep 2012, 00:17

nema šanse da Zvijezda ispadne pored Gradine i Radnika...

sutra idemo na tri boda, I.Aničić daje gol 100%... i bod bi bio dobar, ali vrijeme je da i u Gradačcu prvu pobjedu upišemo... nadam se da će suđenje biti korektno i nek bolji pobjedi...

ps. valja napomenuti da sutra sudi Vukasović poznati as Želje pa koji crveni sutra na naš račun nebi začudio...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 02 sep 2012, 19:27

silenT je napisao/la:nema šanse da Zvijezda ispadne pored Gradine i Radnika...

sutra idemo na tri boda, I.Aničić daje gol 100%... i bod bi bio dobar, ali vrijeme je da i u Gradačcu prvu pobjedu upišemo... nadam se da će suđenje biti korektno i nek bolji pobjedi...

ps. valja napomenuti da sutra sudi Vukasović poznati as Želje pa koji crveni sutra na naš račun nebi začudio...
ali ga zabi Vukasovic,dva zabi pod precku 8-)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 02 sep 2012, 21:00

bekicamir je napisao/la:Ma kakva Zvijezda,Mile Car Peher ce dokazati bh fanatikosima da zasluzuje poziv u "svetinju" tako sto ce zabiti tri gola maloj Zvijezdi! :mrgreen:
sta ima, sta ima :mrgreen:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 sep 2012, 10:42

katastrofa blago receno!
j..ebene prilike nismo stvorili,igraci se vuku po terenu nijdan nece da potrci,cast stojkicu samo
ovakva igra nije dovoljna za sredinu tablice ,a ne za europu :(
vec sam piso da mi se ne svidja ovo sa jednim napadacem,lose izgleda totalno
nadam se da ce biti bolje nesto poslije ove pauze od 2 tjedna
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 03 sep 2012, 11:40

Igra losa totalno, morali smo ih napasti 2.pol. kad su se povukli al jbg. Vise pasova smo odigrali s Melherom nego s napadacima.. :roll:
Navikli smo igrati s jednim napadacem, ali to jednostavno treba mijenjati..

Slijedi pauza koju cemo, nadam se, iskoristiti i popraviti neke stvari i sto bolje se pripremiti za iducu utakmicu protiv najtezeg protivnika..

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 sep 2012, 13:24

starmo94 je napisao/la:@Stefan ja sam cuo da je potpisao, znas li nesto o njemu ?
Prvo da se izvinem što tek sad odgovaram na ovaj post, jednostavno sam imao gužvu i nisam stigao, sorry.

Momak je igrao u Varaždinu ovo proljeće a prije nego je potpisao za Varteks bio je i na probi u NK Rijeka tjedan dana i navodno je bio sve samo neloš ali opet neki drugi "vjetrovi" su zapuhali kontra njega. Igrao je u Hornu ( tada treća austrijska liga, danas druga ) i tamo je trebao igrati i uspjeti no kako sam čuo trener mu nije bio naklonjen odnosno forsirao je neke svoje igrače a njega je zapostavljao iako je ovaj bio veliki potencijal.

Dakle, možda nisam najkompetentniji za odgovor o kakvom se igraču radi jer sam ga gledao samo 3 puta mogu reći svoje mišljenje:

Momak ima trku, želju, veliku volju za uspjehom što je jako važno, ima pregled igre, teži kombinatorici, agresivan, tehnički potkovan. Možda nije brz ali to nadoknađuje drugim dobrim osobinama.

Inače je sin od Zorana Brlenića koji je igrao u Dinamu a taj igrač je bio strašan znalac, igrao je polušpicu i vjerujem da ste čuli za njega.

Možda vam nisam dao željeni odgovor ali jednostavno ga nisam gledao dovoljno puta da dam kompletnu sliku o njemu. Tako da nešto detaljnije ne mogu reći za njega.

Nadam se da će uspjeti u vašem klubu i afirmirati se kao igrač.

Da li je igrao jučer protiv Zvijezde?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 03 sep 2012, 15:28

Nisam htio pisati prije ove utakmice da ne bi bilo da unosim negativnu atmosferu u ekipu koja do sada pobjeđuje pa koristim priliku sada!

Igra bila ravna "nuli" bezvoljna, bezidejna,mlitava kratko receno "FUJ" Realno gledano utakmice u Mostaru smo kolko toliko borbom, i trkom dobili naravno i sreca nas je poslužila a igra nije bila neka.Isti igraci 5 utakmica igraju grozno Marjanović,Pehar,Miličević, Stjepanović a to trener ne vidi ili neće ili en smije ??? Naš najbolji igrač protiv Borca je bio Radeljić zašto nije igrao?? Da li je prirodno mjesto Žuržinova polu špica i kad je prije igrao tu poziciju? Eksperimenti vrši u alboratoriji odnosno treninzima...Kolko je naš "špica" I.Ančić dobio upotrebljivih lopti ili kolko je puta barem uspio da dođe u situaciju da opuca prema golu?? Zrinjski je znao gubiti i od loših ekipa od Zvijezde nije to tragedija nego će tek biti tragedija nakon utakmice protiv "Tate i Sina" pa onda dvije gostujuće teške gdje Slavija igra dobro a Gabela će se vaditi na nama!!!

P.S Bilo je puno komentara na igru u prošloj sezoni kad je S. Musa vodio kako igramo defanzivno sa jednim špicom, kako svaka utakmica druga ekipa pocinje itd. a u to vrijeme smo imali samo dva poraza a druga ekipa po efikasnosti!!
a nemo gu da ne spomenim griješke sudaca protiv Borca, Želje, Travnika kao i nedostatak srece protiv Širokog kad smo primili gol u 92.minutu..

Dok god nam neko drugi bude sastavljao ekipu i neko drugi gurao igrace koji moraju igrati izgledacemo kao amaterski klub!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 03 sep 2012, 23:34

Kamerama BHT-a ne treba dopustiti ulaz na stadion Zrinjskog jer je opet stavljano u bht sportu NK Zrinjski umijesto HSK,protiv Zeljeznicara treba nesto slicno uraditi cisto da im nekakvu poruku posalju,zivim za dan kada cemo imati upravu sa mudim.a a ne suti,suti dobro je ,neka rade drugi sto hoce!
Sto se tice jucerasnje igra to je vise manje pokazatelj da su u ligi nakaradnoj sve ekipe nakaradne i da su sve li-la,da se razumjemo tu neke kvalitete nema,to je mucnje za gledati ,jedino sreca i malo kupovanje sudaca mogu izboriti europu,no pitanje je sto ce ti europa sa nesredjenom i nekvalitetnom momcadi,zar netko zeli da se sramotimo kao NK Zeljeznicar dugi niz godina,sto su im preci stvorili ime od kluba u yugi ovi ga svojim izlascima u europu dovedose u rang maltezana...
5,6 mjesto i malo ciganluka na tribinama i nama ne treba nista vise! :lol:
Europo nismo mi za te a bogme ni ti za nas! :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 04 sep 2012, 13:18

slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.