Rekonstrukcija stadiona u BiH

zamorano
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la zamorano » 01 sep 2012, 12:44

AboveTheLaw je napisao/la:@zamorano, šta ti imas sa temom FK Željezničar ?, imas svoju temu i tamo valjaj gluposti 8-)
Ko ima svoju temu?Odakle svoja tema???Cuj svoju?Ima li igdje tema Zamorano????Vec vi prisvajate temu Željeznicar kao svoju,sta je ba tvoje :lol: :D Divi mi BILINOG rodila ga majka :D
::::SAMO ČELIK::::

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 01 sep 2012, 12:47

Al spamate u p.m!
Nema vise :P

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 13:04

trava na BP izgleda ekstra, konacno da imamo travnjak gdje ce se moc igrat normalna pas igra, mi cemo najvise tim zaradit u kvalifikacijama jer ce nam puno lakse bit igrat na domacem terenu! sto se ograda tice najbolje bi bilo da ih nema ali znamo svi kakav je u nas narod i sta se sve desava po tekmama repke a i oni u PL, jednostavno nama je potrebna ova ograda!sto se tice grbavice nadam se da ce se izgradit ali opet mi ta izgradnja ima neugodan smek sto se tice drugi klubova! da savez, federacija, drzava itd itd uzimaju kredite da se zelji gradi stadion, onda ostane pitanje sto bas zelji? sto ne u tuzli u sirokom u mostaru itd itd, jest da je glavni grad i po nekim propisima bi repka trebala igrat u njemu ali nemogu se odolit da zeljo stom izgradnjom zaradjuje najvise a nedaje nista! dok drugi klubovi u ligi moraju sami sebi pravit stadione da bi neke licence dobijali, to mi je vec favorizovanje jednog kluba naprema ostalim i to mi se iskreno nesvidja! mada eto drago mi je za svaki stadion u drzavi sto se izgradi i da neke malo bolje standarde ispunjava, drago mi je vidit radove i na BP i Tusnju i Gradskom u Banja Luci pa tako ce mi bit drago i grbavicu vidit rekonstruisanu sa 4 zijezdice ali opet mislim da je to posao za taj tanton, tu opstinu, taj klub i sponzore tog kluba a ne saveza, federacije i drzave! ipak je to los znak drugim klubovima od isti, evo vama pravimo probleme oko licenca za ikakvo igranje takmicenja, morate pravit ovo ono na svom stadionu od svoji sredstva a vamo vasem konkurentu pravimo stadion sa 4 zvijezdice po svim uefinim zahtjevima!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 sep 2012, 13:24

Cuj nedaje nista Zeljo, ako je Grbavica u vlasnistvu Zeljeznicara, oni nama urade stadion, mi dajemo da repka igra na istom i tako dovijeka... ;)

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 sep 2012, 13:39

nime_tm87 je napisao/la:Cuj nedaje nista Zeljo, ako je Grbavica u vlasnistvu Zeljeznicara, oni nama urade stadion, mi dajemo da repka igra na istom i tako dovijeka... ;)
Nema se tu šta dat il ne dat.Repka igra tamo gdje hoce...Dao ti ne dao,il bio tvoj stadion u tvom vlasnistvu il ne...I kad bi Željo sve sam sebi uradio stadion,i bio u potpunosti njegov,opet bi moro dat repki da igra ako hoce...Jer ako ne daš,savez te samo istjera iz svog okrilja,i nema ti ni lige ni evrope :D Udri onda izemdju se na male :lol:
::::SAMO ČELIK::::

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 01 sep 2012, 13:40

zamorano je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:@zamorano, šta ti imas sa temom FK Željezničar ?, imas svoju temu i tamo valjaj gluposti 8-)
Ko ima svoju temu?Odakle svoja tema???Cuj svoju?Ima li igdje tema Zamorano????Vec vi prisvajate temu Željeznicar kao svoju,sta je ba tvoje :lol: :D Divi mi BILINOG rodila ga majka :D
Koji si ti bilde. :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2012, 13:49

Nigdje nije receno da ce stadion Grbavicu finasirati drzava ili FBiH !

To ce ucinit Opcina Novo Sarajevo, Kanton Sarajevo, BH-Telekom i postoji mogucnost da se ukljuci UEFA jer oni potpomazu velike projekte.
Generalno ne vidim razlog da Sarajevo kao glavni grad nema jedan moderni stadion, ne radi kluba Zeljeznicar nego iskljucivo radi reprezentacje.

@mikki21 ti sto kazes da drugi klubovi sami sebi moraju gradit nije tacno i to je nemguce iz razlga sto drugi klubovi nemaju za redovne plate a kamoli da dizu tribine i slicno.

- Bilino Polje nije platio NK Ceilk da se rekonstruise nego grad Zenica i ZDK. (i to je placeno isklucivo radi reprezentacije a ne Celika)

- tribinu na Tusanju nije platila FK Slobda nego grad Tuzla i TK.

- tribinu u Banjoj Luci je platio Dodik i Vlada RS a ne FK Borac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 sep 2012, 13:50

Elegant je napisao/la:Ma samo da se radi pa sta bilo !

- Bilino Polje usmnkano, i jos se namjerava radit.

- Kosevo ce za sada dobiti samo stolice za zapad, i sređivanje mokrih cvorova.

- Sjeverna tribina u Tuzli se privodi kraju.

- Grbavica ... ostaje da vidimo.
Samo na Bilinom polju što je ozbiljno, u Tz samo dok Imamović ne dobije izbore, na AFH isto, a ova priča oko vašeg nadam se da nije samo predizborna šuplja.....

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 13:52

nime_tm87 je napisao/la:Cuj nedaje nista Zeljo, ako je Grbavica u vlasnistvu Zeljeznicara, oni nama urade stadion, mi dajemo da repka igra na istom i tako dovijeka... ;)
bez uvrede, ali opet, sta daje zeljo? maksimalno 3-4 puta godisnje stadion po 5 sati za odigravanje utakmice repke a zauzvrat moderan stadion i 10 mill maraka! izvini ali to bi svaki klub u PL isto dao jer u sustini nedaje nista jer inako neigra sam tekme kad repka nastupa, a dobija veliko finansijsko olaksanje gdje im neko drugi uredjuje citav stadion da ispunjava sve standarde a da ni marke sami nisu ulozili! opet ponavljam nadam se ja da ce se desit to jer ovoj drzavi fali dobri stadiona i da ce se grbavica izgradit ali moras i sam priznat da to nije nimalo fer prema ostalim klubovima u ligi kad covjek to malo realno pogleda!!? kako bi se onda ljudi u zenici ili tuzli trebali osjecat u tom slucaju? zenicani sami uredjuju BP, tuzlaci sami prave tusanj a da savez federacija i drzva prave grbavicu! to je negdje odprilike isto kao da se poniste dugovi klubova prema poreznoj upravi, neko je trosio kao lud one pare koje i nema i zaduzio se 4-5 miliona, zeljo je i tu medju najvecim zaduzenicima u ligi uz sarajevo, celik i slobodu! onda s druge strane imas siroki koji nema nikako duga, velez koji ima neki mizerni dug od 170 000, zrinjski 250 000 itd itd! zelji, sarajevu, celiku i slobodi odpises milijonske sume a ovim sto su placali odbijes nesto sitno ili u slucaju sirokog nista i onda ispao papak onaj koji je sam sve placao i ulagao! ok odbij ovim najvecim duznicima koliko duguju ali onda olaksaj ove ostale za istu tu cifru, ako su placali do sad onda im odbij toliko u buducnosti koliko si odbio najvecim duznicima da bi ostali bez duga! isto tako dodje i ovo sa stadionom, zelji da naprave djaba a ostali ko vas sisa pravite sami i trosite svoje pare! ili svima isto ili nikom nista, to bi zar bilo najkorektnije? opet ponavljam nadam se ja da ce vam se grbavica izgradit i bit prelijep i moderan stadion pa taman i bilo da levate sve ostale klubove u ligi, ovoj drzavi je potrebna sportska infrastruktura!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 01 sep 2012, 13:58

don_burza je napisao/la:Pa imaju pola sata pauze za rucak moraju malo prilec

Ne znam sta je cudno
Znaci rucaju na krovu? Interesantno...
010 ISN'T JUST A CODE

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 14:07

Elegant je napisao/la:Nigdje nije receno da ce stadion Grbavicu finasirati drzava ili FBiH !

To ce ucinit Opcina Novo Sarajevo, Kanton Sarajevo, BH-Telekom i postoji mogucnost da se ukljuci UEFA jer oni potpomazu velike projekte.
Generalno ne vidim razlog da Sarajevo kao glavni grad nema jedan moderni stadion, ne radi kluba Zeljeznicar nego iskljucivo radi reprezentacje.

@mikki21 ti sto kazes da drugi klubovi sami sebi moraju gradit nije tacno i to je nemguce iz razlga sto drugi klubovi nemaju za redovne plate a kamoli da dizu tribine i slicno.

- Bilino Polje nije platio NK Ceilk da se rekonstruise nego grad Zenica i ZDK. (i to je placeno isklucivo radi reprezentacije a ne Celika)

- tribinu na Tusanju nije platila FK Slobda nego grad Tuzla i TK.

- tribinu u Banjoj Luci je platio Dodik i Vlada RS a ne FK Borac.
u tom nevidim nikakav problem ako placaju opstina, kanton i BH-Telecom kao sponzor, samo u tekstovima gdje se opisuje taj plan pise i savez, federacija i uefa, to meni bode oci jer bi to cinilo jedan klub u ligi povlastenim naprema drugim! kako koja opstina, kanton ili sponzor trosi svoje pare to nema nikakve veze sa ostalim klubovima i normalno bi i bilo da oni trose pare na zelju i da im naprave stadion i nevidim nikakvog problema u tom, na kraju krajeva tako se pravi i BP i Tusanj i tako i treba da se pravi! ali da savez koji predstavlja se klubove, federacija koja predstavlja sve stanovnike iste i uefa koju savez opet mora usmijerit na jedan izabrani klub, to prave to mi se vec nesvidja! nisam pisao da neki konflikt pravim nego eto neko svoje realno misljenje koje bi zar i trebalo bit logicno.

villain
Kontakt:

Post Postao/la villain » 01 sep 2012, 15:26

Elegant je napisao/la: - Bilino Polje nije platio NK Ceilk da se rekonstruise nego grad Zenica i ZDK. (i to je placeno isklucivo radi reprezentacije a ne Celika)
Nijedno od to dvoje koje si naveo nije tačno. Općina Zenica rekonstruiše SVOJ stadion, koja je ujedno i vlasnik SVOG Čelika, što ti dođe na isto, tj. da sam VLASNIK radi svoj stadion. Sve to je rađeno bez ičije pomoći.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2012, 15:35

Samo se vi opustite taman da se i izgradi Grbavica super je za sve, jer ce na njemu pored reprezentacije i Zelje i ostali klubovi igrati svoje utakmice kada izobre evropu.

Mozda nece ovi iz Banje Luke i Sirokog jer su ograniceni kao balkon, njima je ispod casti doci u Sarajevo glavni grad BiH, a kamoli da igraju u tom gradu.

Kako stvari stoje sad ce se povecati kriteriju UEFA-e pa cemo morati iznajmivat stadione van drzave da igramo.

pican
Kontakt:

Post Postao/la pican » 01 sep 2012, 16:37

[youtube][/youtube]

Ovo se zove legalno pranje novcanica :)

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 01 sep 2012, 16:38

Stigle klupe za rezervne igrace, trebali biti RECARO ,al ..." Od dobavljača, zeničke firme ITC, informisani smo da je zapadni dostavljač, zbog rokova i godišnjih odmora, ipak isporučio prvu, jeftiniju verziju kabina. "
slika
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2012, 16:43

Recaro ? Kako je neko ovjde napunio svoj đep, kupi sto jeftije ostatka ostavi sebi.

Sve je super bilo za sada, ali ne bi ovo bila Bosna kad se ne bi zeznulo na kraju.

pican
Kontakt:

Post Postao/la pican » 01 sep 2012, 16:44

Elegant je napisao/la:Recaro ?

Kako je neko ovjde napunio svoj đep, kupi sto jeftije ostatka ostavi sebi.
to je najnoviji model rekaro sjedista....stidim se ispred njih..taman kad covjek pomisli da sve ide kako treba jednom u zivotu oni zahebu da valja

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 01 sep 2012, 16:46

Skoro pa iste klupe kao sto su i bile cccc .... :evil:
Čelik do bagro

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 sep 2012, 16:47

I na kraju ga isfušeriše. :D Mislim, da se ne lažemo, ovo će i dalje biti odlične stolice i klupe, ali nekako mi smrdi na fušeriju i da se neko okoristio. Jer ova priča s godišnjim ne drži vodu, narudžba se vjerovatno mnogo ranije uradila, i pored toga Švabo je ipak Švabo, što platiš to i dobiješ.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 01 sep 2012, 16:53

Baš me ohladiše s ovom plastikom, pa ovo ne košta 100 KM :D, neko je utalio par hiljada :D
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.