trava na BP izgleda ekstra, konacno da imamo travnjak gdje ce se moc igrat normalna pas igra, mi cemo najvise tim zaradit u kvalifikacijama jer ce nam puno lakse bit igrat na domacem terenu! sto se ograda tice najbolje bi bilo da ih nema ali znamo svi kakav je u nas narod i sta se sve desava po tekmama repke a i oni u PL, jednostavno nama je potrebna ova ograda!sto se tice grbavice nadam se da ce se izgradit ali opet mi ta izgradnja ima neugodan smek sto se tice drugi klubova! da savez, federacija, drzava itd itd uzimaju kredite da se zelji gradi stadion, onda ostane pitanje sto bas zelji? sto ne u tuzli u sirokom u mostaru itd itd, jest da je glavni grad i po nekim propisima bi repka trebala igrat u njemu ali nemogu se odolit da zeljo stom izgradnjom zaradjuje najvise a nedaje nista! dok drugi klubovi u ligi moraju sami sebi pravit stadione da bi neke licence dobijali, to mi je vec favorizovanje jednog kluba naprema ostalim i to mi se iskreno nesvidja! mada eto drago mi je za svaki stadion u drzavi sto se izgradi i da neke malo bolje standarde ispunjava, drago mi je vidit radove i na BP i Tusnju i Gradskom u Banja Luci pa tako ce mi bit drago i grbavicu vidit rekonstruisanu sa 4 zijezdice ali opet mislim da je to posao za taj tanton, tu opstinu, taj klub i sponzore tog kluba a ne saveza, federacije i drzave! ipak je to los znak drugim klubovima od isti, evo vama pravimo probleme oko licenca za ikakvo igranje takmicenja, morate pravit ovo ono na svom stadionu od svoji sredstva a vamo vasem konkurentu pravimo stadion sa 4 zvijezdice po svim uefinim zahtjevima!