FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 15:05

Zezaš se? :shock:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 sep 2012, 15:05

Samo ču reči : IVAN SESAR
Sarajevo ljubavi moja!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 sep 2012, 15:07

HannahMontana je napisao/la:Meni samo nije jasno kako se nakotite u sekundi ovdje.....Sta je reci?
ovo nema veze sa sarajevom,al haj majketi mi objasni sta vam predstavlja ovo ...sta je reci....ne kontam ove seljacke postapalice,ali vidim da se rasirila.tako reci ima smisla,ali ovo nidje veze koristite je i gdje treba i gdje netreba,cuj sta je reci. :mrgreen:
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2012, 15:10

High je napisao/la:Zezaš se? :shock:
Ne
NO PYRO NO PARTY

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 sep 2012, 15:12

barbarez je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Meni samo nije jasno kako se nakotite u sekundi ovdje.....Sta je reci?
ovo nema veze sa sarajevom,al haj majketi mi objasni sta vam predstavlja ovo ...sta je reci....ne kontam ove seljacke postapalice,ali vidim da se rasirila.tako reci ima smisla,ali ovo nidje veze koristite je i gdje treba i gdje netreba,cuj sta je reci. :mrgreen:
Ma dobro nema smisla objasnjavati "seljacke uzrecice" jednom emancipovanom gradjaninu kao sto je vasa malenkost!
Imas moj duboki naklon i ispriku veliki gradjanine!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 sep 2012, 15:12

Broj titula je jedino realno mjerilo, i koje bi u procesu ocjenjivanja uspjesnosti 2 kluba nosilo najvise bodova. Zatim su tu nastupi u Evropi, koji su druga najbitnija stavka. Zatim navijaci (brojnost), omladinski pogon, stadion, prodaja igraca, marketing, itd. itd. A poslije dolazi sajt, dizajn dresova, Fan Shop i slicna sranja kojima se Njanjajevo ponosi i tvrdi da su jaci od nas klub ako to imaju bolje ili prije uvedu i sl... Kad Sarajevo proda igraca, pa i za pare koje Zeljo odbija za svoje najbolje igrace (sto nisu vec par godina) tad mogu reci da su na nekom putu, a ovako ce i dalje ici po Turskoj i traziti sadake...

Zna se ko je broj 1 u BiH, i najteze je podnijeti pocetak dominacije (tj. ove 3 godine) a poslije ce biti puno lakse... Zeljo je broj 1 u BiH po svim BITNIM segmentima (osim po Evropi, ali i tu smo jako blizu, jer ima i zvanicna statistika), koji bi trebali da budu bitni svakom normalnom navijacu (al dobro pitari su nesto drugo), a ovi sto ne zele sebi to da priznaju i dalje ce reci nasi idu u Tursku, nasi imaju semafor dobar, iznajmljuju ga, imaju sistem za pracenje pulsa igracima, imaju dres sa bordo i nandzarastom lajnom po sredini, itd. itd.

I navijaci Zelje se malo dizu, jer zaboravljaju da su do 2007 bili losiji od Sarajeva, sve se to moze promijeniti danas-sutra ako se neke stvari poklope, odnosno ne poklope, zato ne pristajte malenim komsinicama na muku jer znaju i oni da jos dosta pure treba jesti da se stignu trofeji, posjeta i stabilnost poput Zelje.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2012, 15:13

Sesar: Nije što ja igram tu, ali Sarajevo je najbolji klub u BiH i svi su toga svjesni!
deja-vu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 sep 2012, 15:20

Baja_Zvjerka je napisao/la:Broj titula je jedino realno mjerilo, i koje bi u procesu ocjenjivanja uspjesnosti 2 kluba nosilo najvise bodova. Zatim su tu nastupi u Evropi, koji su druga najbitnija stavka. Zatim navijaci (brojnost), omladinski pogon, stadion, prodaja igraca, marketing, itd. itd. A poslije dolazi sajt, dizajn dresova, Fan Shop i slicna sranja kojima se Njanjajevo ponosi i tvrdi da su jaci od nas klub ako to imaju bolje ili prije uvedu i sl... Kad Sarajevo proda igraca, pa i za pare koje Zeljo odbija za svoje najbolje igrace (sto nisu vec par godina) tad mogu reci da su na nekom putu, a ovako ce i dalje ici po Turskoj i traziti sadake...

Zna se ko je broj 1 u BiH, i najteze je podnijeti pocetak dominacije (tj. ove 3 godine) a poslije ce biti puno lakse... Zeljo je broj 1 u BiH po svim BITNIM segmentima (osim po Evropi, ali i tu smo jako blizu, jer ima i zvanicna statistika), koji bi trebali da budu bitni svakom normalnom navijacu (al dobro pitari su nesto drugo), a ovi sto ne zele sebi to da priznaju i dalje ce reci nasi idu u Tursku, nasi imaju semafor dobar, iznajmljuju ga, imaju sistem za pracenje pulsa igracima, imaju dres sa bordo i nandzarastom lajnom po sredini, itd. itd.

I navijaci Zelje se malo dizu, jer zaboravljaju da su do 2007 bili losiji od Sarajeva, sve se to moze promijeniti danas-sutra ako se neke stvari poklope, odnosno ne poklope, zato ne pristajte malenim komsinicama na muku jer znaju i oni da jos dosta pure treba jesti da se stignu trofeji, posjeta i stabilnost poput Zelje.
O kojem klubu ti pričaš i prozivaš ga ? Ja ne vidim da si pomenuo FK Sarajevo tako da si vjerovatno fulio temu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

payton

Post Postao/la payton » 01 sep 2012, 15:27

KOSPE NE ODUSTAJU...nevjerovatno :o :o
njima ni poredak koji uefa izbaci nije nista...imaju oni svoju "istinu" ;)
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 01 sep 2012, 15:30

exbabilon je napisao/la:
High je napisao/la:Nemoj samo reći da je željezničmar. Šampioni bez sajta do jučer bukvalno.
Sajt je mjerodavniji od titula. :mrgreen:
Kad je ex Yu liga bia neko i nesto u evropi , FCS je u takvoj jakoj ligi UZEO 2 TITULE
znaci u tom dijelu smo BOLJI
YES.WE.DID.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 sep 2012, 15:42

KOŠEVO ZOVE!

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 15:43

Je l' ko ima link za download utakmice Zeta-Sarajevo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 sep 2012, 15:45

High je napisao/la:Je l' ko ima link za download utakmice Zeta-Sarajevo?
po drugi put :D

Prvo poluvrijeme (423 MB) http://jumbofiles.com/w44izwud2cqo" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (438 MB) http://jumbofiles.com/791p7albbp9n" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 sep 2012, 15:47

High je napisao/la:Je l' ko ima link za download utakmice Zeta-Sarajevo?
http://jumbofiles.com/w44izwud2cqo" onclick="window.open(this.href);return false; 1 pol
http://jumbofiles.com/791p7albbp9n" onclick="window.open(this.href);return false; 2 pol

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 15:49

Zahvaljujem. Al', je l' do mene, ili je ovdje brzina downloada pravo slaba?

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 sep 2012, 15:54

High je napisao/la:Zahvaljujem. Al', je l' do mene, ili je ovdje brzina downloada pravo slaba?
Do njih je!!

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 16:16

Šteta, sad ne mogu nikako skinuti. A baš sam imao želju pogledati tekmu fino.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 sep 2012, 16:16

Gdje ces to gledat :cry: :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 16:21

Ma čisto da vidim kako je izgledalo to na terenu, ali i to kako smo se mi čuli sa tribine. Ja pola prilika nisam vidio, i danas dok s nekim prepričavam utakmicu, čudno mi kad neko spomene da smo neku prečku imali, ja to nisam vidio nikako....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 sep 2012, 16:37

Imate temu: Sarajevo vs Željezničar http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1580" onclick="window.open(this.href);return false;
Koristite je.

Planiram banovati ove trolove koji se non-stop na temi o Sarajevu vraćaju priči o Željezničaru.
A kad krenem banovati, onda ću se natovariti na kosti, pa će to biti trajno i zauvjek.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Ammko99, feniksptica, HariTz, johntravolta123, KarlMarx, Serha, USB i 94 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []