deja-vuSesar: Nije što ja igram tu, ali Sarajevo je najbolji klub u BiH i svi su toga svjesni!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
O kojem klubu ti pričaš i prozivaš ga ? Ja ne vidim da si pomenuo FK Sarajevo tako da si vjerovatno fulio temuBaja_Zvjerka je napisao/la:Broj titula je jedino realno mjerilo, i koje bi u procesu ocjenjivanja uspjesnosti 2 kluba nosilo najvise bodova. Zatim su tu nastupi u Evropi, koji su druga najbitnija stavka. Zatim navijaci (brojnost), omladinski pogon, stadion, prodaja igraca, marketing, itd. itd. A poslije dolazi sajt, dizajn dresova, Fan Shop i slicna sranja kojima se Njanjajevo ponosi i tvrdi da su jaci od nas klub ako to imaju bolje ili prije uvedu i sl... Kad Sarajevo proda igraca, pa i za pare koje Zeljo odbija za svoje najbolje igrace (sto nisu vec par godina) tad mogu reci da su na nekom putu, a ovako ce i dalje ici po Turskoj i traziti sadake...
Zna se ko je broj 1 u BiH, i najteze je podnijeti pocetak dominacije (tj. ove 3 godine) a poslije ce biti puno lakse... Zeljo je broj 1 u BiH po svim BITNIM segmentima (osim po Evropi, ali i tu smo jako blizu, jer ima i zvanicna statistika), koji bi trebali da budu bitni svakom normalnom navijacu (al dobro pitari su nesto drugo), a ovi sto ne zele sebi to da priznaju i dalje ce reci nasi idu u Tursku, nasi imaju semafor dobar, iznajmljuju ga, imaju sistem za pracenje pulsa igracima, imaju dres sa bordo i nandzarastom lajnom po sredini, itd. itd.
I navijaci Zelje se malo dizu, jer zaboravljaju da su do 2007 bili losiji od Sarajeva, sve se to moze promijeniti danas-sutra ako se neke stvari poklope, odnosno ne poklope, zato ne pristajte malenim komsinicama na muku jer znaju i oni da jos dosta pure treba jesti da se stignu trofeji, posjeta i stabilnost poput Zelje.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
KOSPE NE ODUSTAJU...nevjerovatno
njima ni poredak koji uefa izbaci nije nista...imaju oni svoju "istinu"
njima ni poredak koji uefa izbaci nije nista...imaju oni svoju "istinu"
YES.WE.DID.
Kad je ex Yu liga bia neko i nesto u evropi , FCS je u takvoj jakoj ligi UZEO 2 TITULEexbabilon je napisao/la:Sajt je mjerodavniji od titula.High je napisao/la:Nemoj samo reći da je željezničmar. Šampioni bez sajta do jučer bukvalno.
znaci u tom dijelu smo BOLJI
YES.WE.DID.
- Evolution87
- Kontakt:
KOŠEVO ZOVE!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Je l' ko ima link za download utakmice Zeta-Sarajevo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
po drugi putHigh je napisao/la:Je l' ko ima link za download utakmice Zeta-Sarajevo?
Prvo poluvrijeme (423 MB) http://jumbofiles.com/w44izwud2cqo" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (438 MB) http://jumbofiles.com/791p7albbp9n" onclick="window.open(this.href);return false;
- HannahMontana
- Kontakt:
http://jumbofiles.com/w44izwud2cqo" onclick="window.open(this.href);return false; 1 polHigh je napisao/la:Je l' ko ima link za download utakmice Zeta-Sarajevo?
http://jumbofiles.com/791p7albbp9n" onclick="window.open(this.href);return false; 2 pol
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Zahvaljujem. Al', je l' do mene, ili je ovdje brzina downloada pravo slaba?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HannahMontana
- Kontakt:
Do njih je!!High je napisao/la:Zahvaljujem. Al', je l' do mene, ili je ovdje brzina downloada pravo slaba?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Šteta, sad ne mogu nikako skinuti. A baš sam imao želju pogledati tekmu fino.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje ces to gledat

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma čisto da vidim kako je izgledalo to na terenu, ali i to kako smo se mi čuli sa tribine. Ja pola prilika nisam vidio, i danas dok s nekim prepričavam utakmicu, čudno mi kad neko spomene da smo neku prečku imali, ja to nisam vidio nikako....
Imate temu: Sarajevo vs Željezničar http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1580" onclick="window.open(this.href);return false;
Koristite je.
Planiram banovati ove trolove koji se non-stop na temi o Sarajevu vraćaju priči o Željezničaru.
A kad krenem banovati, onda ću se natovariti na kosti, pa će to biti trajno i zauvjek.
Koristite je.
Planiram banovati ove trolove koji se non-stop na temi o Sarajevu vraćaju priči o Željezničaru.
A kad krenem banovati, onda ću se natovariti na kosti, pa će to biti trajno i zauvjek.
3 je taman za prvo mjestopayton je napisao/la:sutra se mora pobjediti po mogucnosti sa vecom gol razlikom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra ocekujem laganu pobjedu uz veoma dobru partiju svih igraca. Volio bih da pobjedimo sa 2 ili vise razlike ali bez primljenog gola. Idealno 3:0 
treba nam 3-0 da bi se vratili na 1 mjesto
valjda su igraci svjesni da se to mora dobiti
valjda su igraci svjesni da se to mora dobiti
YES.WE.DID.
Samo da ova trka danas ne zezne posjetu jel je bas tamo u terminu od 17 do 19 i bit ce zatvoreno dosta ulica
Moja prognoza za tekmu nekih 4-1
Moja prognoza za tekmu nekih 4-1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.