FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2012, 11:06

CARSON je napisao/la:Samo da dodam Adilovica ne treba kritikovati i usporedjivati sa lazom ipak je on dao 20 golova i siguran sam da ce opet biti dobar i da ce nas Zeljo zaaradit na njemu.
zajebancija druze :lol: ,
naravno da nije lazina kategorija i stoji da je dao 20 golova,ali takodjer da i nije neki napadac. prosle god bi bez zebe i bekrica dao mozda 5-6 golova max
i da mi abd zaradimo sto prije na njemu

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 sep 2012, 11:53

SarajlijaTM je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Samo da dodam Adilovica ne treba kritikovati i usporedjivati sa lazom ipak je on dao 20 golova i siguran sam da ce opet biti dobar i da ce nas Zeljo zaaradit na njemu.
naravno da nije lazina kategorija i stoji da je dao 20 golova,ali takodjer da i nije neki napadac. prosle god bi bez zebe i bekrica dao mozda 5-6 golova max
Pa za sta sluze vezni igraci ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 sep 2012, 12:02

champions1921 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:I nisu mu jasni ovi što govore Grbavica me neće dugo vidjeti zbog navijanja i slično. To je dokaz koliko pojedini vole Želju, znači zbog nekog skandiranja nekih balavaca oni neće dolaziti gledati Želju...
Neki jedva cekaju da imaju opravdanje da ne dolaze na tekme.. To su ti uglavnom pojedini "pljuvaci" sa sjevera.. Niko ih ne tjera ni da dolaze..
Ako izuzmemo ljubav prema klubu,iskren da budem,zbog nekih takvih stvari,koje nas uklapaju u sivilo oko nas,ja licno trazim opravdanje sto dolazim uopste!
Mi nismo nikad bili kao ostali,ne trebamo ni biti!!!
nekim stvarima jednostavno nije mjesto na utakmici,kako je vec receno,za klub se navija pjesmama o zelji. ja sam tu zbog zelje utakmice i hajmo reci atmosfere,a ne da dokazujem neki svoj "patriotizam"
Medju nama sinoc je sigurno bilo familije nekoga od momaka koji leze u velikom parku,koje je doticni cije se ime skandiralo pobio.e skontaj sad kako je njima bilo. prvi sam zvizdao na sve to...
mislim da samo malo treba mozak ukljuciti i razmisliti o posljedicama postupaka,ako ne sad,docice to s godinama...
izvinjavam se na off

p.s.-adil je konacno dostojan nasljednik laze :lol: :lol: :lol:
Ljubav prema klubu i sportu opcenito i treba da bude glavni razlog za dolazak na utakmice.. Ja sam odrastao pored tog stadiona i pracenje utakmica svih kategorija, treninga me odmara i postalo mi je dio svakodnevnice.. I ja se u zadnje vrijeme cesto stidim zbog postupaka pojedinih balavaca ali ovo je Balkan i raznorazne nebuloze su prisutne na sportskim borilistima sirom istog.. Od Turske, Grcke, Bugarske, Srbije, Hrvatske pa do nase Drzave svugdje su prisutne frakcije koje frustracije izazvane svojim socijalnim problemima ispoljavaju na primitivan nacin.. Zele biti u centru paznje bar na stadionima gdje je to najlakse uraditi iz razloga sto od svojih zivota ne mogu napraviti nista vrijedno paznje.. Neko je pominjao i kucni odgoj koji isto tako igra veliku ulogu.. Ta djeca su godinama okruzena negativnim desavanjima u svim oblastima naseg drustvenog zivota a roditelji cine malo da djecu okrenu od tih desavanja i da ih upute u neke normalne tokove..

Takodje mislim da alkoholiziranim osobama treba zabraniti ulazak na stadion te konzumiranje alkohola bar u krugu jednog kilometra od stadiona.. Pirotehnika je takodje davno prevazidjena stvar i u ovom slucaju za sve kazne treba tuziti agencije koje osiguravaju utakmicu.. Jedan topovski udar otjera nekoga ko je sa djetetom dosao na tekmu jer niko nema potrebu da razmislja o svojoj sigurnosti i svako ce gledati da izbjegne te, doduse minimalne, rizike.. Na taj nacin i pored direktne kazne saveza za upotrebu pirotehnike klub gubi dodatne novce jer gubi odredjen broj posjetitelja..

Uglavnom klub ni po jednom ovom pitanju ne moze uraditi nista jer se sve ovo mora pokrenuti sa najviseg nivoa vlasti a cinjenica je da vlastodrscima itekako vise odgovaraju zatupljene, primitivne narodne mase kojima je lakse manipulisati od normalnih ljudi koji koriste svoj mozak i pokusavaju ostati normalni u ovom nenormalnom okruzenju..
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2012, 12:05

po vama bi Adil trebao sam uzeti loptu na centru baciti obojicu stopera po mogucnosti jos jednog beka i da da gol cc

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 sep 2012, 12:10

arelinho je napisao/la:po vama bi Adil trebao sam uzeti loptu na centru baciti obojicu stopera po mogucnosti jos jednog beka i da da gol cc
Trebao bi biti Falkao ili bar Drogba ali tada bi bio daleko od Grbavice :mrgreen: .. Ja sam misljenja da od Guve nismo imali boljeg napadaca iako ima 101 manu..
BUDI ŽELJO !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 sep 2012, 12:27

Žujo vrištao, Želju čeka nova kazna, Manijaci poslali poruku.

Popularni Manijci su i razvili veliki transparent na južnoj tribini: „Spomen na genocid zabranjena je tema, a za veličanje ratnih zločinaca kazne nema, dok drugi rade sve što žele kriminalci iz Nyona nama pravdu dijele, neka kazne postanu veće – Manijaci, Srebrenicu zaboraviti neće“.

Inače, poslije sinoćnje utakmice, predsjednik Željezničara bio je poprilično bijesan. Vrištao je pri ulazu u plavi salon, vjerovatno razočaran ponašanjem navijača u posljednje vrijeme, jer će tim sa Grbavice ponovo biti kraći za nekoliko hiljada KM.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 02 sep 2012, 12:27

Žujo vrištao, Želju čeka nova kazna, Manijaci poslali poruku
Sinoć je Željezničar upisao nova tri boda i tako se zadržao na vrhu tabele. Plavi su savladali Slaviju golovima Kerle i Bešlije. Osim na terenu bilo je zanimljivo i na tribinama. Ponovo se na Grbavici čulo povremeno neprimjerneno navijanje sa obje strane, što se odavno ne pamte svi istinski zaljubljenici Željezničara, a njih većina je bila razočarana ponašanjem ipak manjeg dijela navijača.

Sudija je u nekoliko navrata prekidao utakmicu, a o svemu je obavijestio delegata, pa će Željo, ali i Slavija vjerovatno biti novčano kažnjeni od strane N/FSBiH, prije svih domaći. Željezničar je zbog ispada navijača protiv Travnika i Borca već kažnjen sa 9.000.

Popularni Manijci su i razvili veliki transparent na južnoj tribini: „Spomen na genocid zabranjena je tema, a za veličanje ratnih zločinaca kazne nema, dok drugi rade sve što žele kriminalci iz Nyona nama pravdu dijele, neka kazne postanu veće – Manijaci, Srebrenicu zaboraviti neće“.

Inače, poslije sinoćnje utakmice, predsjednik Željezničara bio je poprilično bijesan. Vrištao je pri ulazu u plavi salon, vjerovatno razočaran ponašanjem navijača u posljednje vrijeme, jer će tim sa Grbavice ponovo biti kraći za nekoliko hiljada KM.
Opet malo napunit kasu savezu, ma ja nismo odavno.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 sep 2012, 12:30

Zato i postoje igraci koji znaju centrirati i tako to..... Koliko bi golova Dzeko dao da nije drugih koji mu asistiraju?
POPUSTITE VISE COVJEKA! KAD BUDEMO IMALI BOLJEG, ONDA NESTO PRICAJTE!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 02 sep 2012, 12:31

slika

;)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 sep 2012, 12:45

Tek sad se sjetih i ovog gola, izgleda Bešlija fakat voli Slaviji davat lijepe golove za 2:0. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

BRAVO!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 02 sep 2012, 12:45

Neka kazne postanu vece, Manijaci Srebrenicu zaboraviti nece!!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 02 sep 2012, 12:47

exbabilon je napisao/la:Tek sad se sjetih i ovog gola, izgleda Bešlija fakat voli Slaviji davat lijepe golove za 2:0. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

BRAVO!
Samo me zanima kako li je on izmjerio da je isla 160 km/h. Jednostavno nemoguce :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 sep 2012, 12:50

Amar_TM87 je napisao/la:Neka kazne postanu vece, Manijaci Srebrenicu zaboraviti nece!!
Lijepa parola ali pitao bih te kada bi navijaci placali te kazne...
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2012, 12:53

neka plati kazne smrad gojer

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 02 sep 2012, 12:58

Amar_TM87 je napisao/la:Neka kazne postanu vece, Manijaci Srebrenicu zaboraviti nece!!
Cek cek..Pa ko ih placa ako ih ne placaju navijaci? Pa mi im dajemo pare (nije mi zao ni sekunde da ne dodje do zabune) kupovanjem ulaznica i tih stvari.. Bolje je kad bi se to iskoristilo za nesto drugo, pametnije ali eto.. Mi dobijemo kaznu 29.000 eura za "Don't forget Srebrenica" i "Ciao Platini" -.-

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 02 sep 2012, 13:04

Ma parola je odlicna. Jedini nacin da se nesto kaze. Zujo neka vristi slobodno, mjesto da stane na nasu stranu on nesto tersa. Utakmicom prezadovoljan, Beslija kao da cita ovaj forum pa je htio da zacepi usta pojedinim forumasima :mrgreen:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 sep 2012, 13:05

Amar_TM87 je napisao/la:
Cek cek..Pa ko ih placa ako ih ne placaju navijaci? Pa mi im dajemo pare (nije mi zao ni sekunde da ne dodje do zabune) kupovanjem ulaznica i tih stvari.. Bolje je kad bi se to iskoristilo za nesto drugo, pametnije ali eto.. Mi dobijemo kaznu 29.000 eura za "Don't forget Srebrenica" i "Ciao Platini" -.-
OK.. Onda nastavimo sa kaznama i u buducnosti.. Samo nemojte pitati gdje su pojacanja, marketing i sl..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 02 sep 2012, 13:07, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 02 sep 2012, 13:08

eh to druže, lahko je drugom pare izbijat iz đepa

Kaže neko, da navijači plaćaju i to..
Ne kontam te fakat, al ono baš :S Platiš da se*eš jel to? A ljubav prema klubu? I očekuješ da klub ostavir finansijski napredak, a štetiš mu samo ?
Dafuq :S
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 sep 2012, 13:15

@exbabilon

Nikakvim parolama koje imaju politicku konotaciju nije mjesto na tribinama.. Zar je to tako tesko shvatiti?? Novcem koji je potrosen na transove i koji cemo platiti za kazne smo mogli kupiti recimo skolske knjige nekim ugrozenim malisanima koji su se vratili u Srebrenicu i na taj nacin im pokazati da nisu zaboravljeni.. Ovako samo punimo kasu saveza..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 02 sep 2012, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 sep 2012, 13:19

trazite pojacanja,hocete da igramo pod reflektorima,zelite novi stadion,smeta vam Buki u marketingu i milion drugih stvari.pa dragi moji ponasajte se kao sav normalan svijet nemojte izbijati pare klubu iz dzepa pa mozda i nesto i bude od pojacanja,novog stadiona i puno bolji rad marketinga.politici nije mjesto na stadionu.ljudi necemo nikad vidjeti grupne faze nekog evropskog takmicenja sve dok se ovako budemo ponasali.evropi ne trebaju skupine i navijaci kao sto smo mi.to je surova istina.sinoc velicamo cacu koji je bio gori od cetnika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 11 gostiju.