Adibhf88 je napisao/la:Sigurno više od tebe pratim,medjutim,nije mi cilj da dajem objektivne komentare...jedino sto mi nacelnik Imamovic ne dozvoljava da uzivam u kosarci u svom Mejdanu kako sam uzivao prethodnih godina. Al ko ga **** !!!lumani je napisao/la:Adibhf88 je napisao/la:Evo trenera da upise svoj komentar:
Samo "ga" Mirza forsiraj....to Djedovicu,udji,polozi,i nek izadje iz obruca,bravo....
Al cemo se provuci na Euro,bez igraca,i bez igre....postizemo mi dosta koševa,al odbrana nam je RUPČAGA!
Kikan veceras poceo skakati u 4/4...pa sta si druze moj radio do te cetvrtine....
I hajde sad,da "navičemo" pobjedu u Gruziji ,hahahah- Pa da idemo kao drugi
Ti opet po svome ,Dokazao si sa izjava koliko pratis basket.!!Ali bice bolje,mlad si ti jos.
Bez obzira koliki sam patriota i navijac svoje repke, toliko sam i kriticar. Jer ako neshto ne valja,onda ne valja! - sta me boli ona stvar za Acom,da je pravi trener,kakvim ga svi smatraju, sastavio bi 12 igraca da ova repka lici na neshto. Ovako smo pravi amateri....
Vise od mene pratis?hahha,treba ti jos jedno 10 godina,pa da stignes sve sto sam ja odgledao!!..

Ali opet kazem ,bice bolje ,samo ti gledaj i uzivaj...P.S Aco radi,vise nego dobar posao!!